Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarr...herkes iyidir umarım....bugün de adet olmadım....akıntı fazlalığım da yok...göğüsler aynı hiiiiiç acı sızı yok...kafayı yedim...öpcüklerrrr.....liste yenileniyorsa benim ki 23 mayıs... hşg. cnm sakin ol cnm kafayı sağlam tut herşeyde vardır bi hayırryerimseniben
listeye regl tarihlerimi yazılıyor .. ben de yazdıracağım da
muhtemel regl tarihlerimi yoksa en son regl tarihimi şeyma ?
cnm saçımı neden çekiyorsun kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin dedikkk :)))))))))):roflol:
kızlar benımde sat 12 mayıs sogan suyu yapıyorum ayın 1 ınde bıtıyor maa acayıp uyku halı tıtreme seklınde usume var hasta gbıyım kokulu akıntım var neluyo bılgısı olan varmı lutfen arkadaslar
evet kızlar gelecek olan adet tarihlerimizi yazdırıyoruz. adetıme 5 gün var ama yarın sabah test yapsam mı ki? CADIARZU
afedersin canım yanlışlıkla eklemişim alında başka bir şey eklemek istemiştim özür dilerim.vereliniortak
arkadaşlar 1 günüm kaldı beklenen adet tarihim 28 mayıs ne zormuş beklemek cuma sabah yapmak istiyorum ama çıkmazsa diye korkuyorum sabredebilirsem pazartesiye kadar bekleyeceğim
arkadaşlar 1 günüm kaldı beklenen adet tarihim 28 mayıs ne zormuş beklemek cuma sabah yapmak istiyorum ama çıkmazsa diye korkuyorum sabredebilirsem pazartesiye kadar bekleyeceğim
evet kızlar gelecek olan adet tarihlerimizi yazdırıyoruz. adetıme 5 gün var ama yarın sabah test yapsam mı ki? CADIARZU
selam herkese ..gelecek adet tarihi yazılıyorsa ben nasıl yazıracağım yaa ...geçtiğimiz ay 11 nisanda adet gördüm bu ay da 23 mayısta ...bu ay mevsimselmidir nedir adet gecikmesi yaşadım ..diğer aylar hep düzenliydi ..şimdi muhtemel adet tarihimi de bilemiyorum o yüzden ...senağlama