yok cnm tam yapıcaktık gördüm zaten :))) annemmm bişe olmaz aradaa olur öyle dedi oh beeeeee içim rahatladı gelşin benim bebişim yahhhhhh[/Q
sen yinede bence uygun bi zamanda bebek istiyoruz ne yapmam gerekli diye doktora git ben gitmediğime çok pişman oldum bide tam ilışkiden önce kahve lekenin gelmesi çok ilginç sanki Allahtan bi uyarı vardır bundad bi hayır
bilmiyorum amaa gitmiyicem cnm çünki herşeye çok dikkat etmektee iyi değil biraz oluruna bırakıcaksın yani korkmadım kan gelse korkardım arada öncede nde oluyodu zaten şimdi geldi aklıma:S
canım iii akşamlar çıkıorum ben misafirim var yatılı onlar gelir birazdan alışverişe gittiler
merhaba bende sanırım bu listede olmalıyım beklenen gebelik benimde beklenen regl günü 31 mayıs idi 2 gün gecikti bu liteye eklerseniz sevinirim yarın kan testimin sonnucunu alacağım buraya yazarım sonucumu
teşekkür ederim güzel dileklerin için ama ne olursa olsun Rabbim kimseye düşk olayını göstermesin büyükler diyolar bebek karnında yer etmiş 2. kolay olur diye ama ne kadar inanabilirim ki çok araştırdım aslında hiç hamile kalmayan kişilerle aynı durumdaymışım ama bazı olumsuz yorumlarda var sperm sağlıksız olabilir veya anne hasta olabilir (kan pıhtılaşma şeker vs.. gibi) inşallah bu sadece fizyolojilk bişidir normaldir şuanki korkum bu yarın doktora gidiyoz eşim ve benim için test yaptırıcaz inşallah sonuçlada olumsuz bişi olmaz herkesten dua bekliyorum senin sorunun ne idi demişsinya bedenim kabul etmiyo diye ve sen nekadar zamandır istiyosun bebek
merhaba bende sanırım bu listede olmalıyım beklenen gebelik benimde beklenen regl günü 31 mayıs idi 2 gün gecikti bu liteye eklerseniz sevinirim yarın kan testimin sonnucunu alacağım buraya yazarım sonucumu
mrb arkadaşlar...böyle bi konu açmak kimin aklına geldiyse çok iyi etmiş çok sevindim..bende yazylarında hamiş olmak istiyorum ve şu andada adetim 14 gün geçti adet olmadım..2 defa test yaptım negatif çıktı..hatta birini en son bugün yaptım negatif..peki neden adet olamıyorum yardımcı olurmusunuz?başka neden olabilir*
hatta sayfalardan bulmakla uğraşmayasınız diye tekrar yazıyorum buraya:
aminnn inşallah hepimiz kalırız!!!
bir dahaki adet günüm tahminen 14-15 haziran sizce kaçına kadar şansımızı deneyebiliriz? bi de siz birleşmeden sonra belinize yastık koyup bekliyor musunuz? duş için ne kadar bekliyorsunuz? ayağa kalkltıgınızda akıntı geliyor mu birden?
uff cok soru sordum biliyorum da bunlar sadece bende mi oluyor yol yordamı nedir öğrenmeye çalısıyorum :)
dualarım seninle bebeğim inşllh olumsuz birşey çıkmaz canım ben hiç hamile kalmadım onu söylemek istemiştim polikistik over hastasıyım ve regli olamıyorum ALLAH a şükür hormonlarımda birşey çıkmadıı 8 aydır uğraşıyoruz canım daha evliliğime 1 yıl olmadı ağustosda 1 yılımızı doldurcağız ama beni bu hastalık ürküttü ve tedavi olmak ve nasipse bebek sahibi olmak istiyorum inşllh
inşllh rabbim biran önce bebeğini sana nasip eder ve acıların diner düşük yapman ruyalarını etkilemiş üzme kendini canıminşllh herşey yoluna girer :Saruboceq:
ben az biraz bişeyler yazmıştım ama tabi daha çok kendimle ilgili yazınca arada kaynadı...adet gününden 14 gün sonra yumurtlama günün canım..nette yumurtlama tarihlerini ve uygun günleri bulabilirsin..yastık koymaya gelince bazen koyuyorum ve hemen kalkarsam tabiki geliyor akıntı...
bide ben genel birşey yazacağım...
bu kadar çok düşünmekle ilgili...:kedi: ben bebek için endişelenmeden, aman olacakmı olmayacakmı diye endişelenmeden, eşimizle yaşadığımız olayın keyfini çıkardığımız zaman olacağını düşünüyorum :kedi: bende öyle oldu 2. denemede hamile kaldım ve aklımda bebek yoktu kuzucum 'u (eşim) düşünüyordum sadece...:kedi: böyle dünyaya gelen bir bebeğin sevgi dolu olacağına inanıyorum ben. öyle söyleniyor zaten görev gibi, iş gibi düşünmeyin bırakın akışında aksın (utandım ama şimdi ben çok valla:)))):kedi:
canım katılıyorum sana hiç ummadık bi zamanda geliyo bebişler inşaah şu sürem bi dolsaydı
hatta sayfalardan bulmakla uğraşmayasınız diye tekrar yazıyorum buraya:
aminnn inşallah hepimiz kalırız!!!
bir dahaki adet günüm tahminen 14-15 haziran sizce kaçına kadar şansımızı deneyebiliriz? bi de siz birleşmeden sonra belinize yastık koyup bekliyor musunuz? duş için ne kadar bekliyorsunuz? ayağa kalkltıgınızda akıntı geliyor mu birden?
uff cok soru sordum biliyorum da bunlar sadece bende mi oluyor yol yordamı nedir öğrenmeye çalısıyorum :)
:)) ço çabuk geçiyo emin ol:)) kendine sağlık katmakla geçir süreni..eksiklerin varsa tamamla..ben eksik diş tedavilerimi yaptırdım bu arada mesela:)) iki ay dayanamam gibi geliyodu bak kaç ay geçti...
canım katılıyorum sana hiç ummadık bi zamanda geliyo bebişler inşaah şu sürem bi dolsaydı
inşallah banada çabuk geçer bana dua et çigdem yarın doktora gidiyoruz eşimle ben eşiminde muayene olmasını istiyorum sprem analizi için ve banada kan pıhtılaşma testi yapılacak inşallah kötü bişi çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?