• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

evet aslında kısmet birazda rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor.. benim akrabam iki aylık kızı varken hamile kaldı oğlu oldu abla kardeş arasında 1 yaş bile yok 11 ay var:1rolleyes:

evet aynen herşey kısmet allah büyük nerde ne olucağı hiç belli olmaz:1no2: hayat tesadüflerle dolu...şutarafagitti

evet aslında kısmet birazda rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor.. benim akrabam iki aylık kızı varken hamile kaldı oğlu oldu abla kardeş arasında 1 yaş bile yok 11 ay var:1rolleyes:

evet öylesi de var...benim annemle dayım da öyle olmuş hatta nüfusa ikiz yazdırmış eskiler.... hayırlısı hakkımızda...

bi de topik açtım gerçi ama adetim 2 gün geçti ama göğüslerim hiç acımıyor...ille de göğüs acıyacak diye bişe var mı acaba....ilk gebelikte dokunamıyordum bile..ne dersinizzz...

evet hayırlısı cnm inş...bilemiyorum ama kişiden kişiye, hatta gebelikten gebeliğe fark gösterebilir benim o konuda çok fazla sorunum olmamıştı rahattım yani.

slm kızlar ben 1 mayısta 19 haftalık bebeğimi kaybettim dr. 3-4 ay beklememizi söyledi bizde ağustosda yeni bi gebelik planlıyoruz. sizinde fikrinizi almak istedim sizce erken mi az daha beklemeli miyim yoksa bende bu gruba dahil olmalı mıyım?

canım doktor ne kadar beklemeni öneriyorsa bekle bence çünkü rahmin kendini yenilemesi gerekiyor. Bir arkadaşım düşükten sonra eşi korunma taraftarı olmadığı için üst üste 3-4 kez düşük yaptı. Doktor onlara çok kızmıştı ama nafile eşine söz geçiremiyordu.Kısacası düşükten hemen sonra hamile tabiki kalınabilir ama tutunabilir mi? Birde sonuç üzücü oluyor. Hakkında ne hayırlısı ise o olsun.

canım doktor ne kadar beklemeni öneriyorsa bekle bence çünkü rahmin kendini yenilemesi gerekiyor. Bir arkadaşım düşükten sonra eşi korunma taraftarı olmadığı için üst üste 3-4 kez düşük yaptı. Doktor onlara çok kızmıştı ama nafile eşine söz geçiremiyordu.Kısacası düşükten hemen sonra hamile tabiki kalınabilir ama tutunabilir mi? Birde sonuç üzücü oluyor. Hakkında ne hayırlısı ise o olsun.

canım benim düşük değil 19 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu suni sancı verip normal doğum yaptırsılar. ağustosda üç ayımız doluyor inşaallah yenisini ve daha sağlıklısını nasib eder rabbim cümlemize...xenalix inşallah hamilesindir cnm hayırlı haberler verirsin bizlere inş. :)

canım benim düşük değil 19 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu suni sancı verip normal doğum yaptırsılar. ağustosda üç ayımız doluyor inşaallah yenisini ve daha sağlıklısını nasib eder rabbim cümlemize...xenalix inşallah hamilesindir cnm hayırlı haberler verirsin bizlere inş. :)

ay canım ne zor bir dönem atlatmışsın...kısmet değilmiş...ama önümüzdeki maçlara bakalım dimi kaydirigubbakcemile5

aah ahh inşallah hamileyimdir..her ay ümitleniyorum ama boşa gidiyor.....

çok çok geçmiş olsun canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşaallah.

a.s

canım fiyatlar gerçekten uygunmuş bende hamile kalırsam Doruk'a gitmeyi düşünüyorum. Sevil Hanımdan sen memnun kalırsan bilgilendirirsin bizi. :asigim:Sevil Hanım Çekirge Dorukta mı? Yıldırım Dorukta mı?

tamam canım bilgilendiririm bir kere gittim daha tatlı dilli güler yüzlü biriydi.sevil hanım çekirge dorukta buarada eşi de orda çocuk doktoru.

fiyatlar iyimiş sevil hanım nasıl ilgilimi çok kararsız kaldım bakalım bi hamile kalayımda ozamana kadar sürem var :)) jimer çok pahalı seneye kadar 2 katı yaparlar heralde

vallahi canım ben daha bir kere gittim şimdilik memnunum inş öyle devam eder zamanla haber veririm yine.jimerin fiyatlarını tam bilmiyorum ama artacağını duymuştum bende.

Bende yıldırım dorukta yaptım doğumumu kızlar doktorum Şeyma Baştürk Doğan'dı. Allah razı olsun hem doktorumdan hem hemşirelerden öyle güzel ilgilendiler ki... Bende tavsiye ederim yani..

ay canım ne zor bir dönem atlatmışsın...kısmet değilmiş...ama önümüzdeki maçlara bakalım dimi kaydirigubbakcemile5

aah ahh inşallah hamileyimdir..her ay ümitleniyorum ama boşa gidiyor.....

İnşaallah cnm rabbimin takdir-i ilahisi... bana hayırlısını nasib et diye dua ettim hep demekki hayırlısı buymuş hakkımda.. Allah hepimize hayırlısını nasib etsin cnm...

çok çok geçmiş olsun canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşaallah.

Aminnn canım inşaallah..

Son düzenleme:
yok kızlar yok yine ooooo tek çizğiyi gördüm daha yeni idrar testi yaptım ve negatif zaten umudum yoktu ama işte insan ister istemez ya varsa diyor ama hala adet olamadım yine adet söktürücü gözüktü bana bu pko beni öldürdüüü öldürecekkk sempatiksalakcinni mafoldumben

yok kızlar yok yine ooooo tek çizğiyi gördüm daha yeni idrar testi yaptım ve negatif zaten umudum yoktu ama işte insan ister istemez ya varsa diyor ama hala adet olamadım yine adet söktürücü gözüktü bana bu pko beni öldürdüüü öldürecekkk sempatiksalakcinni mafoldumben

olabilir bence biraz daha bekle bazen evde yapılan testler doğru sonuç vermiyor bir kaç gün sonra tekrar denersin.Moralini bozma oda çok önemli biliyosun. Moralimizi bozarsak hamiş kalamayız dimi ama. Bu ay nedense bende 2 gün geciktim ama biz korunmayı daha bırakmadık havalar etkilemiş olabilir

olabilir bence biraz daha bekle bazen evde yapılan testler doğru sonuç vermiyor bir kaç gün sonra tekrar denersin.Moralini bozma oda çok önemli biliyosun. Moralimizi bozarsak hamiş kalamayız dimi ama. Bu ay nedense bende 2 gün geciktim ama biz korunmayı daha bırakmadık havalar etkilemiş olabilir

havaki ne hava ...biz de korunuyoruz ...benim de tam 8 gün geçti ama regl oldm sonunda...iş arkadaşlarımdan birinin de aynı benim gibi regl gecikti ..demekki gerçekten havalrdan..

hayırlısı olsun canım...biraz daha bekle bence de ....benim de hala gelmedi adet...ama test yapmadım..her ay tek çizgi bunaldım bu sefer yapmıcam test mest...bekliycem biraz....

hakkımızda hayırlısı inşallahhh....

canım tam 1 hafta geçti daha öncede 2 ay adet olamadım adet söktürücü kullandım bu ayda olamıyacağm sanırım yine adet söktürücü bu moralimi çok bozuyor normal bir şekilde regli olmak istiyorum haplarla değil iyice dengem bozuldu kendime hakim olamıyorum artık ve bu streste iyice reglimin gelmesini engelliyor ama elimde değil cıldırcam hiiç ama hiiiiç iyi değiliiimmmm delikafadulden

hayırlısı olsun canım...biraz daha bekle bence de ....benim de hala gelmedi adet...ama test yapmadım..her ay tek çizgi bunaldım bu sefer yapmıcam test mest...bekliycem biraz....

hakkımızda hayırlısı inşallahhh....

canım senin kaç gün geçikti ben bıktım valla o tek başına çıkan çizgiden birde pko lu olduğum için sanki hiç o çift çizgiyi göremiyecekmişim gibi geliyor hamilelik belirtilerin varmı inşllh hamilesindir valla burda hamiş arkdaşları duydukca daha iyi oluyorum rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh :Saruboceq:

Kizlar neden liste olusturulmuyor böyle cok karisik oluyo bence. Kim ne durumda anlasilmiyor.

canım listemiz var ama 4 , 5 kişi ve listeye yazdığım arkadaşlar hiç haber vermediler durumları hakkında
arkadaşlar sizde yazın regli tarihlerinizi listeye yazaym ama gelişmelerden bizide haberdar edin beraber sevinelim beraber üzülelim birbirimize teselli verelim ve tabiki birbirimize bol bol dua edelim rabbim inşallah kabul eder dualarımızı müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kadar daha güzel bi iyilik olurmu :Saruboceq:

Back