• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

kendy000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
10
0
86
İstanbul
Yaza hamile olarak başlamak isteyenler, hepimiz burda paylaşalım heyecanlarımızı, mutluluklarımızı ve hayal kırıklıklarımızı...:1hug:

merhaba canım benim mayısın 6 da yumurtalarıma bakılcak ondan sonra çalışmalar tabiki :) inşllah bu yaza hamiş gireriz sende durum ne zemuszemus

Canım bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz bir sonuç alamadım. Adetim 1 ay gecikti ve idrar testlerinde çok silikte olsa ilk defa pozitifi görmüştüm. Yaklaşık 30 tane idrar testi kullanmışımdır. Fakat kan testi negatifti. Doktora gittim. Farlutal verdi ve ultrasonda bir sorunun yok dedi ama hormonlarıma bakılacak bir de. Bu gün farlutal bitti 2-3 güne adet olacağım ve yeni baştan çalışmalara devam. guclubacismileguclubacismile Bu ay internetten ovulasyon testi siparişi verdim. Bir de böyle deneyeceğim bakalım....

Canım bende 6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz bir sonuç alamadım. Adetim 1 ay gecikti ve idrar testlerinde çok silikte olsa ilk defa pozitifi görmüştüm. Yaklaşık 30 tane idrar testi kullanmışımdır. Fakat kan testi negatifti. Doktora gittim. Farlutal verdi ve ultrasonda bir sorunun yok dedi ama hormonlarıma bakılacak bir de. Bu gün farlutal bitti 2-3 güne adet olacağım ve yeni baştan çalışmalara devam. guclubacismileguclubacismile Bu ay internetten ovulasyon testi siparişi verdim. Bir de böyle deneyeceğim bakalım....

canım bende 7 aydır uğraşıyorum ama bende pko var yumurtlama olmuyor çok şükür ultrsynda birşey çıkmamış inşllh horman testinde de bişey çıkmaz bende bu ay kullandım ilk kez farlutal kullandım bittikten 1.2 gün sonra oldum inşllh ovulasyon testi işe yarar ve meleğine kavuşursun :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım belki de bende de vardır pko. Ultrasondan anlarlarmıydı yoksa hormon testinde mi belli oluyor. Çok bilgim yok ama pko tedavisi olan bir durum. Yumurtlama uyarıcı ilaçlar veriliyor, hamile kalmak biraz zaman alabiliyor işte ama sabretmek lazım. ışte ben bu sabır konusunda hiç iyi değilim. Hemen olsun istiyorum. Sürekli stres yapıyorum. Sana nasıl bir tedavi uygulanıyor. Herhangi bir ilaç verildi mi canım? Ben hormon tahlilinden pek ümitli değilim. Çünkü tüylenme ve biraz da kilo şikayetim var. Ne çıkarsa çıksın bari de tedavi olayım en azından. Hadi bakalım bu ay belki tuttururuz zemuszemus

Canım belki de bende de vardır pko. Ultrasondan anlarlarmıydı yoksa hormon testinde mi belli oluyor. Çok bilgim yok ama pko tedavisi olan bir durum. Yumurtlama uyarıcı ilaçlar veriliyor, hamile kalmak biraz zaman alabiliyor işte ama sabretmek lazım. İşte ben bu sabır konusunda hiç iyi değilim. Hemen olsun istiyorum. Sürekli stres yapıyorum. Sana nasıl bir tedavi uygulanıyor. Herhangi bir ilaç verildi mi canım? Ben hormon tahlilinden pek ümitli değilim. Çünkü tüylenme ve biraz da kilo şikayetim var. Ne çıkarsa çıksın bari de tedavi olayım en azından. Hadi bakalım bu ay belki tuttururuz zemuszemus

canım ben henüz bir tedaviye başlamadım mayısın 6 yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılcak bundan sonra tedavim başlıyacak canım benim ultrsyonda yumurtalıklarımda sıralı küçük küçük kistler görüldü buda polikistik over yumurtlar olgunlaşıyor ama çatlamıyor buda kiste dönüşüyor yumurta çatlamadığı için düzenli adet olamıyorum vede gebe kalamıyrum benim hormanlarımda da sorun var yumuyrtlamadığım için bazı değerlerim düşük çıkıyor bende de tam aksine aşırı tüylenmem yok ve aşırı zayıfım senin yumurtlamada problem varmı ultrosynda bir şey çıkmadıysa büyük ihtimal pko değilsin inşllh bi sorun çıkmaz ve meleğin sana tutunur bence stres yapma stresde çok etkiliyor bazı arkadaşlar hiç kafama takmadığım stres yapmadığım ay hamile kaldıklarını söylüyorlar :CüvCüv:

Canım ben evlendikten sonra iki yıl yasmin kullandım. Bıraktıktan sonra 6 ay çok düzenli adet gördüm. Daha sonra düzensizleşti biraz. 40 günde bir felan adet görmeye başladım. Ama ilk defa bu kadar gecikmişti. Sanırım yumurtlama problemim yok ama düzensiz işte. Ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum o yüzden belkide tutturamıyorum bir türlü. Bu arada farlutalı bırakalı 3 gün oldu hala adet olmadım. Gerçi 1 haftayı buluyomuş ama ben biran önce olmak istiyorum. Doktora gidince beni de haberdar et canım merak ettim şimdi. Yumurta yeterli büyüklükteyse fırsatı kaçırma sakın. kaydirigubbakcemile4. Kaç yıllık evlisiniz bu arada?

kızlar.. ikinize de merhaba. ben de bu yaz hamile kalmayı cok istiyorum :)) allah hepimizin gonlune gore versin:) yazın hamile kalsak da mart nidan gibi bahar bebeklerimiz olsa ne güzel olurr...

Canım ben evlendikten sonra iki yıl yasmin kullandım. Bıraktıktan sonra 6 ay çok düzenli adet gördüm. Daha sonra düzensizleşti biraz. 40 günde bir felan adet görmeye başladım. Ama ilk defa bu kadar gecikmişti. Sanırım yumurtlama problemim yok ama düzensiz işte. Ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum o yüzden belkide tutturamıyorum bir türlü. Bu arada farlutalı bırakalı 3 gün oldu hala adet olmadım. Gerçi 1 haftayı buluyomuş ama ben biran önce olmak istiyorum. Doktora gidince beni de haberdar et canım merak ettim şimdi. Yumurta yeterli büyüklükteyse fırsatı kaçırma sakın. kaydirigubbakcemile4. Kaç yıllık evlisiniz bu arada?

canım bildiğim kadarıyla doğum kontrl hapları bu tür rahatsızlıklara sebebiyet verebilyor adet düzünsizliği ama sonra geçer olarak biliyorum inşllh düzelir 10 gün bekle canım ama sakın stres yapma neden olmuyorum diye :) ben 9 aylık evliyim canım aslında hemen bebek düşünmüyordum pko lu olduğumu öğrendiğim zamn hemen tedaviye başlamak istedim çünkü ne kadar ertelersen o kadar kötü oluyor zaten hemen tutduramıyosun.Sende gelişmelerden beni haberdar et canım inşllh herşey biran önce yoluna girer ve bebişin sana tutunur :Saruboceq:

kızlar.. ikinize de merhaba. ben de bu yaz hamile kalmayı cok istiyorum :)) allah hepimizin gonlune gore versin:) yazın hamile kalsak da mart nidan gibi bahar bebeklerimiz olsa ne güzel olurr...

merhaba canım ne zamndır bebek için uğraşıyosun hamile kalmana engel bi sorunun varmı inşllh yoktur ve bir an önce bebeğine kavuşursun :Saruboceq:

kızlar yaptığımız kürleride burda paylaşalım ben bu ay bol bol çörekotu yedim peynirin içine balın içine dökerek baya yedim biraz tansiyonumu düşürdü ama olsun inşllh işe yaramıştır yaptığınız kür varmı yada bitki cayı :emir_bebek:

gozdecim biz ocaktan beri korunmuyoruz.. daha cok yeniyim yani, pek gun hesapladıgımız falan da yok ama yaza ciddi ciddi istiyorum ben de:) ne yazıkki gecen yaz surpriz bi sekilde hamile kaldım ve 7 haftalıkken dusuk nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. cok uzucuydu tabii.. sonrasında adet duzenim alt üst oldu bakalım neler gorecegiz. bi problem olmaz umarım.. allah hayırlısıyla saglıkla dogacagı zaman nasip etsin inşallah. siz ne zamandır istiyorsunuz?

Hepinize merhaba bende haziranda hamile kalmak istiyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin...

gozdecim biz ocaktan beri korunmuyoruz.. daha cok yeniyim yani, pek gun hesapladıgımız falan da yok ama yaza ciddi ciddi istiyorum ben de:) ne yazıkki gecen yaz surpriz bi sekilde hamile kaldım ve 7 haftalıkken dusuk nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım. cok uzucuydu tabii.. sonrasında adet duzenim alt üst oldu bakalım neler gorecegiz. bi problem olmaz umarım.. allah hayırlısıyla saglıkla dogacagı zaman nasip etsin inşallah. siz ne zamandır istiyorsunuz?

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bizde kasımdan beri korunmuyoruz inşllh biran önce bebişlerimize kavuşuruz inşllh yine süpriz bi şekilde tutunur bebeğin sana :Saruboceq:

gunaydın kızlar bimde ikinci ayım bu ay...hemen kalöayı cok ıstıyorum...ama kafam karısık bu ay..hormonlarıma baktırdım LH degerım 11.2 cıktı doktorum yuksek dedı.iki ay dene kalmassan gel ılaca baslarız falan degınce urktum bıraz...bakalım hayırlısı artık...

merhaba canım inşllh biran önce bebeişlerimize kovuşuruzda artık hamilelik nasıl gidiyo doğum ne zamn muhabbetlerine başlarız :lepi:

Evet canım inşallah bebişlerimizin fotolarını paylaştığımız zamanlarıda görürüz...:nazar:

Evet canım inşallah bebişlerimizin fotolarını paylaştığımız zamanlarıda görürüz...:nazar:

inşllh canım en çok ailecek bir fotograf çekinmek istiyorum annesi babası ve canım bebişimiz ayyy düşünmesi bile ne kadar güzel ya rabbim dualarımızı kabul eder inşllh :Saruboceq: :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar bende haziran ayında hamile kalmak isstiyorum hala korunuyoruz ama ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım önümüzdeki hafta da genel muayeneye gideceğim inş sorun olmadam hemen hamile kalırım allah herkesin gönlüne göre versin cümlemizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar bende haziran ayında hamile kalmak isstiyorum hala korunuyoruz ama ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım önümüzdeki hafta da genel muayeneye gideceğim inş sorun olmadam hemen hamile kalırım allah herkesin gönlüne göre versin cümlemizin yardımcısı olsun

amin canım inşllh bi sorun yoktur ben bu gün progesteron testi yaptırcsm inşllh yüksek çıkar doktorum yumuyrtlamışsın der yada yumurtlıklarn yumurtlama düzeyine gelmiş der bunlrı duymayı çok istiyorum inşllh olumsuz bir şey olmaz Rabbim hepimize yardım etsin meleklerimiz gelsin :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Back