canım problem olduğundan doktorlar folik asit vermiyorlar zaten bilinçli bir hamilelik düşünüyosan doktora gittiğinde bile hamile kalmadan önce en az 3 ay ve hamileliğin ilk 12 haftası folik asit kullunılması gerekiyor bebeğin için önemliymiş bu omurilik ve beyin gelişimi açısından yani...Bilmiyorum belki sende fazla vardır gerek duyulmaz ama ben araştırmalarım ve doktorumun söylediğine göre yazdım canım hatta burdada bi çok topikte hamile kalmayı düşünen bayanlar folik asiti araştırıyorlar topiklere bakabilirsin canım... çok istiyosun sanırım inşallah biran önce bu mutlu haberi alırsın inşallah Allan isteyen herkese verir :)
Folik asiti banada sitede çok kişi önerdi... Ama nedense kullanmak istemiyorum....
Başka türlü elde etmek istiyorum bunları... Aslında ilaç hiç kullanmak istemiyorm,bana hiçbir zaman sıcak gelmedi ilaç kullanmak,ama bakalım ilerde nasıl olur...
Senin içinde hayırlı olan olsn canım... Kaçırmış olabilirim,ne kadarlık evlisin ve ne zamandan beri istiyorsn bebiş?? opuyorumnanaktan