canım problem olduğundan doktorlar folik asit vermiyorlar zaten bilinçli bir hamilelik düşünüyosan doktora gittiğinde bile hamile kalmadan önce en az 3 ay ve hamileliğin ilk 12 haftası folik asit kullunılması gerekiyor bebeğin için önemliymiş bu omurilik ve beyin gelişimi açısından yani...Bilmiyorum belki sende fazla vardır gerek duyulmaz ama ben araştırmalarım ve doktorumun söylediğine göre yazdım canım hatta burdada bi çok topikte hamile kalmayı düşünen bayanlar folik asiti araştırıyorlar topiklere bakabilirsin canım... çok istiyosun sanırım inşallah biran önce bu mutlu haberi alırsın inşallah Allan isteyen herkese verir :)
Folik asiti banada sitede çok kişi önerdi... Ama nedense kullanmak istemiyorum....
Başka türlü elde etmek istiyorum bunları... Aslında ilaç hiç kullanmak istemiyorm,bana hiçbir zaman sıcak gelmedi ilaç kullanmak,ama bakalım ilerde nasıl olur...
Senin içinde hayırlı olan olsn canım... Kaçırmış olabilirim,ne kadarlık evlisin ve ne zamandan beri istiyorsn bebiş?? opuyorumnanaktan
canım problem olduğundan doktorlar folik asit vermiyorlar zaten bilinçli bir hamilelik düşünüyosan doktora gittiğinde bile hamile kalmadan önce en az 3 ay ve hamileliğin ilk 12 haftası folik asit kullunılması gerekiyor bebeğin için önemliymiş bu omurilik ve beyin gelişimi açısından yani...Bilmiyorum belki sende fazla vardır gerek duyulmaz ama ben araştırmalarım ve doktorumun söylediğine göre yazdım canım hatta burdada bi çok topikte hamile kalmayı düşünen bayanlar folik asiti araştırıyorlar topiklere bakabilirsin canım... çok istiyosun sanırım inşallah biran önce bu mutlu haberi alırsın inşallah Allan isteyen herkese verir :)
canım ben şuan doğal yöntemlerle tedarik ediyorum
-brokoli
-fındık,ceviz,badem
-yumurta sarısı,
-yeşil ve kuru fasülye
-narenciye ve sulurında
aklıma gelenler şimdilik bunlar
hatta brokoli aldım ocakta kaynatıyorum :)
ben dokuz aylık evliyim mantık olarak hazırladım kendimi ama henüz kontrol hapımı bırakmadım elimdeki kutu bitince bırakıcam temmuz ayından itibaren kesin olarak çalışmalara başlıcam artık ne zamana gelirse bebiş :)
sen ne kadarlık evlisin canım ne zamandır düşünüyorsun ??
9 AYA NASIL KARAR VERDİNİZ BENİM EŞİM NEDEN KARARSIZ OFFF cnm sen kaç yaşındasın
canım ben şuan doğal yöntemlerle tedarik ediyorum
-brokoli
-fındık,ceviz,badem
-yumurta sarısı,
-yeşil ve kuru fasülye
-narenciye ve sulurında
aklıma gelenler şimdilik bunlar
hatta brokoli aldım ocakta kaynatıyorum :)
ben dokuz aylık evliyim mantık olarak hazırladım kendimi ama henüz kontrol hapımı bırakmadım elimdeki kutu bitince bırakıcam temmuz ayından itibaren kesin olarak çalışmalara başlıcam artık ne zamana gelirse bebiş :)
sen ne kadarlık evlisin canım ne zamandır düşünüyorsun ??
benim yaşım 28 canım ee artık geldi yani bebeği yap doğur oldumu 30 daha henüz zaten en az bi 4 ay yani şuan çünkü bizim durum karışık eşimin tayini çıktı şehir değiştircez taşınma falan filan kafadan iki ay ben işten ayrılmak durumunda kalırsam sağlık sigortası falan yaptırcam yani dediğim gibi en az 4 ay diyorum dahada uzatmak istemiyorum yaşım geçiyor yahu :) sen kaç yaşındasın ?
Valla saydıklarının hepsini çok seviyorum... Sorun yok yaniyerimseniben
İnşallah hayırlı zamanda gelir bebişin canımm,dua ve umut ile opuyorumnanaktan
Ben 10.u ayımın içindeyim canım ve 19 yaşımı doldurucam inşallah....
Daha iki haftadır net karar verdik,eşimde bende istiyoruz çok şüküropuyorumnanaktan
bakalım bebişimiz ne zaman gelicek,hayırlısını istiyorm Rabbimden...
bakalım topiğimizde ilk kime gelicek bebiş çalışmalara devam :)
hayırlısı olsun gezgincim benim çok sevindim adına çünki iki tarafından gerçekten istemesi çok öenmli yoksa kafası karışıyor insanın yerimseniben
hehe :)) anladım cnm hayırlısı olsun inş.. bende 22 yaşındayım cnm 1 sene 20 günlük evliyim gününü bile sölüyorum hay allahım :)) yavaştan kafayı yiyorum galiba kaydirigubbakcemile3 bende 2 sene düşünmüyodum cnm benim eşimde abisi ve babasıyla ortak çalıştığı için sırf bebek düşündüm çünki abisinin 2 çocuğu var ortakkenn götürüyo işiii nasılsa ortak diye bizde düşünelim diyorum ne bekliyoruz durum müsaitken diye düşünüyorum ama eşime biraz ani söyledim karar veremiyo banaa bırakıyo bende onun bende istiyorum demesini istiyorum bende inatçıyım çok :)))illa dedittircem yoksa kararsızım zaten bigün olsun diyorum ertesi gün bi sene dahaa bekleyelim çok kararsızım kısacasıı çok kötü bi huyy
Ahhh!.. Bunları duyunca heyecan basıyor vallahikaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım... Çok şükür ki oda çok istiyor,hatta o beni ikna etti birazdaopuyorumnanaktan Çok seviyorz biz çocukları.. Ayrı heyecan yaşıyoruz gördüğümüz zaman.. Dedik ki neden bekliyorz o zaman :asigim:
Bakalım ne zaman gelicek bebişimiz... Rabbim hepimize hayırlı olanı versin... opuyorumnanaktan
heyecan çokkk süper bişiy ama dimi eyvahedigeldismileaynen böle oluyo insan dimi cnmeyvahedigeldismile
en kötü karar bile kararsızıktan iyidir canım :) bence sen hemen acele etme çünkü henüz tam karar verememişsin tam kararını ver istiyosan yaparsın çünkü bebekler anne karnındayken anne ne hissediyorsa bebekte onu hissediyor ve etkileniyor o yüzden kafan rahat ve hazırken bebeğini dünyaya getir ben öyle yapıcam şu tayin ve koşturma işlerimiz bitsin Allahda nasip ederse durmak yok yola devam)
Valla öyle... bilmiyorumkismile Nasıl duygulardır hamilelik,annelik... Çok merak ediyorm...
Rabbim tattırsın hepimize...
Valla öyle... bilmiyorumkismile Nasıl duygulardır hamilelik,annelik... Çok merak ediyorm...
Rabbim tattırsın hepimize...
amin cnm benim allah bozmasın mutluluğunuzu inş. hayırlısıyla ve sağlıkla rabbim bi bebek versin kucağınıza heralde dünyanın en güzel mutluluğu olur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?