:)) çok çabuk geçiyo emin ol:)) kendine sağlık katmakla geçir süreni..eksiklerin varsa tamamla..ben eksik diş tedavilerimi yaptırdım bu arada mesela:)) iki ay dayanamam gibi geliyodu bak kaç ay geçti...
bu arada ben çok takmıyorum aslında yani çoook fazla istiyorum ama henüz uzuuunnn aylar beklemediğim için olsa gerek rahatım. bu ay hadi en fazla önümüzdeki ay olmazsa o zaman sanırım ben de rahat olamam (gevezeliğim tuttu yine başka bişey söylemek için başlamıştım ben bu cümleye)
ben takmıyorum diyorum ama daha şimdiden iki tane bebek yeleği ördüm bilmiyorumkismile
çok keyifli eğer seviyorsan ve yapabiliyosan inanılmaz rahatlatıcı bişey...bide bebe yünlerinin renkleri müthiş dayanamıyor insan.kaydirigubbakcemile3
hayatımızda bebeklerimiz varmış gibi davranırsak bizi bekletmezler sanırım...ne bileyim ufak tefek eşyalar alırsak mesela :))) ben minicik bir resim çerçevesi aldım başucumuzda duruyor...
evet bende örgü bilirim çok sters alıcıdır ancak annem yanımda değil yanımda olsa takıldığım yerleri sorardım ama yakında memleket gidicem inşallah orda başlıcam örmeye
bide ben bebişe minik yastık aldım onu gördükçe çok moralim bozuldu bebişim düşmeseydi yatardı falan diye beni ters etkiliyo bide benim eşim etkilendiğimi görünce çok kızıyı bana
bana eşim bu siteyi bile yasakladı 2 kere ama sonra bişi demedi devam ediyorum ama heran yine yasak gelebilir
canım sen eşin için sperm analizi yaptırmışmıydın