• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

durma cnm erken yaşta anne olmak güzel annemle beni hep abla kız zannediyorlar mesela annem 42 yaşında bende 22 :)) amaa eminimki o bana ait olduktan sonra onu isterim zatenn canım o benim dahaa yokken bile şirrler yazıyorum ona minişim o herşeyimmopuyorumnanaktan[/Q

o varya çok tatlı bişi olur yaaa bide şu doğum oluyı olmasa hepten güzel olacak :)

durma cnm erken yaşta anne olmak güzel annemle beni hep abla kız zannediyorlar mesela annem 42 yaşında bende 22 :)) amaa eminimki o bana ait olduktan sonra onu isterim zatenn canım o benim dahaa yokken bile şirrler yazıyorum ona minişim o herşeyimmopuyorumnanaktan[/Q

o varya çok tatlı bişi olur yaaa bide şu doğum oluyı olmasa hepten güzel olacak :)

aynen amaa onu aklıma bile getirmiyorum üfsss:S :sinifsinif:fisfisfis

Evet canım yurtdışındayım... Gurbetteyim yanibilmiyorumkismile... Yeni geldim sayılır,3 ay oldu...Herkezden ayrılmak garip duygu.. Çok şükür eşim her derdimde yanımda,atlatıyorum bunları...

bende gurbete gidicem ne yapalım insanın sevdiği yanında olunca herşeye katlanıyor

Amiiinn canımmm Hepimize versin inşallaah...Dua çok önemli... Sağolasın güzel temennilerin için... Rabbim sizede en kısa zamanda bu müjdeyi almayı nasip etsiinopuyorumnanaktan

inş. cnm benim evet herşeyi bilen veren allah dua önemli biz müjdeden önce karar vermek için dua etmeliyiz bence cnm kaydirigubbakcemile3yoksa bebiş bizi bi ömür beklemek zorunda kalıcak SİZE İLGİNÇ BİRŞEY SÖYLİYECEĞİM belki biliyorsunuzdur amaa ben ilk defa duyduğumda çok şaşırdım bebeği dünyaya getirmek istiyoruzya oysaki bu yanlışmış bebek kendisi rabbimize allahım beni dünyaya götür dermiş ve allah ta bizi elçi kılarmış çok ilginç dimi oysaki sinirlendiğimizde neden bizi dünyaya getirdiniz benm,i istedim denir ya oysakii bebek kendi istermiş anne babada vesile ...a.s

Valla doğru diyorsun...Yaş konusu gerçekten iyi ayarlanınca ilerde büyük rahatlıkkaydirigubbakcemile2
Ayrıca doğum konusunda aynen bende böyle diyorumkaydirigubbakcemile3
aslında korkmuyorum...Tedirginim sadece....
Hem o anı yaşamak istiyorum,hemde çekiniyormbilmiyorumkismile
Aslında doğum değil de tek korkum dikiş :1ninca: Valla şimdiden aklıma hep bu geliyo:bbo:

inş. cnm benim evet herşeyi bilen veren allah dua önemli biz müjdeden önce karar vermek için dua etmeliyiz bence cnm kaydirigubbakcemile3yoksa bebiş bizi bi ömür beklemek zorunda kalıcak SİZE İLGİNÇ BİRŞEY SÖYLİYECEĞİM belki biliyorsunuzdur amaa ben ilk defa duyduğumda çok şaşırdım bebeği dünyaya getirmek istiyoruzya oysaki bu yanlışmış bebek kendisi rabbimize allahım beni dünyaya götür dermiş ve allah ta bizi elçi kılarmış çok ilginç dimi oysaki sinirlendiğimizde neden bizi dünyaya getirdiniz benm,i istedim denir ya oysakii bebek kendi istermiş anne babada vesile ...a.s

hadi ya ben bilmiyordum bunu duymamıştım o zaman sinirlendiğimizde anne ve babamıza ben niye dünyaya gelmek için sizi tercih ettimki mi dicez :)

Valla doğru diyorsun...Yaş konusu gerçekten iyi ayarlanınca ilerde büyük rahatlıkkaydirigubbakcemile2
Ayrıca doğum konusunda aynen bende böyle diyorumkaydirigubbakcemile3
aslında korkmuyorum...Tedirginim sadece....
Hem o anı yaşamak istiyorum,hemde çekiniyormbilmiyorumkismile
Aslında doğum değil de tek korkum dikiş :1ninca: Valla şimdiden aklıma hep bu geliyo:bbo:

valla ben istiyorum ki gözümü kapim açtığımda bebiş kucağımda olsun yani o ağrıyı sancıyı çekmim sezeryan kalıyor çare ama ama o da ameliyat gibi resmen epiduralli olsa bile bi nevi ameliyat henüz karar veremedim yani :))

valla ben istiyorum ki gözümü kapim açtığımda bebiş kucağımda olsun yani o ağrıyı sancıyı çekmim sezeryan kalıyor çare ama ama o da ameliyat gibi resmen epiduralli olsa bile bi nevi ameliyat henüz karar veremedim yani :))

Yok yok canım ben sezeryan istemiyorm Rabbim korusun tabi,kolaylık versin bebiş olursa doğumumda...
Yoksa sezeryan bana normal doğum gibi özel bir an gelmiyor....
Herşeyin doğalı var... ınşallah sorunsuz geçeriz bu durumlarıda :Saruboceq:

Yok yok canım ben sezeryan istemiyorm Rabbim korusun tabi,kolaylık versin bebiş olursa doğumumda...
Yoksa sezeryan bana normal doğum gibi özel bir an gelmiyor....
Herşeyin doğalı var... İnşallah sorunsuz geçeriz bu durumlarıda :Saruboceq:

hadi hayırlısı hele bi o gün gelsinde hallolur bi şekilde :)

hadi ya ben bilmiyordum bunu duymamıştım o zaman sinirlendiğimizde anne ve babamıza ben niye dünyaya gelmek için sizi tercih ettimki mi dicez :)

bilmiyorum cnm ya varya dünya ne garip bi taraftan doğuyorlar bi taraftan insanlar ölüyorlar çok sevdiğim bi ablamın kuzeni ölmüş şuan haber aldım elektrik çarpmasından çok moralim bozuldu dünya ne garip daha 22 yaşında annesi ne haldedir rabbim sen kanadının altına al herkesi:gitme:

ovulasyon testini deneyin millet ...deneyip de tek vuruşla gol atan çok var nette araştıdım :))

valla canım ben 3 aydır kullanıyorum. bu sayede yumurtladığım günü biliyorum ve de ona göre çalışıyoruz. ama yooookkkk....
olmadı mı olmuyor işte.
ayrıca ben G.Gidiyor dan sipariş ediyorum 30 tanesi , 35 milyon civarı. yani eczanelerden 5 tanesine 25 milyon vermek mantıksız geliyor bana. çünkü o hatayı bende yaptım. 30 tane ovülasyon testi de bayaa bi gidiyor zaten.
şu adetim geçsin de tekrar başlıcam testi yapmaya kaydirigubbakcemile3

Neyse kızlar ben kaçıyorum,yarıın görüşürüz inşallah...Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Ayrıca bayanseyma Allah sabır versin ailesine ve yakınlarına...Zor bir durum ya..
Rabbim korusun bizleri...bilmiyorumkismile

Hepinize hayırlı akşamlar....

Neyse kızlar ben kaçıyorum,yarıın görüşürüz inşallah...Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Ayrıca bayanseyma Allah sabır versin ailesine ve yakınlarına...Zor bir durum ya..
Rabbim korusun bizleri...bilmiyorumkismile

Hepinize hayırlı akşamlar....

amin gezgincim zordur mutlaka ..... görüşürüz canım benim hayırlı haberlerle gel iinş.

merhaba hoş geldin canım. Yumurtlama dönemine denk getirmişsin. İnşaallah hayırlısı ile hamile kalırsın.

aminnn inşallah hepimiz kalırız!!!
bir dahaki adet günüm tahminen 14-15 haziran sizce kaçına kadar şansımızı deneyebiliriz? bi de siz birleşmeden sonra belinize yastık koyup bekliyor musunuz? duş için ne kadar bekliyorsunuz? ayağa kalkltıgınızda akıntı geliyor mu birden?

uff cok soru sordum biliyorum da bunlar sadece bende mi oluyor yol yordamı nedir öğrenmeye çalısıyorum :)

Back