• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlar mrb ne zamandır yazamadım. adet günüm 31 mayıstı. fakat benım adetım 30'un da çıktı geldi. bu ayda olmadı yani mafoldumben yeni adet tarihim 26 haziran. hayırlısı artık. ama çok üzgünüm yaa.

kızlar mrb ne zamandır yazamadım. adet günüm 31 mayıstı. fakat benım adetım 30'un da çıktı geldi. bu ayda olmadı yani mafoldumben yeni adet tarihim 26 haziran. hayırlısı artık. ama çok üzgünüm yaa.

üzülme cnm ya sen kaç yıllık evliydin ne kadardır istiyodunki :/

Canım hiç üzme kendini. Hayırlısı olsun. Kısmet belki bu ayadır. Stres yaparsak o zaman hiç olmuyor biliyosun. Rahat olmaya çalışalım ne kadar bunu söylemek kolay uygulamak zor olsada :))

üzülmek yok bitanem rahat ol bu ay kısmet değilmiş önümüzde yeni bir ay var bu ayıda rahat bir şekilde bebişi kafaya takmayarak geçir yumurta gününü filan hesaplama gerçekten ümitlenmediğin düşünmediğin zamn sonuç negatif olursada olsun hayal kırıklığına uğramıyosun inşllh eğer regli olursam :D bu şekilde düşüncem bu ayda böyle geçirelim rahat bişekilde inşllh gelir meleklerimiz :Saruboceq:

arkadaşlar bugün dördüncü günüm hala adet olmadım busabah test yaptım negtif bir belirtide yok.sadece ara ara karnımın içi acıyor.beklemekten başka çarem yok herhalde..sizce gebelik varsa testte çıkmama ihtimali varmıdır.

canım benim belki stresden geçikmiş olabilir emin olmak istiyosan bi kan testi yaptır istersen yada idrar testini bir kaç gün sonra tekrarla reglin dahada geçikmiye başlarsa doktora git canım bence bir şey yokturda ne olur ne olmaz stres yapma ama bizim baş belamız zaten bu stres :oklava:

Günaydınnn kızlaaar hihoyyyt
Bugün nasılsınıız bakalım ?? ... Dün msj yazdım ama kimse görmedi sanırım...
Neyse bunu görürsünüz inşallah :hulya:

hayırlısı olsun canım üzme kendini yeni bir ay yeni umutlar demek Allah hakkımızda hayırlı olanı versin:Saruboceq:

hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt

:nazar: xenalix :nazar: :CüvCüv:
:nazar: manikk :nazar: :CüvCüv:

BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti

love honey : 28 haziran :Saruboceq:
ebrucan : 31 mayıs :Saruboceq:
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
:Saruboceq:

Son düzenleme:
iyiyim bende bugünn elhammd... kaydirigubbakcemile2
Nerden geliyor bu iyi hava onuda bilmiyorum ya hadi hayırlısıhihoyyyt

arkadaşım nekadarlık evlisin yani daha ilk çocuktaaa yada bi sorun yokken neden şu folik asit filan kullanma gereği duyuyosunuz anlamıyorum :bbo:Çok üzgünüm çoook

canım yaklaşık 9 aydır evliyiz folik asit hamilelik öncesi mutlaka alınması gerekiyor bunu bütün doktorlar söylüyorlar zaten ilk çocuk veya ikinci çocukla pek bi alakası yok yani bendede biraz kansızlık var onların hepsini hamilelik öncesi halletmem lazım :))

canım yaklaşık 9 aydır evliyiz folik asit hamilelik öncesi mutlaka alınması gerekiyor bunu bütün doktorlar söylüyorlar zaten ilk çocuk veya ikinci çocukla pek bi alakası yok yani bendede biraz kansızlık var onların hepsini hamilelik öncesi halletmem lazım :))

bilmiyorum ama ben hamile kaldıktan sonra öğrenir öğrenmez gidicem doktora çünki bundan 2-3 ay önce bi kontrole gitmiştürim bi problem yoktu

üzülme cnm ya sen kaç yıllık evliydin ne kadardır istiyodunki :/

canım ben 4 yıllık evliyim. iki yıldır çocuk için uğraşıyoruz. 23 yaşındayım. hatta 24 e az kaldı. en büyük isteğim erken yaşta anne olmak. hadi ben daha geç kalmış değilim ama eşim 32 yaşında bilmiyorumkismile

bazrn yanlışlık olabilir diyorlar kan testi yaptırsan dogru sonuc alırsın en azından

canım benimde beklenen adet günüm yarın ama adet belirtiside yok hamilelik belirtiside heralde bu ayda olmadı :(

canım benim belki stresden geçikmiş olabilir emin olmak istiyosan bi kan testi yaptır istersen yada idrar testini bir kaç gün sonra tekrarla reglin dahada geçikmiye başlarsa doktora git canım bence bir şey yokturda ne olur ne olmaz stres yapma ama bizim baş belamız zaten bu stres :oklava:

canlarım bugün adet oldum malesef.neyapalım hayırlısı.üzüldüm tabi bukadar gecikince ümitlenmiştim ama hayırlısı olsun.artık önümüzdeki ay inşallah.gözdecim listede benim tarihimi 28 haziran olarak değiştirirmisin tatlım.öpüyorum hepinizi.

inş. cnmcım çok tşkr ederim oluruna bırakıcam yapıcak bişey yok cnm inş. sende hayırlısıyla hamile kalırsın bebişine ne zaman düşünüyosun

canım ben düşük yapalı 1 ay bile olmadı dr 3 ay ara ver dedi ama ben hemen yapalım diyorum eşime oda kabul etmiyo aslında çok haklı mantıken doğru geliyo ama bebişimi kaybedince daha çok ister oldum çok sabırsızlanıyorum bu aradada folik asit alıyorum günümüz ağustos 7 de dolacak ama acaba ramazanıda beklesem mi diyorum mantıklı düşününce . Ama duygularımla hareket edince 2. adetimden sonra düşünelim diyorum tabii eşim kabul etmiyo anladığım kadarıyla sende benim gibisin sabırsızlanıyosun dırdırda ediyosun eşine ara sıra bende aynıyım Eşine güven eminim o mantıklı olanı yapıyodur benim eşimde bana çok mantıklı geliyodu takii bebeğim düşüne kadar kadınlar aslında herşeye atılırlar ama bazı durumlarda içine doğar olacaklar ısrar etselerde kabul ettiremezler eşine çünkü her zaman aynı davranırlar eşleride herzamanki kabrisleri sanırlar benim bebğime bişi olacağı içime doğdu eşime çok ısrar ettim dr gidelim diye am o ilk defa hamile kalmanın heyecanı sanıp pek umursamadı aslında dr a götürmek isterdi belkide ama herişimiz ters gidiyodu o ara sanki anlımıza yazılmıştı olan eşimin çalışma saatleri değişmişti sabah 9 akşam 5 çalışıodu haftasonunada yetişemedik zaten perşembe işten izin aldı kanamam olunca ama çok geç olmuştu aslında insan bazı şeylerin önüne geçemiyo kısmet olmayınca Ama Rabbim inşallah 2. yi sağlıklı verir tüm isteyenlerede inşallah sanada canım inşallah en hayırlı zamanda çok uzun oldu kusura bakma çok doluyum eşime bazen hala kızıyorum sanki hala onu suçluyorum ama ömrüde yokmuş diyorum kimi insan bebeği düşsün diye neler yapar düşmez onun gibi Allha kimseye düşmanıma bile aynı acıyı yaşatmasıN

canlarım bugün adet oldum malesef.neyapalım hayırlısı.üzüldüm tabi bukadar gecikince ümitlenmiştim ama hayırlısı olsun.artık önümüzdeki ay inşallah.gözdecim listede benim tarihimi 28 haziran olarak değiştirirmisin tatlım.öpüyorum hepinizi.

Dualarım sizlerle çok kafanıza takmayın ama tedbirde almayı untmayın bu ay olmadı dememk bi sonraki ay olmayacak anlamına gelmiyo ben ilk denemde olmayınca ikincidede olmaz dedim umursamadım ama oldu tabii tedbirimi almayınca ağır işler yapınca düştü bebek siz dikkat edin ağır işler yapmayın korunmadığınız sürece çünkü heran gelebilir ümitlerin tükendiği anda geliyo ençokta benim bebiş düştü diye sizinde düşecek değil tabii ama yinede tedbir sizden takdir Allah tan olsun bu ara benim bebeğin düşme nedeni belli değil ama bu da bi olasılık

Son düzenleme:

üzülmek yok canım biliyosun bu melekler hiç ummadığın anda çıkıp geliyolar bizde sabır göstereceğiz evet dediğin gibi hayırlısı canım benim tarihide değiştirirm şimdi canım bende seni öpüyorummm zemuszemus

üzülmek yok canım biliyosun bu melekler hiç ummadığın anda çıkıp geliyolar bizde sabır göstereceğiz evet dediğin gibi hayırlısı canım benim tarihide değiştirirm şimdi canım bende seni öpüyorummm zemuszemus

yazdıklarınızı takip ediyorum çok sakin bi kişiliğiniz var anladığm kadarıyla çok güzel bi özellik birazda bende olsaydı keşke

Back