Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

slm kızlar bende aranıza geldim evleneli 2 ay sonra 2 sene olacak ve bebek hasretiyle yananlardanım bende ne eşimde ne de bende bi sorun yok kısmet demekki zamanı gelmemiş dua ediyorum hepimiz için en son 2 ay önce rahim filmim çekilmişti onda da bi sorun yoktu ama ben en son mens tarihimi hatırlamıyorum ya nisan sonu ya da mayıs başıydı bu ay çok kuru geçti normal akıntı bile yoktu hala da yok şimdi bi şey merak ediyorum 3 gündür sol kasığım yürürken ve oturup kalkarken baya bi sızlıyo göğüs hassasiyeti yaklaşık 15 gündür var anlamadım doğrusu teste de hiç heveslenmiyorum çünkü çok hayal kırıklığı yaşadım hatta bi kere çift çizgi bile görüp 2 gün sonra kırmızıları gördüm hatalı test bana denk geldi sanırım böyle işte buraya yazınca rahatlıyorum biliyorum ki dert ortağıyız

ozgurgokdeniz58, darksoulrıver,adana 1301 kızlar hoşgeldiniz aramıza.opuyorumnanaktan Ne güzel gitgide çoğalıyoruz. En kısa zamanda hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize inşaallah

ozgurgokdeniz58, darksoulrıver,adana 1301 kızlar hoşgeldiniz aramıza.opuyorumnanaktan Ne güzel gitgide çoğalıyoruz. En kısa zamanda hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize inşaallah

sağol bitanem meleklerimiz hayırlısıyla gelir burdan müjdeleriza.s

benide listenize eklermisiniz ağustos eylülgibi başlıcaz çalışmalara size göre biraz geç ama sizin heyecanlarınızı paylaşmak istiyorum 3 hafta önce düşük yaptım 3 ay ara vermem gerekiyomuş bu aradada folik asit kullanmaya başladım inşallah ilaç bitince ağustos eylül gibi başlıcam listede adım en son olucak belki ama inşallah sizin güzel haberlerinizle umudum artacak

evet dediğm gibi listenin en sonuna oturucam inşallah tabii isterseniz aranıza

Amiiiiiiiiiin :Saruboceq: :CüvCüv:

herkese günaydın ve selamlar gerçi artık öğlen oldu ama bebiş olmayınca uyuyor insan öğlene kadar...bu siteyi üye olmamın en büyük sebebi arkadaşlar dertlerimiz ortak ve en iyi biz anlarız yine bizi birde daha aileme bile söyleyemediğim sıkıntılarımı burada aynı üzüntüleri yaşayan insanlarla paylaşmak biraz olsun yükümü hafifletiyor.herkese teşekkürler

ozgurgokdeniz58, darksoulrıver,adana , erginsena kızlar hoşgeldiniz hepinizz iyiki geldinizzzzz vereliniortak 2 gündür annemdeydim yeni geldim evimee çok şükür insanın evi ve annesi gibiside yokmuşş allahım(isteyen) herkes hamile kalsın bu ay inşallaaaaaaaaaaaahkaydirigubbakcemile3

cnmmm bnm ne demek herkes birbirine destekçi burda sağolsun kimse yokluk aratmıyo burdaki tek yokluk ŞİMDİLİK BEBEKLERİMİZ inş. onlarda gelicekler annelerini ve babalarını bekletmeden inş. sen nerdensin özgürgökdeniz nekdarlık evlisin cnm ??opuyorumnanaktan

canım sağol,aynen dediğin gibi bende dört gözle bebegimi bekliyorum,valla sırf çocuk için işten ayrıldım biraz stres vardı işte kontroller sıkıntı oluyodu uğraşıyoruz bakıalım.ben istanbul halkalı canım,28 ağustosta 3 yıl olucak bize son bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama tedavi ye yeni başladık denilebilir,dualarım çocuk isteyen herkesle

canım problemin nedir? Ne tür tedavi uygulanıyor sana

benim hormon testlerim rahim filmi yumurta takibi vs hepsi yapıldı sorun yok,eşimin sperm sayısı hareketlilik morfoloj, değerleri yeterli değil maleseffff

ben folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum,eşim vitamin artı benim hazırladığım bitkisel kürleri kullanıyor,iki adet dönemi sonunda hamile kalamazsam aşılama yapılıcak

inş. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder cnm iştee bazı insanlar yani büyüklerimiz çok bekleyincee çocuk olmaz diyorlAR bi alakası varmı bilmiyorum amaa sıkmaa güzel canını allah büyük inş... derdini veren rabbim dermanınıda bir an önce verir cnm bnmmm opuyorumnanaktan

bende öyle yapıyorum zaten elimdende başka birşey gelmiyo dualar ve sabır bakalım inşallah sabrın sonu selamete çıkacak inşalllah.dediğine kesinlille katılıyorum şimdiki aklım olsaydı kesinlikle korunmaz ve hemen çocuk yapardım şu an 26 yaşındayım 23 de evlendim belkide bu sıkıntıları yaşamazdım,şimdi evlenen herkese tavsiyem ilk işiniz çocuk olsun oluyor

ben folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum,eşim vitamin artı benim hazırladığım bitkisel kürleri kullanıyor,iki adet dönemi sonunda hamile kalamazsam aşılama yapılıcak

canım İnşaallah tez zamanda hamile kalırsın. Ayrıca yüreğini ferah tut korunmasaydında olmayacaksa olmayacaktı zaten. Buna bağlayıpta hiç üzme kendini. Çünkü Allah'ın nasip etmesine bağlı bir şey bu. Bende 3 yıllık evliyim 3 yıldırda korunuyoruz. Bu ay korunmayı bırakıcaz. Çevremde 3-5 yıl üstelik doğum kontrol hapıyla korunan tanıdıklarım var hepside hamile kaldılar. Arkadaşımda uzun süre korunmasına rağmen ilk ayında hamile kaldı. Şimdi Allah banada nasip etmesse eğer çevremdekiler bak korundunda olmadı diye bir sürü yorum yapacaklar. Ama ben ve eşim kendi adımıza kesinlikle öyle olduğunu düşünmüyoruz. Korunurken de hamile kalan bir sürü insan var. Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın. Hepimize hayırlı evlatlar nasip eder İnşaallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…