• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

inş. cnm bu sefer hayırlısıyla ve sağlıklı bie bebişin olur sıkma canını :teselli:

inşallah canım. Allah isteyen herkese versin. başta stresten uzak kalabilsek iyi olcak da.. 1 yıldır korunduğum için kafam çok rahattı şimdi eskiye geri döndüm sanki. bu ay ilk olduğu için heyecandan hep aklımda ama gelecek aydan itibaren kafamı rahatlatmaya başlayacağım. :delphin:

idrarda çıkabiliyor canım...çok silik çıkabilir ve gölge gibi bile çıksa pozitif...benim adet günümün ertesinde çıkmıştı valla...öylesine almıştım testi...çok içimden gelmişti almak ikinci denemeydi hiç beklemiyordum çok şaşırmıştım (sonra 8. haftada kaybettimmafoldumben)

ama lütfen kimse sana acıyarak hamile değilsin demez öyle düşünme....bence sen acıyorsun kendine ki onu sakııınnn düşünme..... bekleme bakalım başla şeylerle uğraş zihnini meşgul et gün içinde uğraşlar bul kendine...o zaman vakit daha çabuk geçer ve dilerimmmmm bu iki gün çoook güzel birşeyin habercisidir...zemuszemus

çalıştığım için pek sorun olmuyo ama yinede merak ediyorum işte ben işten çıkana kadarda eczaneler kapanıyor yoksa test almıştım şimdiye kadar hafta sonunu bekliyorum 1 ay bekledim 2 gün daha beklerim artık:Saruboceq:

kızlar ya bısey sorcam hamılelıkde karın agrısı olurmu
bıde bgun benım mıdemde bulandı tuzlu veya eksı bıseyler yıyınce duzelıyo hafıften adetıme 10 gun var normalmıdır

bıde bgun benım mıdemde bulandı tuzlu veya eksı bıseyler yıyınce duzelıyo hafıften adetıme 10 gun var normalmıdır

canım hamilelik belirtileri herkesde aynı olmuyor ama inşllh bebişin belirti veriyodur ve o güzel haberide verirsin bizlere :Saruboceq:

kişiden kişiye değişir kimiside hiç aşermez ama aşermek daha erken gibi geliyo inşallah hamilesindir canım bunlarda hamilelik belirtileridir :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ayyy ınsallah arkadasım ama ne bılıyım hamıleymısım gbı gelıyor bana farkında olmadan karnımı tutuyorum falan halısılasyon goruyorum galıba benbilmiyorumkismile

yok sadece sen değilsin bende öyleyimboshayallersmile allahtan kimse sormadı dahaa neden karnını tutuon diee sanki koruma dürtüsü çok garip bişey umarım hamileyizdir cnm allah büyük hayırlısı olsuna.s

inşallah canım. Allah isteyen herkese versin. başta stresten uzak kalabilsek iyi olcak da.. 1 yıldır korunduğum için kafam çok rahattı şimdi eskiye geri döndüm sanki. bu ay ilk olduğu için heyecandan hep aklımda ama gelecek aydan itibaren kafamı rahatlatmaya başlayacağım. :delphin:

çok heyecan yapmamamız lazım cnm heyecan strestende adet geçikiyo fazla umuda kapılmayalım yinde hayal kırıklığı çok olmasın sonraa bilmiyorumkismileinş. hamileyizdir ezan saati rabbim isteyen tüm annelere nasip etsin inş..

YA kızlar hayırlı günler.. Off... Şaşırdım kaldım,evdede tekim sizden başkasına soramam,sanırım geçen arkadaşın paylaştıklarını yaşıyorm,ama ilk defa oldu yaa,ben bir hafta önce adetimden temizlenmiştim,az önce gördüm ki kahverengi leke varbilmiyorumkismile Ne şimdi bu sizce?... Ne yapmam gerekiyor?... Ymurtlama dönemimi de çözemedim henüz... Şaşırdım kaldım.... eyvahedigeldismile

YA kızlar hayırlı günler.. Off... Şaşırdım kaldım,evdede tekim sizden başkasına soramam,sanırım geçen arkadaşın paylaştıklarını yaşıyorm,ama ilk defa oldu yaa,ben bir hafta önce adetimden temizlenmiştim,az önce gördüm ki kahverengi leke varbilmiyorumkismile Ne şimdi bu sizce?... Ne yapmam gerekiyor?... Ymurtlama dönemimi de çözemedim henüz... Şaşırdım kaldım.... eyvahedigeldismile

bişey olmaz takma kafanaa ben dün netten araştırdım eğer 1 kere olduysa problem yok amaa devam ederse doktora görün cnm banada dün oldu amaa bir kere sadecee ondan endişelenme cnm ben annemede danıştım korkma dediii üşütmekten olabilir amaa doktor düşük tehlikeside olabiliceğini yazmış internettee hamile misin ????

internette yumurtlama dönemini göstren test var cnm son 3 ayki adet tarihini yazıosun ve ne zamanlarda hamile kalma olasılığının yüksek olduğu zamanı yazıyo sana

bişey olmaz takma kafanaa ben dün netten araştırdım eğer 1 kere olduysa problem yok amaa devam ederse doktora görün cnm banada dün oldu amaa bir kere sadecee ondan endişelenme cnm ben annemede danıştım korkma dediii üşütmekten olabilir amaa doktor düşük tehlikeside olabiliceğini yazmış internettee hamile misin ????

Yooo canım hamile değilim ki,daha bir hafta oldu temizlendim ve çalışmalara başlamıştık :kedi: Yani bir hafta sonra garip geldi bu,bu yaşıma kadar ilk defa yaşadım,merak ettim doğrusu neyi ifade ediyor diye bilmiyorumkismile
Umutlanmak istiyorm ama erken sanki ya bişeyler içinbilmiyorumkismile
Off..ilk defa birşeyler yaşamak ne garip duygularmış...

internette yumurtlama dönemini göstren test var cnm son 3 ayki adet tarihini yazıosun ve ne zamanlarda hamile kalma olasılığının yüksek olduğu zamanı yazıyo sana

Canım bir yerde denedim bunları,ama ben 40 günde bir oluyorm nerdeyse,dengesiz biraz.. ondan sonucu düzgün alamamıştım...

Canım bir yerde denedim bunları,ama ben 40 günde bir oluyorm nerdeyse,dengesiz biraz.. ondan sonucu düzgün alamamıştım...

hımmm sıkma canını ya endişelenme için rahat etsin die internetten araştır banada dün akşam oldu amaa öyle her bi tane bişeyde doktora gidemeyiz amaa için rahat etsin diye gidebiliyosan git bende bi kaynana var ayaklı gazeteee ne mümkün ondan gizli bişe yapmakkkk

cnm bide mantar başlangıcı olabilirmiş amaa kokusundan anlaşılıyo mantar olunca ağır kokuyo ona bak sen bi bikeremi oldu yoksa devam ediyomu halaabilmiyorumkismile

cnm bide mantar başlangıcı olabilirmiş amaa kokusundan anlaşılıyo mantar olunca ağır kokuyo ona bak sen bi bikeremi oldu yoksa devam ediyomu halaabilmiyorumkismile

Yok canım olmuş ta bitmiş gibi druyor bilmiyorumkismile
Zaten doktora falan gitmem,büyük birşey olmadıkça... Şuanlık bekliyorum ne olacak diye...
Ya netten,siteden yerleşme kanamasını araştırıyorm,onun hakkında bilgin var mı ??...
Herkez hastalıgından önce görmüş bu tür lekeyi,hamilelik belirtisi olarak...
Ama benim hasta olmama çok var....bilmiyorumkismile
Bilmiyorum ki... Umutlanmak istiyorum... Ama kendimi kaptırmaktan korkuyorum boshayallersmile

Back