Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

MERHABALAR BENDE YANı KATILDIM ARANIZA BU 2. AY ÇOCUK ıSTıYORUM BEN DAHA 1 YILLIK EVLıYıM Bı SORUNUMDA YOK AMA ZAMAN GEÇMıYO BıDE RAHAT EDELıM BıRAZ DıYıP ERTELEDıM BEN ÇOK UMARIM HEPıMıZ BU YAZ HAMıLE KALIRIZ :Saruboceq:

amin canım...

Hoşgeldin canım aramızaa.s.

HOŞBULDUK HEPıMıZ BıRBıRıMıZE UĞURLU GELıRıZ VE BURDA MÜJDEYı VERıRıZ ıNŞALLAH kaydirigubbakcemile5

bende sizin gibi düşünüyorum temmuzda 3yıl olacak evleneli doğudaydık şimdiye kadar hep bu yüzden erteledim herkes ne zamana kadar bekliceksin hadi demekten bıkmadı ben cevap vermekten bıkmıştımalsanaalsanasmile sanki orda cocuk yapsam gelıp bakacaklardısona olmaz pişman olursun diyenlerede Allahım istediği zamanda verir diyorum sonucta korunupta hamile kalan hiç korunmadan hamile kalamayan o kadar çok insan var ki...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba beni de alın aranıza!!! biz de bu ay denemelere başladık. en son mayıs 15te hastalandım. dün çalışmalara başladık :) sizce ayın kaçına kadar denemeliyiz? bir de ilk denemesinde sonuca ulasanlar varsa bize moral verseler ne güzel olur !!

hoşgeldin canım aramıza umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:ecrin_bebek:

merhaba canım aslında tamda zamanında denemeye başlamışsınız :) diğer adet günlerini bilmiyorum ama sanırım yumurtlama günlerin 29 mayısta başlıyo umarım olur benimde 2. ayım geçen ay başlamıştım bakalım hayırlısı olsun hepimize inş.kaydirigubbakcemile5

merhaba hoş geldin canım. Yumurtlama dönemine denk getirmişsin. İnşaallah hayırlısı ile hamile kalırsın.

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun.Kuzenimide bu şekilde korkuttular ve o 3 aylık evliyken ilk denemesinde hamile kaldı. Evliliğe alışmadan çocuk oda kolay olmuyor. Bence hazır olmakta çok önemli. Son zamanlara kadar hiç hazır hissetmiyordum kendimi ama demek zamanı gelmiş ki artık çok istiyorum anne olmayı. Demekki bu zamana kadar beklemem gerekiyormuş. Herşeyde bir hayır vardır değil mi? Hep dua ediyorum ne zaman bizim için hayırlısı olcaksa o zaman hamile kalayım diye. Mevlam ne eylerse güzel eyler.

bebeği yeni düşünen arkadaşlarımıza lütfen folik asiti önerelim biçoğu bunu bilmiyo bende bu kişilerden biriydim takii bebeğimi kaybedene dek bebğimi kaybedince öğrendim lütfen paylaşalım önemli bişi bu

kesinlikle hazır olmak çok önemli bakamıyacak olduktan sonra bebeği yapmanın bi anlamı yok Allah hakkımızda hayırlısını versın:Saruboceq:

çok üzüldüm canım bundan sonraki bebeişlerine uzun ömür versin Allah. folık asıtı gidip eczaneden alabılırmyız yoksa doktorun mu yazması gerekır bu konuları daha yenı yenı öğreniyorumda:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…