iyi akşamlar kızlar dayanamadım test yaptım şimdi ıkıncı çizgi silik çıktı biraz bekledikten sonra daha belirgindi ama hamilemiyim yaaadevlet hastanesi var burda bir tek dogru doktoromı gitsem 2,3 gün beklesemmi daha ya offf ne zor böyle bu durumda yalnız kalmak bilmiyorumkismile yardımcı olun kızlar ya
günaydın kızlar hepinize teşekkür ederimsositososito yarın sabah testi tekrarlayıp doktora gıtcem Allah hepimizn gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsın:Saruboceq:
canım belırtılerın nelerdı yazyrmısın benım kasıklarımda batma var goguslerım sıstı.ucları acıyo gbı damarlar belırdı uyku halı halsızlık var adetıme 4 gun kaldı canım yogunluktan gremeyebılırım amma aksam mutlaka okurum yazyarsan sevınırım tatlımmm
günaydın kızlar hepinize teşekkür ederimsositososito yarın sabah testi tekrarlayıp doktora gıtcem Allah hepimizn gönlüne göre versin en kısa zamanda hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsın:Saruboceq:
benide yazarmısınız listeye 11 haziran regl günüm....
canım tebrikler. inşallah sağsalim kucağını da alırsın. gelişmelerden haberdar et bizi.
hihoyyyt tebrik ederim canım hihoyyyt inşllh sağlıklı bir şekilde de kucağına alırsın :Saruboceq:
hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
manikk :CüvCüv:
ceygul :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
eylul_den : 8 haziran :Saruboceq:
moonlight : 11 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
tırtılkurabiye : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
teşekkür ederim canım ya off bi garip oldum adımı orda görünce :2:
ayy canım benim inşllh bizlerde görürüz :Saruboceq:
günaydın canlarımm nasılsaınız bakalım? bugün bıraz yogunum yaa temizlik vaarrr kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?