Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

aslında haklısın canım vikis kullanmak pek mantıklı değil ama duyunca çok şaşırdım hemen paylaşmak istedim. aslında hsg den sonra da haman gebe kalanlar oluyormuş hatta dr umuz da öle demişti ama her insanda farklı benm olmadı iştee bende duyduğuma artık acaba demeye başladımeyvahedigeldismile

insan çok isteyince gerçekten aslında hiç olmayacak şeylere bile acaba diyebiliyor biliyorum...umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur...

evet sonrası açısından 7 ay bebeğe bakmak çok güzel olacak bende öyle düşünüyorum ancak mart olsaydı şubat tatiliyle birleştirip 1 buçuk ay kendime ayırırdım diye düşünmüştüm.Kendimi o kocaman göbişle öğrenciler arasında koşuştururken düşünemiyorum

manikcim bide beni düşün sözleşmeliyim ben üstelik öyle rapor hakkımız falan da yok.

evet haklısın tabi benimki biraz kuruntu sanırım.Öğretmenliğin böyle bölümlere ayrılması ve aynı emeği harcadığımız halde haklarımızın ayrı olması beni çok üzüyor
Yarın yada öbürgün tekrar bir test yapıcam bu seferde kesinleşirse doooooğru doktora.Bu ilk zmanlar çok karışık duygular içinde oluyor insan kendini hamile gibi hissedemiyor.Yalnız aşırı halsizlik var bu aralar bende.Birde acayip bir durum olarak yürüken ince çorap olduğu halde ayaklarımın altı çok yanıyor ve terliyorum son 1 haftadır.Böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba?

kocaman göbişle öğrencilerin arasında dolaşmak konusunda haklısın sanırım :))) öğrencilerinle aran iyiyse keyifli olabiliyor aslında :))) gerçi ben göbüşümü büyütemeden kaybettim (( benim kızlarım (öğrencilerim) dört gözle bekliyorlardı..şimdi rüyalarında hamile görüyarlarmış beni :)

bu arada sadece bende oldu zannediyordum ayak altında yanma, bebeğimi kaybedeli 6 ay oldu hala gece yatarken ayaklarımın altı yanıyor....bütün gün ayakta durmaktan mı ki acep??? halsizlik çook normal zamanında sanırım çok yormuşsun kendini ve vücudun bebişin için dinlenmeye alıyor kendini halsizlik o yüzden...bulabildiğin her fırsatta dinlen

Son düzenleme:
çiğdem biz doktora gittik eşimle demiştim hani sana ne olduğunu anlatırım yarın dedim ama dün giremedim nete yatılı misafirim vardı çok yoruldum kan pıhtılaşma için test yaptırdık 94lira test parası verdik bide muayene +20,,,, eşimiçinde demiştim sana sperm analizi yapıcaz diye onada toplam 48 lira verdik bayaaa parabaydık yani inşallah sonuçlar güzel çıkarda değdi deriz benim sonucumu 14 haziranda alacağız eşiminkinide yarın alacaz bize dua et olur mu inşallah hayırlı bi şekilde herşey olumlu çıkar

Kızlar hayırlı geceler,geç oldu ama var mı gece kuşları ??
Eşim bugün yok,bende onsuz yatamadımm :çok üzgünüm:

bu arada branşın ne ??

matematik canım.İlköğretimdeyim ben. Evet 2 yıldır özel dersler filan derken bayağı yordum kendimi.Akşam 9 dan önce pek eve gelmezdim.Ama bu yıl çok rahat geçirdim. Sabhları iyiyimde öğleden sonraları acayip yorgun oluyorum ve yürürsemde ayaklarımın altı anında ısınıp yanmaya başlıyor.Bende tek ben miyim diye korkmuştum ama sanırım hamileleikten.Tabi öğretmenlerin birde varis olayı var bende aileden meyilliyim şimdilik bişey yok ama inş sorun olmaz.
Canım bebeğin için çok üzüldüm inş yeniden o heyecanları en kısa zamanda sağlıkla yaşarsın.Bende bebekten korkuyordum ama şimdi düşünüyorumda bizim olmayan çocuklara bile bu kadar anlayış gösterip sevebilyorsak kendimizinkine niye bakamayalım değil mi?

ben varım yaklaşık 4aydır böyleyim ben az kaldı ama 1 aydan sona Allahın izniyle hep yanımda olcak:gitme:

Ay canım ya,seni çok iyi anlıyorum,bende 3 aydır eşimin yanındayım....
Tam 6 ay ayrı kaldık,o yurt dışındaydı ben gidemedim işlemlerim olmadıbilmiyorumkismile
Yani ayrılık duygusu nedir çok iyi tatdım.... İnsan yeni evli olunca ağır geliyormuş...:1no2:
Ama şuan bakıyorum o koca 6 ay nasıl geçti diye,su gibi resmen....
Sende öyle diyeceksin emin ol...Rabbim sizi kavustursun...Ve hiç ayrılmayın inşallah..:Saruboceq: Sabrın sonu selamet... Az kalmış inşallahopuyorumnanaktan
İşte ben bu ayırılıgı yaşadıgım için korkuyorum...Yani bir gün bile yanımda olmasa ne zor oluyormuş onu anladım dün gece... saat 5 di gözlerimi kapatamadım:1no2:
Birazdan gelicek inşallahopuyorumnanaktan Senin içinde dua edicem canım..
Kelin derdinden kel olan anlar derler,seni çok iyi anlıyorum emin olyerimseniben

Merhaba kızlar,

ne yazık ki iki gündür hamileyim sevinçleri boşa çıktı. Dahası bir de Polikistik Over olduğum ortaya çıktı. Şu an kanamam olduğu için Primolut verdi. Primoluttan sonra oluşan kanamadan 18 gün sonra başlayacağım Progestan verdi.

20 gün Primolut içicekmişim bi 10 gün de kanama yaşasam aşşa yukarı +8 gün de progestan için beklicem. Eeee ben ne zaman hamile kalcam ya, vakit kalmadı ki öyle. 38 gün yapar en az. Ne zaman çalışıcam ben bebiş yapmaya da hamiş kalıcam. Ah nolur bana biraz yardım edin. Bu yaz mutlaka hamile kalmak istiyorum nolur..

Hele bi anlatın bana. ılla ben böyle Primolut mu içmem lazım, direk progestan içmeye başlasam nolur. Yeniden bir başka doktora mı gitsem napsam. Nolsam...

Çok çabuk gebe kalmam gerekiyor, üniversitede bulunmalıyım çünkü, bana bi akıl verin yahu. temmuzda çift çizgililerden olayım. zebra gibi olayım. geceleri uykusuz kalayım, ama bebeğim olsun ne olur...

Son düzenleme:

Canım ya üzme kendini,Rabbim diledikten sonra kimse engel olamaz...
Bebişin bu ay gelmedi diğer ay göbişinde olur inşallaah:Saruboceq:
Duaya ve umutla beklemeye devam...Yitirme güzel duygularını,daha azimle beklemeye devam et canım...Rabbim şifa versn ve hızlandırsın gidişatı inşallah...
Sordugunuz soruda ablalarımız cvplarını verirler inşallah,hoşgeldin buraya canmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…