ozgurgokdeniz58, darksoulrıver,adana 1301 kızlar hoşgeldiniz aramıza.opuyorumnanaktan Ne güzel gitgide çoğalıyoruz. En kısa zamanda hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize inşaallah
hihoyyyt HAMİŞLERİMİZZZZZ hihoyyyt
xenalix :CüvCüv:
BEKLENEN REGLİ TARİHLERİ şutarafagitti
love honey : 28 mayıs :Saruboceq:
cigdem_k : 31 mayıs :Saruboceq:
ecegun : 31 mayıs :Saruboceq:
angelic : 1 haziran :Saruboceq:
ceylinaz : 8 haziran :Saruboceq:
winx perisi : 12 haziran :Saruboceq:
mutfak_robotu_muyum_neyim : 15 haziran :Saruboceq:
bayanseyma : 21 haziran :Saruboceq:
yoncalodı : 25 haziran :Saruboceq:
ozgurgokdeniz58, darksoulrıver,adana 1301 kızlar hoşgeldiniz aramıza.opuyorumnanaktan Ne güzel gitgide çoğalıyoruz. En kısa zamanda hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize inşaallah
günaydın canım hoşgeldin aramızaa.s.
herkese günaydınnnnn
Amiiiiiiiiiin :Saruboceq: :CüvCüv:
herkese günaydın ve selamlar gerçi artık öğlen oldu ama bebiş olmayınca uyuyor insan öğlene kadar...bu siteyi üye olmamın en büyük sebebi arkadaşlar dertlerimiz ortak ve en iyi biz anlarız yine bizi birde daha aileme bile söyleyemediğim sıkıntılarımı burada aynı üzüntüleri yaşayan insanlarla paylaşmak biraz olsun yükümü hafifletiyor.herkese teşekkürler
cnmmm bnm ne demek herkes birbirine destekçi burda sağolsun kimse yokluk aratmıyo burdaki tek yokluk ŞİMDİLİK BEBEKLERİMİZ inş. onlarda gelicekler annelerini ve babalarını bekletmeden inş. sen nerdensin özgürgökdeniz nekdarlık evlisin cnm ??opuyorumnanaktan
canım sağol,aynen dediğin gibi bende dört gözle bebegimi bekliyorum,valla sırf çocuk için işten ayrıldım biraz stres vardı işte kontroller sıkıntı oluyodu uğraşıyoruz bakıalım.ben istanbul halkalı canım,28 ağustosta 3 yıl olucak bize son bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama tedavi ye yeni başladık denilebilir,dualarım çocuk isteyen herkesle
canım problemin nedir? Ne tür tedavi uygulanıyor sana
benim hormon testlerim rahim filmi yumurta takibi vs hepsi yapıldı sorun yok,eşimin sperm sayısı hareketlilik morfoloj, değerleri yeterli değil maleseffff
canım sağol,aynen dediğin gibi bende dört gözle bebegimi bekliyorum,valla sırf çocuk için işten ayrıldım biraz stres vardı işte kontroller sıkıntı oluyodu uğraşıyoruz bakıalım.ben istanbul halkalı canım,28 ağustosta 3 yıl olucak bize son bir yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama tedavi ye yeni başladık denilebilir,dualarım çocuk isteyen herkesle
inş. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder cnm iştee bazı insanlar yani büyüklerimiz çok bekleyincee çocuk olmaz diyorlAR bi alakası varmı bilmiyorum amaa sıkmaa güzel canını allah büyük inş... derdini veren rabbim dermanınıda bir an önce verir cnm bnmmm opuyorumnanaktan
ben folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum,eşim vitamin artı benim hazırladığım bitkisel kürleri kullanıyor,iki adet dönemi sonunda hamile kalamazsam aşılama yapılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?