Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

ovulasyon testini deneyin millet ...deneyip de tek vuruşla gol atan çok var nette araştıdım :))

bu testler tek kullanımlık mı yoksa belirli b ömrü var mı?

sanırım içinde 5 tane filan oluyor ...zaten ilkinde poiztif çıkmayabiliyor 1-2 kere deniyorsun ..pozitif yazınca o günden sonra 2 gün içinde beraber oluyorsun ...pozitif yazması demek yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde olacağı anlamına geliyormuş ..
bu linki incele istersen

http://www.donnaturk.com/

ok teşekkür ederimbilgiler için

yazdıklarınızı takip ediyorum çok sakin bi kişiliğiniz var anladığm kadarıyla çok güzel bi özellik birazda bende olsaydı keşke

canım benim elimden geldiği kadarıyla sakin olmaya çalışıyorum moral çok ama çok önemli bizim bu hassas hormonlarımız herşeyden etkileniyo biliyosun :) sen ne zamandan beri bebek düşünüsün canım :ecrin_bebek:

üzülmedim desem yalan olur tabiki ama ilk denemeydi ve son anda karar vermiştik.inşallah bebeğim beni fazla bekletmeden gelir hepimizinki öyle.allah hepimizin yüzünü güldürüsün.efnanim dediğin gibi tedbirli olmak gerekir haklısın.umarım sende en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın.

meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ben de bu yaz hamile kalmak istiyorum.dün soğan suyuna başladım:bbo:

hımmmm ne diyim inş. rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip eder:Saruboceq: cnm bence bu işlerde çok beklenmemeli büyüklerimiz hep öyle diyo bilmiyorum belkide nasip kısmet bilmiyorumkismile

amin canım benim inş. 2. bebişin hayırlısıyla sağ salim doğar sabret bari ağustosta doluyosa zamanın düşünürsün zaten 1 ay içinde mide bulantısı fazla olmuyomuş dediğin gibi herşey kader kısmet bende eşime diyorum şuan pek istemiyo gibide diyorum ki eğer zaman geçerde ozaman bebeğimiz olmassa çok kötü olur filan amaa bakalım zaman ne gösterir her derdin ilacı birazda zaman sanırım

kızlar mrb size bişey sorcam bugün beta hcg yaptırdım kanda 0.5 çıktı değer negatif dediler ama normalde benim daha önce 0.01 çıkıyodu bu küçük artış neden kaynaklanıyor acaba bide adetime 10 gün var acaba daha erken diemi böle çıktı yani hamileyim ama daha erken diye hormon seviyesi düşükmü acaba bilgisi olanlar bana dönsün lütfen

bilmiyorum ama ben hamile kaldıktan sonra öğrenir öğrenmez gidicem doktora çünki bundan 2-3 ay önce bi kontrole gitmiştürim bi problem yoktu

canım problem olduğundan doktorlar folik asit vermiyorlar zaten bilinçli bir hamilelik düşünüyosan doktora gittiğinde bile hamile kalmadan önce en az 3 ay ve hamileliğin ilk 12 haftası folik asit kullunılması gerekiyor bebeğin için önemliymiş bu omurilik ve beyin gelişimi açısından yani...Bilmiyorum belki sende fazla vardır gerek duyulmaz ama ben araştırmalarım ve doktorumun söylediğine göre yazdım canım hatta burdada bi çok topikte hamile kalmayı düşünen bayanlar folik asiti araştırıyorlar topiklere bakabilirsin canım... çok istiyosun sanırım inşallah biran önce bu mutlu haberi alırsın inşallah Allan isteyen herkese verir :)

bu soğan kürü soğanı suda kaynatıp suyunu sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa tüketiyosun o mudur ?? geçen gün tv de anlatıyorlardı çalışan bayanlar sabah alamıyorlarsa akşam yemekten sonra ve birde yatmadan önce içerek uygulayabiliyorlarmış ama mutlaka günde iki tane olmalıymış... bilemiyorum aynı kürmü... benim dinlediğim bu şekildeydi

soğan kürü ya gebe kalmayı hızlandırıyor sanırım yada yumurtlamayla ilgili öyle bişeymi tam hatırlayamadım geçen hafta anlatıyorlardı tvde can kulluğıyla dinlememişim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…