• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlar bende artık bu yaz bebek düşünüyorum.Ama doğum iznini de ayarlamam gerek çünkü sözleşmeliyim.Son adet tarihim 26 mayıs henüz başlamadık çalışmalara ama hala kararsızım acaba bi daha ki aya mı başlasam diyorum .Çünkü burda doğum izni çok sıkı.İnternetten hesaplattım eğer hamile kalırsam 2 mart doğum diyor.Peki bu hesaplayıcılar doğru çıkıyor mu.Fikirlerinize ç.ok ihtiyacım var.

bende canım calısmalara başlamadım hesaplayıcılara
güvebne dedi dr kontrole gittim dogum öncesi opuyorumnanaktan

2 .bebek düşünen tecrübeli anneler yardımcı olun lütfen bide bende aşırı derecede doğum korkusu var.

kızlar meraba nasılsınız gordugume gre herkes ıııı
ben sıcaklardan acayıp bunalmıs durumdayımmm goguslerım acayıp sısdıler mavı damarlarda acayıp belırgınlestı ucları koyulastı hassaslastı sankı ucları delıklerı acılmıs gbı hıssedıyorum kabızım napıcam bılmıyorum yumurtlama belırtısımı anlamadım acıkcası

bence de korkulacak bir şey yok ..zamanında ilk evlenirken de malum mesele yüzünden çok korkutmuşlarıd ..resmen korku filmi gibi anlatırladı ...ama öyle olmadığını görmüş ,amaaaann be bu kadar tantana edilen şey muymuş demiştim ..umarım doğum da öyle olur..

bence de korkulacak bir şey yok ..zamanında ilk evlenirken de malum mesele yüzünden çok korkutmuşlarıd ..resmen korku filmi gibi anlatırladı ...ama öyle olmadığını görmüş ,amaaaann be bu kadar tantana edilen şey muymuş demiştim ..umarım doğum da öyle olur..

aynen katılıyorum biz toplum olarak abartmayı seviyoruz bu arada gerçekten herkesin acı eşiği farklı ben çok acılar çektim dişlerim yüzünden herkes nasıl yaptırıosun nasıl çekiosun dediler kendimi bildim bileli iğne yiyorum ben daha 22 yaşında olmama rağmen ağzımda 5 tane kaplama var allah büyük acılar vermesin doğurursun unutuluru neler unutulmuyorki mafoldumben

bende bu yaz hamile kalmak istiyorum ama henüz doğum kontrol hapını bırakmadım elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum tabi önce doktoruma gidicem 3 ay öncedende folik asite başlamak gerekiyormuş onada şimdilik doğal yöntemlerle bugünden itibaren başladım:)

merhabalar bende bu yaz hamiş kalmak istiyorum.allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ben pko luyum ve hipotroid hastasıyım.6 yıllk evliyim

merhabalar bende bu yaz hamiş kalmak istiyorum.allahın izniyle hepimiz güzel sonuçlar alırız.
ben pko luyum ve hipotroid hastasıyım.6 yıllk evliyim

allah hayırlı evlat nasip etsin inş. cnm bende 1 senelik evliyim ve kararsızım:) amaa sankim istiyorum:)))a.s.

bende bu yaz hamile kalmak istiyorum ama henüz doğum kontrol hapını bırakmadım elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum tabi önce doktoruma gidicem 3 ay öncedende folik asite başlamak gerekiyormuş onada şimdilik doğal yöntemlerle bugünden itibaren başladım:)

arkadaşım nekadarlık evlisin yani daha ilk çocuktaaa yada bi sorun yokken neden şu folik asit filan kullanma gereği duyuyosunuz anlamıyorum :bbo:Çok üzgünüm çoook

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ????hihoyyyt Giremedim düzgün,yazamadım sizlere..
Ben yokken hamiş olan veya şüphesi artan oldu mu kaydirigubbakcemile2

arkadaşım nekadarlık evlisin yani daha ilk çocuktaaa yada bi sorun yokken neden şu folik asit filan kullanma gereği duyuyosunuz anlamıyorum :bbo:Çok üzgünüm çoook

canım folik asit kullanmanın ilk çocuk veye problem olup olmaması ile ilgisi yokki! Zaten bebişler sağlıklı olsun diye kullanmak gerekli. Şimdi başlamasan bile hamile kalınca doktor mutlaka başlatacak. Doktorlar hamile kalmadan 3 ay önce başlanılmasını öneriyorlar. Doktor tavsiyesiyle ben 3 aydır kullanıyorum. Folik asit bebek düşünen herkezin kullanması gerekiyor. Bebişler için bu vitamin çok gerekli .Bebeğin beyin içi gelişimiyle ilgili bazı hastalık ve sakatlıkları önlediğinden, hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere rutin olarak folik asit vitamini kullanmaları öneriliyor. Bence kesinlikle sende kullanmalısın olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bende bugün akşam dedim bı test alayım ama eczanenin önünden geçtım gectım ıcerı gırıp alamadım hem cesaret edemedım hem de utandım:kedi:

iyi akşamlar kızlar bende bugün akşam dedim bı test alayım ama eczanenin önünden geçtım gectım ıcerı gırıp alamadım hem cesaret edemedım hem de utandım:kedi:

hayrola cnm bişiymi varr yoksammm:))))

hayrola cnm bişiymi varr yoksammm:))))

yok canım hafta sonu adet olcam ama merak ediyorum adetten öncede bieşy hıssetmem zaten ben şimdide hisstemıyroum sadece kılom aynı olmasına ragmen sankı 3kılo almışım gbı duruyorum goguslerım falan baya şiş umıtlenmek ıstemıyorum ama dedım ya işte merak:bbo:

arkadaşlar bugün dördüncü günüm hala adet olmadım busabah test yaptım negtif bir belirtide yok.sadece ara ara karnımın içi acıyor.beklemekten başka çarem yok herhalde..sizce gebelik varsa testte çıkmama ihtimali varmıdır.

Back