Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
pınarkaradenizzzz kuzum özel mesaj kutun dolmuş sana cevap yazamıyorummm malesef. en sonda bu sayfaya yazdığın için takip ettiğini düşünerek buraya yazıyorum
ve görüntü kirliliği için arkadaşlardan özür diliyorum. gelirse lütfen bu mesajı okumasını sağlarmısınız?

ne kusuru canım aşk olsun
çok mutlu etti beni mesajın
resmen kk da büyüdüm nişanlandım nikahlandım düğünüm oldu balayım oldu evlendim barklandım ve bebek bekliyorum şaska gibi...
ama gerçek... güzel bir gerçekk
pazartesi ultrasonda görücez inşallah.
geliyorum ama bizlerden kimseyi göremiyorum ondan yazacak sevincimi paylaşlacak bir yer bulamıyorum kkda eskilerden

Canıımmmmm benimmm nasıl mutlu oldum anlatamam sana
Allahım sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh
Evet eski topik çok güzeldi
Hemen boşaltıyorum mesaj kutumu

Kızlar 62 gün kaldı ve ben hala bohçayı ayarlayamadım. Nasıl verecem ben ?? saracam mı yoksa sandık mı ? evim de küçük nerelere koyacam onları pfff..

nereden baksan en az 300 liralık eksik var

kafe tarzı bi yerde yapılıcak nişan abartı olmaz dimi ya sonuçta düğün salonu değil ama yazları bizim orada kına nişan yapılan bi yer süslemeleri falan yapıcak salon sahibi

mrn nişanlığına bende baktım bence de kafe tarzı bir yer için çok uygun bir model seçmişsin
bende hacı yeşili bir nişanlık seçmiştim.senin inşanlığın modelinden ama daha sonra değiştirdim
herkez aynı şeyi söyledi sen esmersin türban ile seni çok kapatır bu renk dediler benimde çok istememe rağmen içime sinmedi sonra pempe kabarık bir model seçtim..ilk nişanlığım için acaba nasıl olucak beğenicekler mi diye düşünüp duruyordum. heyecanlıydım..şimdi ise hiç bir şey hissetmiyorum mendilden veya ek bir şey yapmaktan vazgeçtim. çok yordu bu nişan beynimi..

Stres yk arkadaşlar bu sizin en mutlu gününüz olacak. şimdi kavga dövüş iş yaparsanız düğünde napıcaksınız bu problemlerin 100 katını çıkacak karşınıza

Kızlar 62 gün kaldı ve ben hala bohçayı ayarlayamadım. Nasıl verecem ben ?? saracam mı yoksa sandık mı ? evim de küçük nerelere koyacam onları pfff..

nereden baksan en az 300 liralık eksik var

71 günde benim var panik yapma sakin sakin
neleri yaptın neler kaLdı
benimde nişan bohçam duruyorr
hem kız tarafı nişandan sonra ters nişan yapıp öle götürüyor bohçayı nişandan 1 - 2 hafta sonra
ben sandık fln almayacağım aldırmayacağımda bence de gereksiz benim halamın kızı ilk çıktığında 300 lira para verip hem aldı hemde aldırdı şimdi ise banyosunda çaprazlama koymuş içine de deterjanlarını koymuş..bence hiç gerek yok böle kalabalığa bunun temizliği var inidirip kaldırması var.beyaz dantelden güzl bir bohça yap güzel güzel kırmızı kurdelseni bağla dayımın kızı için yapmıştık çok hoş olmuştu nişan için aldığımız çorap gömlek vs onların üstüne minik iğnelrde süslü boncuklar takmıştık hepsinin üstüne kondurduk çok hoş olmuştu bende yapacağımm üstelik 25 krş tanesi maliyetsizde tavsiye ederim..

hayırlı olsun inş. allah tamamına erdirsin :) mutluluktan panik yapma sakın söz mendili kesinlikle yaptır ben söz için düşünemedim. şimdi söz zamanıma da geri dönemiyorum.. keşke diyorum ama boş

canım söz olmicak direk nişan olcak istemeden sonra.ama isteme günü söz mendili dağıtabilirim bell olmaz.üzerine harf işletecek kadar zamanım olmaz ama süslü süslü hazır satılıyomuş sanırım.onlardan alır dagıtırım

Kıslarrr sizee birr sorum olcakk, nişan bohçasıı yapıyorsunuzdur. Ben nişanda anne, baba, kardeş ve nşanlıma yapıcamm bohçaaa bunun yanında bidee teyzelerine halalarınaa da küçük bohçalar yapmak istiyorum.
İçine bi havlu bi çember bi çetin, erkeklere bi mendil bi çorap gibii ama annem dedi evlendikten sonra el öpmeye gittiğinde verceksin zaten dedi ama ben iki şekilde de vermek isterimm.
Benim gibi düşünen nişandaa yakınlarada bohça veren varmıııı ??:97:

canım nişanda aile büyüklerine yapılmıyo.sadece nişanlına yap.gereksiz masrafa girme.düğünde yaparsın aile büyüklerine.yada evlerine oturmaya gittiğinde götürürsün annen haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…