kızlar mrb ne zamandır yazamadım. adet günüm 31 mayıstı. fakat benım adetım 30'un da çıktı geldi. bu ayda olmadı yani mafoldumben yeni adet tarihim 26 haziran. hayırlısı artık. ama çok üzgünüm yaa.
kızlar mrb ne zamandır yazamadım. adet günüm 31 mayıstı. fakat benım adetım 30'un da çıktı geldi. bu ayda olmadı yani mafoldumben yeni adet tarihim 26 haziran. hayırlısı artık. ama çok üzgünüm yaa.
arkadaşlar bugün dördüncü günüm hala adet olmadım busabah test yaptım negtif bir belirtide yok.sadece ara ara karnımın içi acıyor.beklemekten başka çarem yok herhalde..sizce gebelik varsa testte çıkmama ihtimali varmıdır.
Günaydınnn kızlaaar hihoyyyt
Bugün nasılsınıız bakalım ?? ... Dün msj yazdım ama kimse görmedi sanırım...
Neyse bunu görürsünüz inşallah :hulya:
Günaydınnn kızlaaar hihoyyyt
Bugün nasılsınıız bakalım ?? ... Dün msj yazdım ama kimse görmedi sanırım...
Neyse bunu görürsünüz inşallah :hulya:
:Saruboceq:hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
manikk :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
love honey : 28 haziran :Saruboceq:
ebrucan : 31 mayıs :Saruboceq:
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ecegun : 26 haziran :Saruboceq:
arkadaşım nekadarlık evlisin yani daha ilk çocuktaaa yada bi sorun yokken neden şu folik asit filan kullanma gereği duyuyosunuz anlamıyorum :bbo:Çok üzgünüm çoook
canım yaklaşık 9 aydır evliyiz folik asit hamilelik öncesi mutlaka alınması gerekiyor bunu bütün doktorlar söylüyorlar zaten ilk çocuk veya ikinci çocukla pek bi alakası yok yani bendede biraz kansızlık var onların hepsini hamilelik öncesi halletmem lazım :))
üzülme cnm ya sen kaç yıllık evliydin ne kadardır istiyodunki :/
bazrn yanlışlık olabilir diyorlar kan testi yaptırsan dogru sonuc alırsın en azından
canım benimde beklenen adet günüm yarın ama adet belirtiside yok hamilelik belirtiside heralde bu ayda olmadı
canım benim belki stresden geçikmiş olabilir emin olmak istiyosan bi kan testi yaptır istersen yada idrar testini bir kaç gün sonra tekrarla reglin dahada geçikmiye başlarsa doktora git canım bence bir şey yokturda ne olur ne olmaz stres yapma ama bizim baş belamız zaten bu stresklava:
inş. cnmcım çok tşkr ederim oluruna bırakıcam yapıcak bişey yok cnm inş. sende hayırlısıyla hamile kalırsın bebişine ne zaman düşünüyosun
canlarım bugün adet oldum malesef.neyapalım hayırlısı.üzüldüm tabi bukadar gecikince ümitlenmiştim ama hayırlısı olsun.artık önümüzdeki ay inşallah.gözdecim listede benim tarihimi 28 haziran olarak değiştirirmisin tatlım.öpüyorum hepinizi.
canlarım bugün adet oldum malesef.neyapalım hayırlısı.üzüldüm tabi bukadar gecikince ümitlenmiştim ama hayırlısı olsun.artık önümüzdeki ay inşallah.gözdecim listede benim tarihimi 28 haziran olarak değiştirirmisin tatlım.öpüyorum hepinizi.
üzülmek yok canım biliyosun bu melekler hiç ummadığın anda çıkıp geliyolar bizde sabır göstereceğiz evet dediğin gibi hayırlısı canım benim tarihide değiştirirm şimdi canım bende seni öpüyorummm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?