- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
28 yaşındayım...sen
22 yim bende cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşındayım...sen
benimde 2 yıl olcak temmuzda evleneli :)) bana kalsa ben hemen istiyodumda eşimi zor ikna ettim yoksa daha istemiyodu[/Q melek kız senin yaş kaç cnm kaydirigubbakcemile5
allah tüm isteyenlere versin cnm bnmmm bu aradaa cnm arkadaşlık isteği yollamışsın yeniii olduğum için pek anlamadım kabul ettim gibi bişiler yaptım amaa eklendimi listemee acabaa cnm bi bilgin varmı??*yerimseniben
benimde 2 yıl olcak temmuzda evleneli :)) bana kalsa ben hemen istiyodumda eşimi zor ikna ettim yoksa daha istemiyodu[/Q
melek kız senin yaş kaç cnm kaydirigubbakcemile5
28 yaşındayım canım sen küçükmüşsün biz olamadık sen genç anne olursun inşallah :)) birde kızın oldumu oohhhh ne güzel kardeş gibi olursunuz büyüyünce :)
28 yaşındayım canım sen küçükmüşsün biz olamadık sen genç anne olursun inşallah :)) birde kızın oldumu oohhhh ne güzel kardeş gibi olursunuz büyüyünce :)
ayyyyyy ne diyosun yaaa tammm yerime bastın kız istiyorum evetttttttt:CüvCüv:allah herkese nasip etsinn yaaayerimseniben
evet canım eklenmiş..özelden yazayım dedim ama sanırım özel msj hakkım yokmuşş henüz :bbo: benim evliliğim henüz 7 aylık ama yaşım 32..bakalım hayırlısı olsun hakkımızda en hayırlı zaman nen zamansa o zamn inşallah..Allah'ım herkese versin..[/Qiyi ya sevindim cnm eklendiğine ... evet herşeyin hayırlısı cnm bnmmm yerimseniben
bayanssulusmileben kokoş anne olucammm inş... allahın izniylee küçüküm amaa kokoşummzemuszemus
yakışır canım yakışır :))bende 28im ama gören inanmıyor evli olduğuma azıcık miyon tipliyimde genç anne olamasam öyle gösteriyorum bende böyle avunuyorum napayım :))boshayallersmile
olsun cnm ozaman sen yırttın yerimseniben minyon lar çok şanslııı anne olunca arkadaş gibi olursun yavrunla sendekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
amiiinnn inşallah nasip olur banada sanada herkese :Saruboceq:
slm kızlar ben 1 mayısta 19 haftalık bebeğimi kaybettim dr. 3-4 ay beklememizi söyledi bizde ağustosda yeni bi gebelik planlıyoruz. sizinde fikrinizi almak istedim sizce erken mi az daha beklemeli miyim yoksa bende bu gruba dahil olmalı mıyım?
inşallahhhh bu yaz hamile oluruzzzzz......
slm kızlar ben 1 mayısta 19 haftalık bebeğimi kaybettim dr. 3-4 ay beklememizi söyledi bizde ağustosda yeni bi gebelik planlıyoruz. sizinde fikrinizi almak istedim sizce erken mi az daha beklemeli miyim yoksa bende bu gruba dahil olmalı mıyım?
valla ben de düşük yaptığımda 1 ay bekledim sadece...8. ay bu hala tutturamadık...bi akrabamda düşük yapıp adet bile görmeyi beklemeden hamile kalmış...sağlıklı 10 yaşlarında kızı var.....zaten rahmin hazırsa o bebek tutar...ben öyle düşünüyorum artık canım...hayırlısı olsun....ben de bu ay umutluyum bakalım nolacak.....
valla ben de düşük yaptığımda 1 ay bekledim sadece...8. ay bu hala tutturamadık...bi akrabamda düşük yapıp adet bile görmeyi beklemeden hamile kalmış...sağlıklı 10 yaşlarında kızı var.....zaten rahmin hazırsa o bebek tutar...ben öyle düşünüyorum artık canım...hayırlısı olsun....ben de bu ay umutluyum bakalım nolacak.....