canım benim elimden geldiği kadarıyla sakin olmaya çalışıyorum moral çok ama çok önemli bizim bu hassas hormonlarımız herşeyden etkileniyo biliyosun :) sen ne zamandan beri bebek düşünüsün canım :ecrin_bebek:
üzülmedim desem yalan olur tabiki ama ilk denemeydi ve son anda karar vermiştik.inşallah bebeğim beni fazla bekletmeden gelir hepimizinki öyle.allah hepimizin yüzünü güldürüsün.efnanim dediğin gibi tedbirli olmak gerekir haklısın.umarım sende en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın.
yumurtlama tarihlerini ve uygun günlerini hesaplayabileceğin birçok site var...araştırırsan oralardan rahatlıkla takip edebilirsin...
ben uzun süre bekliyorum duş için bazen yastık koyuyorum bazen koymuyorum...ben biraz akışına bıraktım...kaba bi tabir olur mu acaba bilmiyorumkismile ama olmaz yav bizbizeyiz şurda...akışına bıraktım keyfini çıkarıyorum sadece :kedi:
birde paylaşmak istediğim bişey var doğumla ilgili...kaybettiğim bebeğime hamileyken (ilk bebeğim) iki hafta yatarak istirahat dönemi getirdim..o dönemde çook okudum çoook araştırdım eşimde sağolsun dergiler alarak vsvs destek oldu...doğum için söylenen aşağı yukarı aynı....doğumu nasıl yaşayacağınız şu an nasıl gördüğünüzle birebir örtüşür (çoğunlukla tabi, elde olmayan farklı durumlar hariç)
çok ilginçtir yabancı dillerde "doğum sancısı" diye bi kavram yokmuş...bizim "doğum sancımız" başlar, öyle ifade ederiz fakat ingilizce de başlayan "doğum eylemi" dir. öyle ifade ediyorlarmış...uzuuun sözün kısası herşey bizim nasıl gördüğümüz ve nasıl hissettiğimizle ilgili (imiş)
ben zerre kadar korkmuyorum normal doğumdan...öncesinden ve doğum anından çok sonrasına odaklanmışım sanırım...ne sancı, ne dikiş ne acı gelmiyor aklıma...acı eşiğimin de yüksek olduğunu düşünüyorum ve normal doğum için herşeyimle hazırım ( psikolojik) haha tabi önce hamile kalmam gerek hihoyyyt neyse doğumla ilgili hissettiklerim az biraz geceyarısı soru hazırlarken ara verip paylaşiim dedim herkese iyi geceler....
evet ama malesef herşeyi bildiğm halde duygularımın önüne geçemiyorum şubatın sonunda başlamıştık oldu ama düşük yptım 3 ay beklemedeyim ağustos 7 de doluyo inşallah günüm sonra tekrar başlıcaz
yumurtlama tarihlerini ve uygun günlerini hesaplayabileceğin birçok site var...araştırırsan oralardan rahatlıkla takip edebilirsin...
ben uzun süre bekliyorum duş için bazen yastık koyuyorum bazen koymuyorum...ben biraz akışına bıraktım...kaba bi tabir olur mu acaba bilmiyorumkismile ama olmaz yav bizbizeyiz şurda...akışına bıraktım keyfini çıkarıyorum sadece :kedi:
birde paylaşmak istediğim bişey var doğumla ilgili...kaybettiğim bebeğime hamileyken (ilk bebeğim) iki hafta yatarak istirahat dönemi getirdim..o dönemde çook okudum çoook araştırdım eşimde sağolsun dergiler alarak vsvs destek oldu...doğum için söylenen aşağı yukarı aynı....doğumu nasıl yaşayacağınız şu an nasıl gördüğünüzle birebir örtüşür (çoğunlukla tabi, elde olmayan farklı durumlar hariç)
çok ilginçtir yabancı dillerde "doğum sancısı" diye bi kavram yokmuş...bizim "doğum sancımız" başlar, öyle ifade ederiz fakat ingilizce de başlayan "doğum eylemi" dir. öyle ifade ediyorlarmış...uzuuun sözün kısası herşey bizim nasıl gördüğümüz ve nasıl hissettiğimizle ilgili (imiş)
ben zerre kadar korkmuyorum normal doğumdan...öncesinden ve doğum anından çok sonrasına odaklanmışım sanırım...ne sancı, ne dikiş ne acı gelmiyor aklıma...acı eşiğimin de yüksek olduğunu düşünüyorum ve normal doğum için herşeyimle hazırım ( psikolojik) haha tabi önce hamile kalmam gerek hihoyyyt neyse doğumla ilgili hissettiklerim az biraz geceyarısı soru hazırlarken ara verip paylaşiim dedim herkese iyi geceler....
hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
ayy kızlar ınsallah hamıs klaırız bu ay hepımız yaaaaaa
günaydınlar canlarıımmm henüz birşey yok bende beklemekteyim daha 1 gün geçti ama adet belirtiside yok....meraklardayım :))
merakta bırakmam tabi ilk haber verceklerim arasındasınız :)) inşallah güzel haber veririm bende sizlerin güzel haberlerini öğrenirim annelik nasip olsun bizlerede çok zor böyle beklemek
merakta bırakmam tabi ilk haber verceklerim arasındasınız :)) inşallah güzel haber veririm bende sizlerin güzel haberlerini öğrenirim annelik nasip olsun bizlerede çok zor böyle beklemek
mrb kızlar kimse yok muuu? akannehir bende sabahtır temizlik yapıyorum her ne kadar canım istemese de. ama napayım yoksa adet oldum diye oturup ağlayacagım valla. aklımı meşgul etmem lazım kaydirigubbakcemile3
kızlar benım karnımda agrımaya basladı ya adetmı hamıslıkmı anlayamadım artık kafayı yıcem belımde agrıyo ara sıra basımda donuyoooo kafam ıyıce karıstı benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?