ovulasyon testini deneyin millet ...deneyip de tek vuruşla gol atan çok var nette araştıdım :))
bu testin fiyatı ne kadar ve eczanelerde var mı?
25 tl sanırım ...her eczanede var tabi...
bu testler tek kullanımlık mı yoksa belirli b ömrü var mı?
sanırım içinde 5 tane filan oluyor ...zaten ilkinde poiztif çıkmayabiliyor 1-2 kere deniyorsun ..pozitif yazınca o günden sonra 2 gün içinde beraber oluyorsun ...pozitif yazması demek yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde olacağı anlamına geliyormuş ..
bu linki incele istersen
http://www.donnaturk.com/
ok teşekkür ederimbilgiler için
yazdıklarınızı takip ediyorum çok sakin bi kişiliğiniz var anladığm kadarıyla çok güzel bi özellik birazda bende olsaydı keşke
Dualarım sizlerle çok kafanıza takmayın ama tedbirde almayı untmayın bu ay olmadı dememk bi sonraki ay olmayacak anlamına gelmiyo ben ilk denemde olmayınca ikincidede olmaz dedim umursamadım ama oldu tabii tedbirimi almayınca ağır işler yapınca düştü bebek siz dikkat edin ağır işler yapmayın korunmadığınız sürece çünkü heran gelebilir ümitlerin tükendiği anda geliyo ençokta benim bebiş düştü diye sizinde düşecek değil tabii ama yinede tedbir sizden takdir Allah tan olsun bu ara benim bebeğin düşme nedeni belli değil ama bu da bi olasılık
üzülmek yok canım biliyosun bu melekler hiç ummadığın anda çıkıp geliyolar bizde sabır göstereceğiz evet dediğin gibi hayırlısı canım benim tarihide değiştirirm şimdi canım bende seni öpüyorummm zemuszemus
canım ben 4 yıllık evliyim. iki yıldır çocuk için uğraşıyoruz. 23 yaşındayım. hatta 24 e az kaldı. en büyük isteğim erken yaşta anne olmak. hadi ben daha geç kalmış değilim ama eşim 32 yaşında bilmiyorumkismile
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ben de bu yaz hamile kalmak istiyorum.dün soğan suyuna başladım:bbo:
canım ben düşük yapalı 1 ay bile olmadı dr 3 ay ara ver dedi ama ben hemen yapalım diyorum eşime oda kabul etmiyo aslında çok haklı mantıken doğru geliyo ama bebişimi kaybedince daha çok ister oldum çok sabırsızlanıyorum bu aradada folik asit alıyorum günümüz ağustos 7 de dolacak ama acaba ramazanıda beklesem mi diyorum mantıklı düşününce . Ama duygularımla hareket edince 2. adetimden sonra düşünelim diyorum tabii eşim kabul etmiyo anladığım kadarıyla sende benim gibisin sabırsızlanıyosun dırdırda ediyosun eşine ara sıra bende aynıyım Eşine güven eminim o mantıklı olanı yapıyodur benim eşimde bana çok mantıklı geliyodu takii bebeğim düşüne kadar kadınlar aslında herşeye atılırlar ama bazı durumlarda içine doğar olacaklar ısrar etselerde kabul ettiremezler eşine çünkü her zaman aynı davranırlar eşleride herzamanki kabrisleri sanırlar benim bebğime bişi olacağı içime doğdu eşime çok ısrar ettim dr gidelim diye am o ilk defa hamile kalmanın heyecanı sanıp pek umursamadı aslında dr a götürmek isterdi belkide ama herişimiz ters gidiyodu o ara sanki anlımıza yazılmıştı olan eşimin çalışma saatleri değişmişti sabah 9 akşam 5 çalışıodu haftasonunada yetişemedik zaten perşembe işten izin aldı kanamam olunca ama çok geç olmuştu aslında insan bazı şeylerin önüne geçemiyo kısmet olmayınca Ama Rabbim inşallah 2. yi sağlıklı verir tüm isteyenlerede inşallah sanada canım inşallah en hayırlı zamanda çok uzun oldu kusura bakma çok doluyum eşime bazen hala kızıyorum sanki hala onu suçluyorum ama ömrüde yokmuş diyorum kimi insan bebeği düşsün diye neler yapar düşmez onun gibi Allha kimseye düşmanıma bile aynı acıyı yaşatmasıN
kızlar lütfen bi yardımmm yaa yorumlarınızı bekliyorum ümidimi kesmek istemiyorum
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım.ben de bu yaz hamile kalmak istiyorum.dün soğan suyuna başladım:bbo:
bilmiyorum ama ben hamile kaldıktan sonra öğrenir öğrenmez gidicem doktora çünki bundan 2-3 ay önce bi kontrole gitmiştürim bi problem yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?