herkese selammm!!
sınavlarla boğuşuyorum böyle arada bir uğruyorum işte...nasılsınız iyisiniz işallaaaahhh????
benim adetim bugün bitti bakalım hayırlısı bu ay..
bide sayfalar önce yazılmış ama söylemeden geçemeyeceğim...genital bölgeye viks miks saakııın hiçbişey sürmeyin lüüütfen hertarafta yazıyor, söyleniyor bizler bilinçli insanlarız (en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum) çok hassas bir bölge su bile zarar verebiliyor bebek isterken sağlığımızdan olmayalım..herşeyin bilimsel yolu var. biliyorum umut insana herşeyi yaptırır ama lütfen biraz daha araştırıp okuyup bilinçli bişeyler yapalım...annelerimiz anneannelerimiz çok güzel şeyler biliyorlar ama bu konuda kocakarı ilaçları pek faydalı değil...önce sağlık :)))
mannikcim bende öğretmenim ama ve şubat gibi olsun istiyodum doğum (yer değiştirelim:))))) şubatta olursa raporla 2. dönemi kapatıp bebeğime 7 ay kendim bakabiliyorum..ben öncesini pek düşünmüyorum dilerim ihtiyacım kalmaz, yani sağlık sorunum olmaz da doğumdan 3 hafta önce izin alırım. doğum öncesi 8 haftanın 3 ünü alıp 5 ini sonraya atmayı düşünüyorum sağlığım elverirse...bebişimi ne kadar kendim büyütebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum...bu arada senin adına çok mutlu oldum ben...biraz bebekle ilgili araştırma yap içinde nasıl geliştiğini gör bak nasıl heyecanlanıp biran önce gelsin istiyorsun...dilerim sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına zemuszemus
aslında haklısın canım vikis kullanmak pek mantıklı değil ama duyunca çok şaşırdım hemen paylaşmak istedim. aslında hsg den sonra da haman gebe kalanlar oluyormuş hatta dr umuz da öle demişti ama her insanda farklı benm olmadı iştee bende duyduğuma artık acaba demeye başladımeyvahedigeldismile
herkese selammm!!
sınavlarla boğuşuyorum böyle arada bir uğruyorum işte...nasılsınız iyisiniz işallaaaahhh????
benim adetim bugün bitti bakalım hayırlısı bu ay..
bide sayfalar önce yazılmış ama söylemeden geçemeyeceğim...genital bölgeye viks miks saakııın hiçbişey sürmeyin lüüütfen hertarafta yazıyor, söyleniyor bizler bilinçli insanlarız (en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum) çok hassas bir bölge su bile zarar verebiliyor bebek isterken sağlığımızdan olmayalım..herşeyin bilimsel yolu var. biliyorum umut insana herşeyi yaptırır ama lütfen biraz daha araştırıp okuyup bilinçli bişeyler yapalım...annelerimiz anneannelerimiz çok güzel şeyler biliyorlar ama bu konuda kocakarı ilaçları pek faydalı değil...önce sağlık :)))
mannikcim bende öğretmenim ama ve şubat gibi olsun istiyodum doğum (yer değiştirelim:))))) şubatta olursa raporla 2. dönemi kapatıp bebeğime 7 ay kendim bakabiliyorum..ben öncesini pek düşünmüyorum dilerim ihtiyacım kalmaz, yani sağlık sorunum olmaz da doğumdan 3 hafta önce izin alırım. doğum öncesi 8 haftanın 3 ünü alıp 5 ini sonraya atmayı düşünüyorum sağlığım elverirse...bebişimi ne kadar kendim büyütebilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum...bu arada senin adına çok mutlu oldum ben...biraz bebekle ilgili araştırma yap içinde nasıl geliştiğini gör bak nasıl heyecanlanıp biran önce gelsin istiyorsun...dilerim sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına zemuszemus
evet haklısın tabi benimki biraz kuruntu sanırım.Öğretmenliğin böyle bölümlere ayrılması ve aynı emeği harcadığımız halde haklarımızın ayrı olması beni çok üzüyor
Yarın yada öbürgün tekrar bir test yapıcam bu seferde kesinleşirse doooooğru doktora.Bu ilk zmanlar çok karışık duygular içinde oluyor insan kendini hamile gibi hissedemiyor.Yalnız aşırı halsizlik var bu aralar bende.Birde acayip bir durum olarak yürüken ince çorap olduğu halde ayaklarımın altı çok yanıyor ve terliyorum son 1 haftadır.Böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba?
bu arada branşın ne ??
Kızlar hayırlı geceler,geç oldu ama var mı gece kuşları ??
Eşim bugün yok,bende onsuz yatamadımm :çok üzgünüm:
bu arada branşın ne ??
ben varım yaklaşık 4aydır böyleyim ben az kaldı ama 1 aydan sona Allahın izniyle hep yanımda olcak:gitme:
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum sizlerea.s.
Günaydın canım hoşgeldin.... Sağolasın güzel temennilerin içinopuyorumnanaktan
HEPİNİZE KOCAMANNNNNNNNNNN GÜNAYDIN hihoyyyt
Merhaba kızlar,
ne yazık ki iki gündür hamileyim sevinçleri boşa çıktı. Dahası bir de Polikistik Over olduğum ortaya çıktı. Şu an kanamam olduğu için Primolut verdi. Primoluttan sonra oluşan kanamadan 18 gün sonra başlayacağım Progestan verdi.
20 gün Primolut içicekmişim bi 10 gün de kanama yaşasam aşşa yukarı +8 gün de progestan için beklicem. Eeee ben ne zaman hamile kalcam ya, vakit kalmadı ki öyle. 38 gün yapar en az. Ne zaman çalışıcam ben bebiş yapmaya da hamiş kalıcam. Ah nolur bana biraz yardım edin. Bu yaz mutlaka hamile kalmak istiyorum nolur..
Hele bi anlatın bana. ılla ben böyle Primolut mu içmem lazım, direk progestan içmeye başlasam nolur. Yeniden bir başka doktora mı gitsem napsam. Nolsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?