• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

saol tatlım
amaaan dusunmıcem yaaa dusundukce psıkolojım bozuluyo kızlar benıde yazarmısınız 12 hazıran

slm kızlarr...herkes iyidir umarım....bugün de adet olmadım....akıntı fazlalığım da yok...göğüsler aynı hiiiiiç acı sızı yok...kafayı yedim...öpcüklerrrr.....liste yenileniyorsa benim ki 23 mayıs... hşg. cnm sakin ol cnm kafayı sağlam tut herşeyde vardır bi hayırryerimseniben

evet kızlar gelecek olan adet tarihlerimizi yazdırıyoruz. adetıme 5 gün var ama yarın sabah test yapsam mı ki? CADIARZU

kızlar benımde sat 12 mayıs sogan suyu yapıyorum ayın 1 ınde bıtıyor maa acayıp uyku halı tıtreme seklınde usume var hasta gbıyım kokulu akıntım var neluyo bılgısı olan varmı lutfen arkadaslar

canım bildiğim kadarıyla akıntın olması çok normal.İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine girersen ordada öyle yazdığını göreceksin. Rahmin temizleniyor.

evet kızlar gelecek olan adet tarihlerimizi yazdırıyoruz. adetıme 5 gün var ama yarın sabah test yapsam mı ki? CADIARZU

Erken değilmi hamile olsan bile pozitif sonuç alamayabilirsin. Adet gününün geçmesi gerekiyor. Biraz daha sabret bence üzülmemen için. Hereşey istediğin gibi olur İnşaallah

hamiile olan yokmu mutlu haberler kıslar yafssss:sinifsinif:

arkadaşlar 1 günüm kaldı beklenen adet tarihim 28 mayıs ne zormuş beklemek cuma sabah yapmak istiyorum ama çıkmazsa diye korkuyorum sabredebilirsem pazartesiye kadar bekleyeceğim

arkadaşlar 1 günüm kaldı beklenen adet tarihim 28 mayıs ne zormuş beklemek cuma sabah yapmak istiyorum ama çıkmazsa diye korkuyorum sabredebilirsem pazartesiye kadar bekleyeceğim

bekle bekle bişi olmasss sabret cnmmm...a.s.

canım bekle istersen bir kaç gün çıkmazsa üzülürsün. Ama beklemek istemiyorsan erken gebelik testlerinden alabilirsin. Fortel marka olabilir örneğin. Diğerlerine göre biraz pahalı. Başka markalarda var. Erken gebelik testi diye isteyeceksin. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.a.s.

selam herkese ..gelecek adet tarihi yazılıyorsa ben nasıl yazıracağım yaa ...geçtiğimiz ay 11 nisanda adet gördüm bu ay da 23 mayısta ...bu ay mevsimselmidir nedir adet gecikmesi yaşadım ..diğer aylar hep düzenliydi ..şimdi muhtemel adet tarihimi de bilemiyorum o yüzden ...senağlama

selam herkese ..gelecek adet tarihi yazılıyorsa ben nasıl yazıracağım yaa ...geçtiğimiz ay 11 nisanda adet gördüm bu ay da 23 mayısta ...bu ay mevsimselmidir nedir adet gecikmesi yaşadım ..diğer aylar hep düzenliydi ..şimdi muhtemel adet tarihimi de bilemiyorum o yüzden ...senağlama

tam bilmiyorum ama normalde kaç günde bir adet görüyosan ona göre hesaplayabilirsin mesela 28 günde bir geliyosa birdahaki adet tarihin 21 haziran gibi olması lazım sonradan düzene girer üzme kendini şimdi bazen bendede oluyo düzene giriyo tekrar :)

idrar testi yapacaksan çıkmaya bilir ama kan tahlilinde çıkabilir canım opuyorumnanaktan
hayırlı haberlerini bekliyoruz bak merakda bırakma bizi tamammı canım

Back