• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

benim bebek düşünce doktor kendi verdi eczaneden de alısın sanırsam ama bence bebk düşünmeye başladıysan önce doktora git bebek düşünüyorum de eşinde sende muayene ol ve sonra kötü bi sürprizle başalam benim gibi okuduk öğretmen olduk eşimde bende ama eşime bu fikri açtığımda gerek yok dedi ve şuan çok pişmanım keşke önceden muayene olsaydık diye en azından kötü bi tecrübe yaşamazdık

her şerde bi hayır varmış canım olduğum yere yeni geldim eşimde zaten yanımda değil ama en kısa zamanda iyi bi doktor bulup bende muayene olmak istiyorum

kafaya takmadan olmuyo anne olamicammı sorunlumuyum daha bir suru şey takıyoruz yani

aslında hepimizin kafasında aynı sorun var ve o yüzden burdayız kakulle Rabbim inşallah hepimize bebk isteyenlere en kısa zamanda nasip eder Rabbim nasip ederse kulunun burnundan üfler olrmuş bebeği sorunu ne olursa olsun inşallah igün yaşasın bebğim oldu dicez merak etme moralini tyüksek tut

"miktar : 3cc
renk görünüm koku : opak , özel koku
reaksiyon : alkalı
vizkozite : normal
likefaxsion: 30 dk.
1cc de spermatazon : 76 milyon
total sipermatazon : 228 milyon
motilite
hızlı ileri hareketli : 60
yavaş ileri hareketli : 7
yerinde hareketli : 2
hareketsiz : 31
direktmikroskobi :4-5 lökosit
aglütinasyın: negatif: hafif
sperm hücre morfolojisi
baş anomalisi : 12
boyun: 2
kuyruk :6
sonuç b unlar kızlar

her şerde bi hayır varmış canım olduğum yere yeni geldim eşimde zaten yanımda değil ama en kısa zamanda iyi bi doktor bulup bende muayene olmak istiyorum

çok çok iyi edersin canım biz şubatın sonunda başlamıştık bebek düşünmeye ilk ayda bekledim olmadı bebek 2. ay sürpriz bişekilde olmuştu inamamıştık yumurtlama gününde olmana dikkat et bide ilişkiden sonra sırt üstü yatman lazımmış ve eşinin spermleri için ilişki sıklığının enaz 2 en fazla 4 gün olması gerekiyomuş başka yolları bilmiyorum bunlardan başka bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın

aslında hepimizin kafasında aynı sorun var ve o yüzden burdayız kakulle Rabbim inşallah hepimize bebk isteyenlere en kısa zamanda nasip eder Rabbim nasip ederse kulunun burnundan üfler olrmuş bebeği sorunu ne olursa olsun inşallah igün yaşasın bebğim oldu dicez merak etme moralini tyüksek tut

inşallah cnm amin:Saruboceq::Saruboceq:

sağol cnm ya yinede bunu soylemen bile biraz rahatlatıyo

ama cidden uzman tvde ben bu konuyu dinlemiştim en önemli olan miktarı ve canlı sperm sayısı dediğim gibi enaz bu sayının 20 milyon olması gerekirken eşininki 78 milyondu yanlış hatırlamıyosam haa bide şeklide önemliymiş onuda googleden araştır cbakalım anlamıyosan ben bakayım senin için

herkese gunaydın gözdecım ınsallah bebısım benımledır cunku resmen öküzün ceyreyını yıyorum o kadar ıstahım acıldıkı akıntım tekrar basladı bıde alt krnımda bı sertlıık hıssedıyorum bazen batmalar oluyo bu sabah hafıf sancıyla uyandım mesela

Back
X