Hmm doktorunuz daha farklı ilerliyor benimkine göre.Estrofem ,evicap,trentilin,omega 3 ,b12,d vitamini ve multivitamin ilaclarini 2-3ay duzenli kullanacakmisim
Sizin nasil ilerliyir ne ilaclar verdi acaba ?Hmm doktorunuz daha farklı ilerliyor benimkine göre.
Benim estrofeme vücudum cevap vermiyor. 3 kere denedik 6 mm den yukarı çıkmadı kalınlık. Doktor bide kendi yumurtanı büyüterek deneyelim dedi fostimon verdi. Yumurtam büyürken rahim duvarım da kendi kendine kalınlaşmaya başladı. 8 mm olunca da çatlatma iğnesi vurdu ve transfer oldum. Ama malesef negatif oldu. Şimdi yine fostimon kullanıyorum. Çünkü bir tek bu şekilde kalınlaşma sağlayabiliyoruzSizin nasil ilerliyir ne ilaclar verdi acaba ?
Ilginc ilk defa duydum yumurta buyuterek rahim kalinlastigini...acaba catlatma igmesindrn sonra rahim tekrar inceldi mi ?veya progesteron degeri de olctunuz mu?Benim estrofeme vücudum cevap vermiyor. 3 kere denedik 6 mm den yukarı çıkmadı kalınlık. Doktor bide kendi yumurtanı büyüterek deneyelim dedi fostimon verdi. Yumurtam büyürken rahim duvarım da kendi kendine kalınlaşmaya başladı. 8 mm olunca da çatlatma iğnesi vurdu ve transfer oldum. Ama malesef negatif oldu. Şimdi yine fostimon kullanıyorum. Çünkü bir tek bu şekilde kalınlaşma sağlayabiliyoruz
Çatlatma iğnesinden sonra insanlar hamile kalıyor sonuçta, inceldiğini pek sanmıyorum. Progesteronu adetliyken ölçüyor sonra tekrar ölçmüyorIlginc ilk defa duydum yumurta buyuterek rahim kalinlastigini...acaba catlatma igmesindrn sonra rahim tekrar inceldi mi ?veya progesteron degeri de olctunuz mu?
Progesteron adetin 21. Gununde olcmesi lazim veya transferden once cunku rahmin duvar kalinlugiyla direk iliskili.bir de evet catlatmadan sonra gebe kalan var ama onlari bizim gbi ince rahim sorunu yok ki...cunku forumda cok okudum transferde 8 olan mil 2 gun sonra olculdugunde 6 ya veya 7 ye indigini bu durumda da ona gore progestan ve diger ilac takviyesi veriliyor ..bizim gibi rahim duvari ince olanlarin ekstra kontrol edilmesi lazimÇatlatma iğnesinden sonra insanlar hamile kalıyor sonuçta, inceldiğini pek sanmıyorum. Progesteronu adetliyken ölçüyor sonra tekrar ölçmüyor
Adetin 15.günü transfer olmuştum ondan ölçmedi belki de bilmiyorum. Bu tedavide intralipid serum deneyeceğiz bir de.Progesteron adetin 21. Gununde olcmesi lazim veya transferden once cunku rahmin duvar kalinlugiyla direk iliskili.bir de evet catlatmadan sonra gebe kalan var ama onlari bizim gbi ince rahim sorunu yok ki...cunku forumda cok okudum transferde 8 olan mil 2 gun sonra olculdugunde 6 ya veya 7 ye indigini bu durumda da ona gore progestan ve diger ilac takviyesi veriliyor ..bizim gibi rahim duvari ince olanlarin ekstra kontrol edilmesi lazim
Intralipidi benbde deneyecem nasip olursa...saglikla olsun insallah Rabbim biz isteyen herkese nasip etsinAdetin 15.günü transfer olmuştum ondan ölçmedi belki de bilmiyorum. Bu tedavide intralipid serum deneyeceğiz bir de.
Amiiin. Sizin doktorunuz kim?Intralipidi benbde deneyecem nasip olursa...saglikla olsun insallah Rabbim biz isteyen herkese nasip etsin
Kaan bozkurtAmiiin. Sizin doktorunuz kim?
Maalesef hiçbir şekilde cevap gelmedi.Mer
Merhaba size cevap verildi mi acaba ?ne diye
Merhaba neymiş öğrenebildinizmiMer
Merhaba size cevap verildi mi acaba ?ne diye
Merhaba malesef ogrenemedim....2 aylik ilac tedavisiyle rahim kalinligim 5 mm iken 8 mm e cikti...doktorunuz ne tedavi uyguluyorsa eksiksiz yapin...insallah Rabbim biz isteyen herkese saglikla nasio ederMerhaba neymiş öğrenebildinizmi
İnşallahMerhaba malesef ogrenemedim....2 aylik ilac tedavisiyle rahim kalinligim 5 mm iken 8 mm e cikti...doktorunuz ne tedavi uyguluyorsa eksiksiz yapin...insallah Rabbim biz isteyen herkese saglikla nasio eder
Merhabalar tüp bebek yaptırdınız mıKendi doktorumda oldum. Ali öner erdoğdu. Ocak ayında 800 e oldum. Şuan 1000 tl ymiş diye duydum ama.
Yaptırdım ama negatif sonuç aldım malesefMerhabalar tüp bebek yaptırdınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?