Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

hamileliği erteledim

Son düzenleme:
merhaba bende sanırım bu listede olmalıyım beklenen gebelik benimde beklenen regl günü 31 mayıs idi 2 gün gecikti bu liteye eklerseniz sevinirim yarın kan testimin sonnucunu alacağım buraya yazarım sonucumu

inş. bebişin geliyodur cnmmm opuyorumnanaktan

dualarım seninle bebeğim inşllh olumsuz birşey çıkmaz canım ben hiç hamile kalmadım onu söylemek istemiştim polikistik over hastasıyım ve regli olamıyorum ALLAH a şükür hormonlarımda birşey çıkmadıı 8 aydır uğraşıyoruz canım daha evliliğime 1 yıl olmadı ağustosda 1 yılımızı doldurcağız ama beni bu hastalık ürküttü ve tedavi olmak ve nasipse bebek sahibi olmak istiyorum inşllh
inşllh rabbim biran önce bebeğini sana nasip eder ve acıların diner düşük yapman ruyalarını etkilemiş üzme kendini canıminşllh herşey yoluna girer :Saruboceq:

merhaba bende sanırım bu listede olmalıyım beklenen gebelik benimde beklenen regl günü 31 mayıs idi 2 gün gecikti bu liteye eklerseniz sevinirim yarın kan testimin sonnucunu alacağım buraya yazarım sonucumu

inşllh bebeğin seninledir canım eklerim şimdi listeye seniii hadi bakalım hayırlısııı gelmiştir inşllh meleğin opuyorumnanaktan

canım bi kan testi yaptır emin olmak için sonuç negatif çıkarsa kadın doğuma git muaneni ol inşllh bi sorun yoktur belki stresten geçikmiştir sen yinede tedbirini al ne olur ne olmaz ihmal etme canım opuyorumnanaktan

yaa benim sordugum sorulara KıMSE cevap yazmamıs nolur yardımcı olalım deneyimlerimizi paylaşalım bbirbirimizle!!!! yazım 65te!!!

hatta sayfalardan bulmakla uğraşmayasınız diye tekrar yazıyorum buraya:

aminnn inşallah hepimiz kalırız!!!
bir dahaki adet günüm tahminen 14-15 haziran sizce kaçına kadar şansımızı deneyebiliriz? bi de siz birleşmeden sonra belinize yastık koyup bekliyor musunuz? duş için ne kadar bekliyorsunuz? ayağa kalkltıgınızda akıntı geliyor mu birden?

uff cok soru sordum biliyorum da bunlar sadece bende mi oluyor yol yordamı nedir öğrenmeye çalısıyorum :)

ben az biraz bişeyler yazmıştım ama tabi daha çok kendimle ilgili yazınca arada kaynadı...adet gününden 14 gün sonra yumurtlama günün canım..nette yumurtlama tarihlerini ve uygun günleri bulabilirsin..yastık koymaya gelince bazen koyuyorum ve hemen kalkarsam tabiki geliyor akıntı...

bide ben genel birşey yazacağım...
bu kadar çok düşünmekle ilgili...:kedi: ben bebek için endişelenmeden, aman olacakmı olmayacakmı diye endişelenmeden, eşimizle yaşadığımız olayın keyfini çıkardığımız zaman olacağını düşünüyorum :kedi: bende öyle oldu 2. denemede hamile kaldım ve aklımda bebek yoktu kuzucum 'u (eşim) düşünüyordum sadece...:kedi: böyle dünyaya gelen bir bebeğin sevgi dolu olacağına inanıyorum ben. öyle söyleniyor zaten görev gibi, iş gibi düşünmeyin bırakın akışında aksın (utandım ama şimdi ben çok valla:)))):kedi:

inşallah hamiler listesinde 2. sıraya oturursun

canım Allah sanda acil şifa nasip etsin inşallah Rabbim olmazı oldurur en kısa zamanda herşeye rağmen bebeğinin müjdesini verirsin bize dualarım tüm bebek isteyenlere

canım katılıyorum sana hiç ummadık bi zamanda geliyo bebişler inşaah şu sürem bi dolsaydı

canım katılıyorum sana hiç ummadık bi zamanda geliyo bebişler inşaah şu sürem bi dolsaydı

:)) ço çabuk geçiyo emin ol:)) kendine sağlık katmakla geçir süreni..eksiklerin varsa tamamla..ben eksik diş tedavilerimi yaptırdım bu arada mesela:)) iki ay dayanamam gibi geliyodu bak kaç ay geçti...

canım son adet tarihini biliyosan ovulasyon hesaplama yaz googleden aşağı yukarı yumurtlama günün yazar bide yumurtlam gününde eline yapışkan şeffaf bi akıntı gelir bildiğim kadarıyla öyle yazıyodu nette
birleşmeden sonra en az yarım saat sırt üstü yatarsan iyi olur ve ayağa kalktığında genelde tekrar dışarı akar ama çok yatarsan hissetmeyebilirsin
nette yazıyodu bebek için bel altına yastık koyabilirsin buda bi yöntemmiş

:)) ço çabuk geçiyo emin ol:)) kendine sağlık katmakla geçir süreni..eksiklerin varsa tamamla..ben eksik diş tedavilerimi yaptırdım bu arada mesela:)) iki ay dayanamam gibi geliyodu bak kaç ay geçti...

inşallah banada çabuk geçer bana dua et çigdem yarın doktora gidiyoruz eşimle ben eşiminde muayene olmasını istiyorum sprem analizi için ve banada kan pıhtılaşma testi yapılacak inşallah kötü bişi çıkmaz

:)) çok çabuk geçiyo emin ol:)) kendine sağlık katmakla geçir süreni..eksiklerin varsa tamamla..ben eksik diş tedavilerimi yaptırdım bu arada mesela:)) iki ay dayanamam gibi geliyodu bak kaç ay geçti...

bu arada ben çok takmıyorum aslında yani çoook fazla istiyorum ama henüz uzuuunnn aylar beklemediğim için olsa gerek rahatım. bu ay hadi en fazla önümüzdeki ay olmazsa o zaman sanırım ben de rahat olamam (gevezeliğim tuttu yine başka bişey söylemek için başlamıştım ben bu cümleye)
ben takmıyorum diyorum ama daha şimdiden iki tane bebek yeleği ördüm bilmiyorumkismile
çok keyifli eğer seviyorsan ve yapabiliyosan inanılmaz rahatlatıcı bişey...bide bebe yünlerinin renkleri müthiş dayanamıyor insan.kaydirigubbakcemile3

hayatımızda bebeklerimiz varmış gibi davranırsak bizi bekletmezler sanırım...ne bileyim ufak tefek eşyalar alırsak mesela :))) ben minicik bir resim çerçevesi aldım başucumuzda duruyor...

canım yaa benim bildiğim tek eksiğim kilom biraz zayıfım sanırım düşük yaptım deyince herkes zayıfsın diyo ama kilo almak için yamek lazım bendede iştah yok

kötü düşünme sakın ve tabiki dualarım seninle....
dilerim herşey yolundadır....eşinin muayene olması bence de iyi fikir....hadi bakalım güzel haberlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…