Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hayatduru;

Valla bohçalar hazır, nişan elbiselerimiz hazır. Sözlümün ayakkabısı hazır, henüz benimkini almadık.
Mekan zaten belli, pasta kurabiye içecek işini onlar ayarlayacak, alyanslarımızı beğendik. Takı olarak bileklik istedim onu gidip beğenmedik henüz.. Bir ara ona da bakarız.

Bohça getirirken alacakları yapay çiçeği beğendim, gümüş gondol beğenecez, içine güllü lokum istedim ( en sevdiğimden ) fotoğrafçıyı ayarladık sayılır, son bir teyit edecez. Kuaförde henüz kararsızım 1-2 yer var kafamda gidip bakmam lazım.. Bu hafta sonu güneş açarsa artık bakarım.

atladığım bir şey var mı ?

senin ne zaman nişan tarihi canm yazdıklarını hazırlıklarını okuyunca çok panik oldum :34:

kızlar benimde nişanım mayısın sonlarına doğruu evde aile arasııı yapıcamm küçük bir nişan yaniia ama nişandaa ne giyeceğimm bilmiyom kafam karıştı kimi takım elbise diyoo evde olacağıı içinn herzaman giya bilirsin manasında kimide evde olsa abiye all birkere nişanlancann diyorlarr ayyy kafam karıştıı bu konuda yorum yaparsınız sevinirimm :59:

kızlar benimde nişanım mayısın sonlarına doğruu evde aile arasııı yapıcamm küçük bir nişan yaniia ama nişandaa ne giyeceğimm bilmiyom kafam karıştı kimi takım elbise diyoo evde olacağıı içinn herzaman giya bilirsin manasında kimide evde olsa abiye all birkere nişanlancann diyorlarr ayyy kafam karıştıı bu konuda yorum yaparsınız sevinirimm :59:

şık bir elbise giyebilirsin, hani şu bir kaç aksesuarla abiye olabilen ya da sade giydiğinde de şık olabilen tarztan. Hani vardır ya kumaş elbiseler öyle bir şey de olabilir. Bence abiye ev için biraz ağır canım..

ben olsam kesinlikle abiye giyerdim sonuçta nişan bu ve ilerde fotoğraflarına baktığında keşke dememelisin :34:

canım hepsiburada'dan aldım 80 tl ye geldi. Şimdi biraz daha artmış fiyatı ama yine de iyi

modeli: Remington PG400 Hıgh Precision Nano Gümüş Yıkanabilir 7'Sİ 1 Arada Bakım Kiti

linki Hepsiburada.com : Remington PG400 Hıgh Precision Nano Gümüş Yıkanabilir 7'Sİ 1 Arada Bakım Kiti | Sağlık ve Kişisel Bakım

Alanlar çok memnunmuş bakalım..

Evet canım bakacam oralara da param kalmadı, mayısta alırım artık onu da..

Bizde öyle bi adet yok.. Sadece seccade koydum o yüzden.

Rob dedim röpteşambır sabahlık yani. :1:

inşallah canım.. Hepimize :16:

bende baktım şimdi ürüne beğendim aslında yorumlarda güzel bende alabilirim.
yanlız kredi kartı ile mi satış yapıyorlar sadece kapıda ödeme yok mu? bilgin var mı?
bu arada resimlerini de beklerim bohçanınnn

moralim bozuldu benim yaa
bütün hevesim kaçtı :50:
nişan bohçam nişandan sonra gelecekmiş bizde onlar getirince götürücekmişiz.:43:
hiç sevmem böyle şeyleri yaa her şey yerinde güzel bütün hevesimi kursağımda bıraktılar.
moralim çok bozuk neye elimi atsam hepsinde bir problem çıkıyor.
ben öyle olsun istemedim ki yaa :( neden kimse bana bir şey sormuyorrr

bende baktım şimdi ürüne beğendim aslında yorumlarda güzel bende alabilirim.
yanlız kredi kartı ile mi satış yapıyorlar sadece kapıda ödeme yok mu? bilgin var mı?
bu arada resimlerini de beklerim bohçanınnn

Canım kapıda ödeme seçeneği var orada ödeme seçenekleri kısmını oku istersen..

moralim bozuldu benim yaa
bütün hevesim kaçtı :50:
nişan bohçam nişandan sonra gelecekmiş bizde onlar getirince götürücekmişiz.:43:
hiç sevmem böyle şeyleri yaa her şey yerinde güzel bütün hevesimi kursağımda bıraktılar.
moralim çok bozuk neye elimi atsam hepsinde bir problem çıkıyor.
ben öyle olsun istemedim ki yaa :( neden kimse bana bir şey sormuyorrr

Normalde bohça zaten nişandan sonra gelir.. Adet öyle. :44:

Nişan günü kız evine gelin almaya giderken götürülür nişan bohçaları
Bohçaları verirsin kızı alıp nişan olacak mekana gidersin
Nişandan en fazla 2 hafta sonra ters nişan yapıp kız tarafı götürür nişan bohçasını benim bildigim böyle olur

Nişan günü kız evine gelin almaya giderken götürülür nişan bohçaları
Bohçaları verirsin kızı alıp nişan olacak mekana gidersin
Nişandan en fazla 2 hafta sonra ters nişan yapıp kız tarafı götürür nişan bohçasını benim bildigim böyle olur

Bizdede adetler böyle evet iadeyi ziyaret yapılır 1 2 hafta sonra,sözdede aynısnı yaptık benmki aynı gün geldi biz 5 gün sonra evlerine gittik bohçamızı hazırlayıp

Back