• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

Kızlar hiç üzmeyelim kendimizi ilk ayda hamile kalma olasılığı sadece %20 imiş.Moralimizi bozar, strese girersek bu süre daha da uzayabilir.Birşeye çok fazla odaklanınca onun gerçekleşmesi daha zor oluyor.İnanıyorum ki güzel haberleri verdiğimiz günler çabuk gelecek. olumunekankayizsmile

katılıyorum sana canım zaten % 20 lik bi ihtimalimiz var onuda stresle üzüntüyle sıfıra indiriyoruz morallerimiz yüksek olsun umutlar yitirilmesin ve tabiii sabırrr sabırrrr veee sonunda bebişlleeeeerrrrr :lepi:

mrb arkadaşlar...böyle bi konu açmak kimin aklına geldiyse çok iyi etmiş çok sevindim..bende yazylarında hamiş olmak istiyorum ve şu andada adetim 14 gün geçti adet olmadım..2 defa test yaptım negatif çıktı..hatta birini en son bugün yaptım negatif..peki neden adet olamıyorum yardımcı olurmusunuz?başka neden olabilir*

canım benim çok geçmiş olsun inşllh kovuşursun meleğine ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına ben hiç hamile kalmadım hamile kalıp düşüğe bile razı olmaya başladım tabi istemem kim ister ki düşük yapmayı ama benim bedenim gebeliği hiç bilmiyor senin bedenin gebeliği biliyor tanıyor inşllh bi daha hamile kalmanda kolay olcak canım inşllh şükretmek gerekiyo biraz sabır gösterceğiz inşllh meleklerimiz gelcek belki düşük yaptığın bebeğin doğsaydı sağlıklı bir bebek olmayacaktı bu senin içinde çok zor olacaktı tabi bebeğin içinde onu o şekilde görmek inan seni kahretcekti yüreğin dayanmayacaktı hayırlısını isteyelim canım Rabbim bizim için ne iyise ne doğruysa onu nasip etsin inşllh
düşük yapmadığım için belki seni anlamıyorumdur canım kusuruma bakma ama düşündüğümde meleğinin geldiğini hissetmek ve sonra onu kaybetmek gerçekten çok üzücü Rabbim sabır versin sana canım benim :Saruboceq:

teşekkür ederim güzel dileklerin için ama ne olursa olsun Rabbim kimseye düşk olayını göstermesin büyükler diyolar bebek karnında yer etmiş 2. kolay olur diye ama ne kadar inanabilirim ki çok araştırdım aslında hiç hamile kalmayan kişilerle aynı durumdaymışım ama bazı olumsuz yorumlarda var sperm sağlıksız olabilir veya anne hasta olabilir (kan pıhtılaşma şeker vs.. gibi) inşallah bu sadece fizyolojilk bişidir normaldir şuanki korkum bu yarın doktora gidiyoz eşim ve benim için test yaptırıcaz inşallah sonuçlada olumsuz bişi olmaz herkesten dua bekliyorum senin sorunun ne idi demişsinya bedenim kabul etmiyo diye ve sen nekadar zamandır istiyosun bebek

mrb arkadaşlar...böyle bi konu açmak kimin aklına geldiyse çok iyi etmiş çok sevindim..bende yazylarında hamiş olmak istiyorum ve şu andada adetim 14 gün geçti adet olmadım..2 defa test yaptım negatif çıktı..hatta birini en son bugün yaptım negatif..peki neden adet olamıyorum yardımcı olurmusunuz?başka neden olabilir*

sarıpaptya kan testi yaptırsan daha iyi olur net bi sonuç alırsın geç döllenmede olabilir adetin normalde düzenlimidir daha önce gecikmelerin olmuyumuydu?

teşekkür ederim güzel dileklerin için ama ne olursa olsun Rabbim kimseye düşk olayını göstermesin büyükler diyolar bebek karnında yer etmiş 2. kolay olur diye ama ne kadar inanabilirim ki çok araştırdım aslında hiç hamile kalmayan kişilerle aynı durumdaymışım ama bazı olumsuz yorumlarda var sperm sağlıksız olabilir veya anne hasta olabilir (kan pıhtılaşma şeker vs.. gibi) inşallah bu sadece fizyolojilk bişidir normaldir şuanki korkum bu yarın doktora gidiyoz eşim ve benim için test yaptırıcaz inşallah sonuçlada olumsuz bişi olmaz herkesten dua bekliyorum senin sorunun ne idi demişsinya bedenim kabul etmiyo diye ve sen nekadar zamandır istiyosun bebek

düşük yaptığım günden beri neredyse hergün rüyalarıma bebk girer oldu bazen hamile oluyorum, bazen doğumyapıp kucağıma alıyorum bazen hamilyim ve düşük yapıyorum hep bu tarz rüyalar görüyorum kötü yanlarından biride bu inaşallahhamile syımız arttıkça umutlarımızda artacak

biri bana lütfen ACııııL CEVAP versin arkadaişlar tam bebek yapmayaa karar verdik ve tualete gittim ilişkiden önce kahverengi akıntı gördüm neden böyle oldu dersenizzz şimdi doktoramı gitmem lazım oooooooofffff

merakta bırakmam tabi ilk haber verceklerim arasındasınız :)) inşallah güzel haber veririm bende sizlerin güzel haberlerini öğrenirim annelik nasip olsun bizlerede çok zor böyle beklemek

dualarımdasın inşallah 9 ay adet olmazsın yani hamişsindir inşallah

sarıpaptya kan testi yaptırsan daha iyi olur net bi sonuç alırsın geç döllenmede olabilir adetin normalde düzenlimidir daha önce gecikmelerin olmuyumuydu?

evet canım düzenlidir adetlerim en fazla 1-2 gün erken yada geç gelir o kadar..ama geçen senede 1 kere böle olmuştum 2 ay adet olamamıştım..enfeksiyon yada kist olmasından korkuyorum..

biri bana lütfen ACİİİİL CEVAP versin arkadaişlar tam bebek yapmayaa karar verdik ve tualete gittim ilişkiden önce kahverengi akıntı gördüm neden böyle oldu dersenizzz şimdi doktoramı gitmem lazım oooooooofffff

canım adetine nekadar zaman vardı adet belirtisi olabilir mi?ben adet olmadan önce hep kahve lekem gelirde

biri bana lütfen ACııııL CEVAP versin arkadaişlar tam bebek yapmayaa karar verdik ve tualete gittim ilişkiden önce kahverengi akıntı gördüm neden böyle oldu dersenizzz şimdi doktoramı gitmem lazım oooooooofffff
başına böyle bişiy gelen varmı arkadaşlar lütfen yazın

yok cnm benim ya 21 haziranda olucam bikaç gün değişik renkte geldi yani sarımsı gibi bugünde koyu kahve oldu napıcam bilmiyorum eşim doktora git dedi kayınvalidem altımda oda gelicek doktorun yanında ben hamile kalmak istiyodumda dahaa hiç deneme yapmadan böyle oldumu diyicem öfffff

yok cnm benim ya 21 haziranda olucam bikaç gün değişik renkte geldi yani sarımsı gibi bugünde koyu kahve oldu napıcam bilmiyorum eşim doktora git dedi kayınvalidem altımda oda gelicek doktorun yanında ben hamile kalmak istiyodumda dahaa hiç deneme yapmadan böyle oldumu diyicem öfffff

enfeksiyon vardır bence kafana takma hem boşver kayınvalideni önmeli olan senin sağlığın hem bebk düşündüğünü söylersin doktora muayene olusun iyice folik asit içmeye başlamadıysan ona başlarsın

enfeksiyon vardır bence kafana takma hem boşver kayınvalideni önmeli olan senin sağlığın hem bebk düşündüğünü söylersin doktora muayene olusun iyice folik asit içmeye başlamadıysan ona başlarsın

bilmiyorum yaa ben en iyisi annemle konuşıyım yaa bi forumda baktımda kimisi üşütmeden olduğunu söylüyor kimisi hamile olunabiliceğini kimiside yumurta kalitesiz olabilirmiş bu ay amaa ben sanırım üşütttüm:S klimam çalışıyo evde sürekli soğuk hava

bayansyma bazı kişişlerde stresten de oluyo sende streslisin bu aralar ondandır

çok stresliyim hemdedün br tanıdığın ölüm haberini aldım iki gündür kendimde değilim ikincisi bebek stresi olsunmu olmasınmı filan doktora 2 ay önce filan gitmiştim doktor bişey demedi içim rahat biraz ondan:S çok sağol canım benim yaaaa çok panik oldum çünkiii tam hadi derken leke gördüm :((( çok kötü oldu bu

bilmiyorum yaa ben en iyisi annemle konuşıyım yaa bi forumda baktımda kimisi üşütmeden olduğunu söylüyor kimisi hamile olunabiliceğini kimiside yumurta kalitesiz olabilirmiş bu ay amaa ben sanırım üşütttüm:S klimam çalışıyo evde sürekli soğuk hava

canım eşinle hiç deneme yaptınızmı eğer yaptıysanız hamile de olabilirsin benim en sonki kahverengi lekelerim düşük belirtisiydi yani kahve lekenin çok anlamı var

canım eşinle hiç deneme yaptınızmı eğer yaptıysanız hamile de olabilirsin benim en sonki kahverengi lekelerim düşük belirtisiydi yani kahve lekenin çok anlamı var

yok cnm tam yapıcaktık gördüm zaten :))) annemmm bişe olmaz aradaa olur öyle dedi oh beeeeee içim rahatladı gelşin benim bebişim yahhhhhh

yok cnm tam yapıcaktık gördüm zaten :))) annemmm bişe olmaz aradaa olur öyle dedi oh beeeeee içim rahatladı gelşin benim bebişim yahhhhhh[/Q

sen yinede bence uygun bi zamanda bebek istiyoruz ne yapmam gerekli diye doktora git ben gitmediğime çok pişman oldum bide tam ilışkiden önce kahve lekenin gelmesi çok ilginç sanki Allahtan bi uyarı vardır bundad bi hayır

Back