Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kızlar umutsuzluğa düşmek yoooookkkk olana kadar devam :)))

mayıs??? ((( olmadı galiba...30 u adet günüm belirtiler başladı (karın ağrısı gibi)
ama haziran temmuz ağustos...yakında...
herkese selam ben aralıkta 8 haftalık ilk bebeğimi kaybettim...herşeyimi düzelttim ( fiziksel ve ruhsal) mayıstan itibaren tekrar beklemeye başlıyorum...
ben de sizinleyim arkadaşlar:)))

gözdecim üzülme canım yaa.tedavin neyse devam et adet söktürücü kullanman gerekiyorsa kullan ama herşeyden önce inan herşeyin güzel olacağına.senin çift çizgiyi göreceğin gün gelecek elbet..inş en yakın zamanda

cnm sevil hanımı düşünüyorsan hemen randevu al bence çünkü çok yoğun.ben yaklaşık 3 hafta önce randevu almıştım.

yaaa öylemi bi sorun olduğunda nasıl müdahale etcek ozaman ooff neyse ben şimdiden alayım randevu gününe kadar zaten hamile olup olmadığımı öğrenmiş olurum değilsem bile kontrol olurum sorun varmı diye bakar artık :) sağol canım teşekkürler bilgin için

:Saruboceq:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım oohh ne güzel herşeyinle hazırsın inşllh meleğinde seni bekletmeden gelir :Saruboceq:

inşllah inşallah canım hepimiz görürüz o çift çizgiyii :Saruboceq:

geçmiş olsun canım oohh ne güzel herşeyinle hazırsın inşllh meleğinde seni bekletmeden gelir :Saruboceq:

teşekkür ederim:))) umarım gelir...ilk bebişim hiç bekletmemişti bu da kardeşi kadar hızlı olur dilerim...bekleyen herkes en kısa zamanda kavuşur umarım :Saruboceq:

canım söktürücü yerine soğan kürü yapsan adet söktürücü ve kistleri yok edici özelliği varmış. Ayrıca hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. İbrahim SARAÇOĞLU soğan kürü yazarsan google çıkar. Soğan kürüyle hamile kaldığını söyleyen çok kişi var.

hay neler olmuş ben yookken ben dışarı çıkıyorum kıslarrr yarın görüşürük artıkın sizleri seviyorummm boshayallersmile

bende çok duydum sağon kürünü canım ama içebilirmiyim onu bilimiyorum bir kaç kere hayıt tohumu içtim ama tadına dayanamadım ama yapmak istiyorum zorluyacağm kendimi biraz ama o güzel melek içinde değer sağol canım önerin için denemekte fayda var opuyorumnanaktan

canım benim 3 gün gecikti daha ama bu sefer hemen test yapmiycam..yoksa tek çigi görüp ertesi gün adet olmaktan bunaldım...beklemedeyim...

sen canını sıkma hamile olmasan bile pko yüzünden endişelenme..ne arkadaşlar okuduk burda neler duyduk bebişini kucağına alan..kısmetimizde olsun yeter ki....içini ferah tut...

kızlar selam uzun zamandır okuyorum sizleri ama artık benimde konuşmaya ihtiyacım var. bende bu yaza hamile kalmak istiyorum insallah bu isteğimiz gerçekleşir en kısa zamanda. adetime 6 gün var. göğüslerim felaket şişti hiç böyle olmazdı ama akıntımda kesildi malesef.

cnm hoşgeldin hepimiz için hayırlısı olsun nedensa bu ay herkezin adetinde bir gecikme var etkileyen bir şey var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…