benimki ne zamana geliyo acabaa ohaoldumsmile
şeyma sen çalışıyomusun?[/Q öğretmenim fakat çalışmıyorum cnm
şeyma sen çalışıyomusun?[/Q öğretmenim fakat çalışmıyorum cnm
o zaman çokta önemli değil canım ya .Ben bide sözleşmeli olduğum için doğum izinlerimi ayarlamak zorundayım.Sen eğer hamile kalırsan ikimizin ki aynı olur 2 mart yani satlarımız aynı.
yaş 28 bu yaz 3 yılımız dolacak evlilikte canım.
slm kızlarrrr hamiş adaylarımız çoğalmış hamişimiz var bir tane daha ooohhh ne güzel bugün 3. gün benimde hala adet olmadım eğer işte erken çıkarsam aczaneden alcam bakalım test pek umudum yok bu ayda ama ayyy heycanlandım daha şimdiden :)) dua edin kızlaaaarrrr çift çizgi çıksın :Saruboceq:
slm kızlarrrr hamiş adaylarımız çoğalmış hamişimiz var bir tane daha ooohhh ne güzel bugün 3. gün benimde hala adet olmadım eğer işte erken çıkarsam aczaneden alcam bakalım test pek umudum yok bu ayda ama ayyy heycanlandım daha şimdiden :)) dua edin kızlaaaarrrr çift çizgi çıksın :Saruboceq:
birkaç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam o zamanda çift çizgiyi görürsem doktora gidicem. cesartim gelmedi hala gerçekle yüzleşmeye sanırım.Bu arada gezgin sen hamilelik düşüyormusun?
teşekkürler kızlar umut dolu sözleriniz için.Sultansena bende öğretmenim bende planlı olsun istiyordum mart annesi olayım diyordum ama benm Sat böyle denk geldi şubat başı olucak sanırım.İznimde ara tatilde kaynayıp gidicek
kızlar bu arada benimde 4 günüm kaldı reglye. benim içinde dua edin. belirtileri soruyorsanız regly olacakmışım gibi içimde şişkinlik var bide birkaç gün önce göğüslerim felaket ağrımaya başladı bi deeee kasıklarımda batmalar var. ne olduğunu anlayamadım ama artık hayırlısı. iyi akşamlar öpüldünüzzz
bu arada dayanamayıp hafta sonu test yaptırırsam size yazarım. Allah herkesin kucağına bir melek versin..[/Q hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inş. güzel bi haberle dönersin yanımıza:teselli:
Ah canım ya anlıyorum seni,bende ayrı kaldım ve o dönemlerim benimde böyle geçmişti...
inşallah bebişin seninledir de sıkıntın azalır,yerini mutluluk alır... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?