• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

:)) çok çabuk geçiyo emin ol:)) kendine sağlık katmakla geçir süreni..eksiklerin varsa tamamla..ben eksik diş tedavilerimi yaptırdım bu arada mesela:)) iki ay dayanamam gibi geliyodu bak kaç ay geçti...

bu arada ben çok takmıyorum aslında yani çoook fazla istiyorum ama henüz uzuuunnn aylar beklemediğim için olsa gerek rahatım. bu ay hadi en fazla önümüzdeki ay olmazsa o zaman sanırım ben de rahat olamam (gevezeliğim tuttu yine başka bişey söylemek için başlamıştım ben bu cümleye)
ben takmıyorum diyorum ama daha şimdiden iki tane bebek yeleği ördüm bilmiyorumkismile
çok keyifli eğer seviyorsan ve yapabiliyosan inanılmaz rahatlatıcı bişey...bide bebe yünlerinin renkleri müthiş dayanamıyor insan.kaydirigubbakcemile3

hayatımızda bebeklerimiz varmış gibi davranırsak bizi bekletmezler sanırım...ne bileyim ufak tefek eşyalar alırsak mesela :))) ben minicik bir resim çerçevesi aldım başucumuzda duruyor...

evet bende örgü bilirim çok sters alıcıdır ancak annem yanımda değil yanımda olsa takıldığım yerleri sorardım ama yakında memleket gidicem inşallah orda başlıcam örmeye

bide ben bebişe minik yastık aldım onu gördükçe çok moralim bozuldu bebişim düşmeseydi yatardı falan diye beni ters etkiliyo bide benim eşim etkilendiğimi görünce çok kızıyı bana

bana eşim bu siteyi bile yasakladı 2 kere ama sonra bişi demedi devam ediyorum ama heran yine yasak gelebilir

canım sen eşin için sperm analizi yaptırmışmıydın

yemekten hoşlandığın şeyleri düşün hep:))) onlarla artırmaya çalış iştahını (bende felaket işe yarıyor ama kötü yanı sonra durduramıyorum )

canım ben iyi geceler dileyip izin istiyorum şimdi...sorularımı hazırladım okul bitiyor malum sınav haftası, yarın erken kalkacağım....hadi bakalım güzel haberlerle

yemekten hoşlandığın şeyleri düşün hep:))) onlarla artırmaya çalış iştahını (bende felaket işe yarıyor ama kötü yanı sonra durduramıyorum )

canım ben iyi geceler dileyip izin istiyorum şimdi...sorularımı hazırladım okul bitiyor malum sınav haftası, yarın erken kalkacağım....hadi bakalım güzel haberlerle

tamam İnşallah sende müsait olunca soruma cevap yazarsan sevinirim eşine Sperm analizi yaptırdınız mıydı demiştim

evet bende örgü bilirim çok sters alıcıdır ancak annem yanımda değil yanımda olsa takıldığım yerleri sorardım ama yakında memleket gidicem inşallah orda başlıcam örmeye

bide ben bebişe minik yastık aldım onu gördükçe çok moralim bozuldu bebişim düşmeseydi yatardı falan diye beni ters etkiliyo bide benim eşim etkilendiğimi görünce çok kızıyı bana

bana eşim bu siteyi bile yasakladı 2 kere ama sonra bişi demedi devam ediyorum ama heran yine yasak gelebilir

canım sen eşin için sperm analizi yaptırmışmıydın

biz yaptırmadık doktorum gerekli görmedi ilk gebelik olduğu için ve çok kolay hamile kaldığım için....sorunun kromozomal bir bozukluktan kaynaklandığını düşünüyoruz...yani bebek oluşurken dna sında ya da kromozomlarında bir bozukluk olabiliyor..muhtemel sakat bir bebeğin hayata başlayamadan veda etmesi :( herşeyin normal olduğunu söyledi doktorum beslenmem. yumurta kalitesi vsvs iyiymiş...eşimin zararlı alışkanlıkları yoktur sigara vsvs alkol de, sosyal içicidir :)))) sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz ha bu sorun olmayacağı anlamına gelmez tabi..şimdilik beklemedeyiz..öyle bir ihtimal düşünmek bile istemiyorum ama ikinci kez yaşarsam aynı şeyi, tetkiklere ozaman başlarız dedi doktorum...bu arada benim yaşımda sınıra yaklaştı 30 u geçtim...benim bu kadar rahat olmamın sebebi aslında o zaten, 34 yaşımdayım ve çok kolay hamile kalmıştım... (yaşımı da göstermem hiç bu arada hahahahaha)

neyse ben bi başlarsam susmam valla tekrar iyi geceler zemuszemus[/QU

ban şuan nekadar moral verdin bilemezsin çünkü benimde 2. denemede olmuştu bebek demekki benimkide kromozomal bişii ama kötü tarafı eşim çok sigara içiyo neyse yarın yazarım sonuçları öğrendiğim kadarııyla iiii geceler

hatta sayfalardan bulmakla uğraşmayasınız diye tekrar yazıyorum buraya:

aminnn inşallah hepimiz kalırız!!!
bir dahaki adet günüm tahminen 14-15 haziran sizce kaçına kadar şansımızı deneyebiliriz? bi de siz birleşmeden sonra belinize yastık koyup bekliyor musunuz? duş için ne kadar bekliyorsunuz? ayağa kalkltıgınızda akıntı geliyor mu birden?

uff cok soru sordum biliyorum da bunlar sadece bende mi oluyor yol yordamı nedir öğrenmeye çalısıyorum :)

Şansının en yüksek olduğu dönem 26-31 Mayıs arası hazirana girdik ama yinede denemeye devam et canım bazen geç döllenmede olabilir

gunaydın kızlar nasılsınız adetıme 9 gun kaldı cok heyecanlıyımmmmmmm
manyak oldum ıyıce psıkolojıkmıdır bılemıyorum ama bazı belırtıler var kızlar....
1-goguslerım sıs ucları acıyo
2-kabızlık
3-asabıyet-
4-karın agrısı (dun basladı)
5-kendımı hamıle gbı hıssedıyorum hareketlerımı yaptıgım zaman kosturdugum zaman mesela sankı hamıleymıs gbı ıcımden bıs ses yapma dıyor yemek yerken mesela sankı hamıleyımde bebgım beslensın dıyorum yanı enterasan bısey yaaaaa

manyak oldum ıyıce psıkolojıkmıdır bılemıyorum ama bazı belırtıler var kızlar....
2-kabızlık
3-asabıyet-
5-kendımı hamıle gbı hıssedıyorum hareketlerımı yaptıgım zaman kosturdugum zaman mesela sankı hamıleymıs gbı ıcımden bıs ses yapma dıyor yemek yerken mesela sankı hamıleyımde bebgım beslensın dıyorum yanı enterasan bısey yaaaaa

günaydın canım inşllh o güzel haberi verirsin bizlere inşllh bebişinin belirtileridir bunlar hadi hayırlısı bakalım opuyorumnanaktan

inşallah canım ya ne bılıyım yapsam zaten sımdı cıkmaz yanı tetste....sasırdım ıyıce ........bıraktım artık valla kendımı yıpratıyorummmm

inşallah canım ya ne bılıyım yapsam zaten sımdı cıkmaz yanı tetste....sasırdım ıyıce ........bıraktım artık valla kendımı yıpratıyorummmm

evet test için erken canım fazla takma kafana yıpratma kendini akışına bırak iki sonuçada kendini hazırlıklı hisset sonra üzülmeni hiç istemem inşllh bebişin gelmiştir :Saruboceq:

2-kabızlık
3-asabıyet-

yaaaaaa bende çok heyecanlıyım nasıl bekliyicemm 21 haziranı vallaa insanlara teselli vermek kolay oluyoda uygulamak çok zormuş heee son yazdığın şey bendede oluyo yaaaaa inş. hayal kırıklığına uğramayızzz:umursamaz:

SLM KIZLAR ,, BENDEDE AYNI BELıRTıLER VARDI HALADA VAR ASLINDA bilmiyorumkismile 2 GÜN ÖNCE DOKTORA GıTTıM YUMURTALARIM YENı OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ 7,55 MM kaydirigubbakcemile4 DOKTOR OLABıLıR DEDı FOLıK PLUS VERDı BAKALIM BU AYKı ADETıM DEĞıŞıK OLDU HEMDE MUYANE SIRASINDA :kedi: 1 HAFTA SONRA BELLı OLUR YERLEŞMEDENDE KAYNAKLANABıLıRMıŞ ıNŞALLAH HEPıNıZ HAMıLESıNıZDıR :lepi:

SLM KIZLAR ,, BENDEDE AYNI BELİRTİLER VARDI HALADA VAR ASLINDA bilmiyorumkismile 2 GÜN ÖNCE DOKTORA GİTTİM YUMURTALARIM YENİ OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ 7,55 MM kaydirigubbakcemile4 DOKTOR OLABİLİR DEDİ FOLİK PLUS VERDİ BAKALIM BU AYKİ ADETİM DEĞİŞİK OLDU HEMDE MUYANE SIRASINDA :kedi: 1 HAFTA SONRA BELLİ OLUR YERLEŞMEDENDE KAYNAKLANABİLİRMİŞ İNŞALLAH HEPİNİZ HAMİLESİNİZDİR :lepi:

inş. cnm bnmmm gerçekten psikolojik olarak insan kendini hamileymiş gibi hissediyoo sanki nefes almakta zorluk çekiyorum psikolojim bozuldu sanırımakannehir

merhabalar kızlaarr 2 gün oldu hala adet belirtisi yok kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif çıkarsa bir başkasının bana acıyarak bakarak hamile değilsin demesini istemiyorum idrar tahlilindede şuan çıkmaz heralde beklicem yine ooofffff

selam kızlar bende yaza hamile kalmak istiyorum. 1 yıldır zorunlu olarak korunuyorduk 3 düşük yaşadım.bu ay korunmayı bıraktık bu ayki adetime 5 gün kaldı. 2 gün öncesine kadar felaket bir göğüs ağrısı oldu. nerdeyse nodül olduğunu kendime inandırmaya başlamıştım geçti çok şükür. birazda kasıklarımda ağrı var ama 3 yıldır bu belirtileri yaşamaktan bıktım artık. bir gelişme olursa burdan yazarım. lütfeeeeennnn bebişlerimiz olsunnnnn :) :Saruboceq:

selam kızlar bende yaza hamile kalmak istiyorum. 1 yıldır zorunlu olarak korunuyorduk 3 düşük yaşadım.bu ay korunmayı bıraktık bu ayki adetime 5 gün kaldı. 2 gün öncesine kadar felaket bir göğüs ağrısı oldu. nerdeyse nodül olduğunu kendime inandırmaya başlamıştım geçti çok şükür. birazda kasıklarımda ağrı var ama 3 yıldır bu belirtileri yaşamaktan bıktım artık. bir gelişme olursa burdan yazarım. lütfeeeeennnn bebişlerimiz olsunnnnn :) :Saruboceq:

inş. cnm bu sefer hayırlısıyla ve sağlıklı bie bebişin olur sıkma canını :teselli:

merhabalar kızlaarr 2 gün oldu hala adet belirtisi yok kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif çıkarsa bir başkasının bana acıyarak bakarak hamile değilsin demesini istemiyorum idrar tahlilindede şuan çıkmaz heralde beklicem yine ooofffff

senin tam heyecanlı zmanın cnm benim daha 20 günüm var bilmiyorumkismile 5 gün dahaa sabret yaparsın sonra yerimseniben

idrarda çıkabiliyor canım...çok silik çıkabilir ve gölge gibi bile çıksa pozitif...benim adet günümün ertesinde çıkmıştı valla...öylesine almıştım testi...çok içimden gelmişti almak ikinci denemeydi hiç beklemiyordum çok şaşırmıştım (sonra 8. haftada kaybettimmafoldumben)

ama lütfen kimse sana acıyarak hamile değilsin demez öyle düşünme....bence sen acıyorsun kendine ki onu sakııınnn düşünme..... bekleme bakalım başla şeylerle uğraş zihnini meşgul et gün içinde uğraşlar bul kendine...o zaman vakit daha çabuk geçer ve dilerimmmmm bu iki gün çoook güzel birşeyin habercisidir...zemuszemus

yaaaaaa bende çok heyecanlıyım nasıl bekliyicemm 21 haziranı vallaa insanlara teselli vermek kolay oluyoda uygulamak çok zormuş heee son yazdığın şey bendede oluyo yaaaaa inş. hayal kırıklığına uğramayızzz:umursamaz:

ayyy ınsallah arkadasım ama ne bılıyım hamıleymısım gbı gelıyor bana farkında olmadan karnımı tutuyorum falan halısılasyon goruyorum galıba benbilmiyorumkismile

Back