Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Selam kıslarr benimde nişanım haziranda olucak büyük bi ihtimal ama kendi aramızdamı yapacağız bi yer mi tutacağızz çok karışığımm:26:

kızlar benımde 23 hazziran da nişanım var..yer tuttuk ama kıyafetim belli değil hala ne giyceğmi bilmiyorumm.. yer tutma dısında baska hıc bı hazırlığımız yok sız neler yapıyosunuz ?

kızlar benımde 23 hazziran da nişanım var..yer tuttuk ama kıyafetim belli değil hala ne giyceğmi bilmiyorumm.. yer tutma dısında baska hıc bı hazırlığımız yok sız neler yapıyosunuz ?

:nazar:ayy benimde 23 haziran bizde dün yerimizi tuttuk başkada birşeyim yok benimde:1:
ben internetten elbise modellerine bakıyorum diktirmeyi düşündüğüm için kafamda fikir oluşsun istiyorum :66: daha vaktimiz var zaten 1ay kala bohça alışverişine çıkarız ,alyanslarada nisanda bakmaya başlarız ben biraz kararsızımda şansa bırakmak istemiyorum:)

slm kızlar uzu süredir giremiyodum, taşınma telaşı felan vakit olmadı görmyeli baya kalabalıklaşmışız ne güzel :81: nişan tarihim belli oldu 4 haziran:16: bugünde ufak tefek araştırmalar yaptım nişan evde olucak ortalama 50 kişi felan gelicek, görgülü pastahanesiyle görüştüm 50 kişilik pasta dışı o şeker hamuru olanlarından değil onların tadını sevmiyorum normal krema olanlardan 250 tl dedi pahalımı sizce nasıl?:26:

Bizde yazın nişanlanmaya karar verdik bir ara ailelerle konuşup onlarada haber vericez :) Evde istiyorum bende ama ne ikram etmeli onu düşünüyorum birde hediye vermek lazım mı gelen misafirlere ?

Bizde yazın nişanlanmaya karar verdik bir ara ailelerle konuşup onlarada haber vericez :) Evde istiyorum bende ama ne ikram etmeli onu düşünüyorum birde hediye vermek lazım mı gelen misafirlere ?

hediyeyi bende düşündüm bakındım biraz netten kurabiyeler var değişik değişik çok hoşlar ama pahalı bence 3 lira bi kurabiye ben evde yparım dedim vazgeçtim, sonra lavanta keseleri var onlar hoş olablir. dolap magnetleri var söz mendili denilen işlemeli mendilleri nişandada dağıtıyolar var yani bi kaç seçenek.

hediyeyi bende düşündüm bakındım biraz netten kurabiyeler var değişik değişik çok hoşlar ama pahalı bence 3 lira bi kurabiye ben evde yparım dedim vazgeçtim, sonra lavanta keseleri var onlar hoş olablir. dolap magnetleri var söz mendili denilen işlemeli mendilleri nişandada dağıtıyolar var yani bi kaç seçenek.

Söz mendili fikri çok romantik geliyor kulaga harf işlemek falan :)

bizde haziranda düşünüyoruz inşalah..babam durumdan haberdar ama hiç oralı değil..sanki konuşmamız gibi davranıyor..mayısta askerden gelicek inşalah haziranda da nişanı düşünüyoruz biz inşalahh bi sorun çıkmazda
benim bi arkadasım lavanta keseciği dagıttı çok hoştuu..hem hatıra kaldı herkese

Arkadaşlar merhaba bizde erkek arkadaşımla haziran temmuz arasında nişan düşünüyoruz sözle birlikte olucak sanırım o izmirde yaşıyor o yüzden onun tarafından gelen pek kişi olmayacak sadece ailesi, aile büyükleri o kadar bana aile içinde bişiler yapalım dedi ama burda eğlence olmayacağı için ben küçük bi yer tutarız dedim. Aslında neyi nasıl yapıcam bilmiyorum...

bizde haziranda düşünüyoruz inşalah..babam durumdan haberdar ama hiç oralı değil..sanki konuşmamız gibi davranıyor..mayısta askerden gelicek inşalah haziranda da nişanı düşünüyoruz biz inşalahh bi sorun çıkmazda
benim bi arkadasım lavanta keseciği dagıttı çok hoştuu..hem hatıra kaldı herkese

Bizimde olay şöyle babamla çok iyi arası ama kimse sormuyo "arkadassım nişan ne zaman?" diye gecenelerde gelecekte düğünle ilgili neler yapmak istediğinden bahsederken sordum ne zaman nişanlanıcaz diye bu yaz olur dedi ama ne tarih var ne bişe
Lavanta kesesi yapılabilir bişey ben yapıp dagıtırsam sanırım daha anlamlı olur :)

kızlar nişan tarihimi yerini burda yazmıştım ..
ama vazgeçtim...sözlümün babası kalp ameliyatı geçirdi ve şimdi evi o geçindiricek bende dayanamadım yapmayalım dedim . çünkü adam hasta çalışamıcak nişan desen onlar için çok masraf takısı bohçası arabalar vs...bir sürü para ... içim el vermedi. söyledim . annemle konuşmuş ( sözlümün annesi ) o da çok düşünceli bende onu kafama takıyordum ama içinde kalıcaksa bri şekilde yapılır demiş. bende yokk gerek yok falan dedim . biraz burkuldum ama neyse var bir hayır ...
seneye düğün zaten o zamana kadar çeyizime devam ....sizce nişan gerekli mi ?

kızlar nişan tarihimi yerini burda yazmıştım ..
ama vazgeçtim...sözlümün babası kalp ameliyatı geçirdi ve şimdi evi o geçindiricek bende dayanamadım yapmayalım dedim . çünkü adam hasta çalışamıcak nişan desen onlar için çok masraf takısı bohçası arabalar vs...bir sürü para ... içim el vermedi. söyledim . annemle konuşmuş ( sözlümün annesi ) o da çok düşünceli bende onu kafama takıyordum ama içinde kalıcaksa bri şekilde yapılır demiş. bende yokk gerek yok falan dedim . biraz burkuldum ama neyse var bir hayır ...
seneye düğün zaten o zamana kadar çeyizime devam ....sizce nişan gerekli mi ?

Canım öncelikle geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Bazen hayal kuruyoruz bişeyler belli tarihte olsun istiyolar ama sağlık hastalık çıkabiliyor, bunalrı göz ardı edebiliyoruz.
Canım sen istemişsin anlaşılan acele etme bence biraz zamana yay onalrda toparlansın, içine sinen şekilde olsun. Sonuçta bir kez başına gelcek böyle durumalr.
Çeyiz demişsin çeyizde ne alemdesin bende bi toıpik açmıştım nacizane

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi.html belki fikir olur tatlım, öpüyorum sıkma canını allah yolunu açık etsin inş., herşey gönlünce olsun...:16:

02/07/2011 nişan günümüz yeride tuttuk allah hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin :64:
darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh:33:

Canım nişanımız aynı gün! :66: Biz evde yapmayı düşünüyoruz. Ben de bu konuda bir şey sorayım; evde olan nişanda hani söz gibi muhabbet falan mı oluyor yani ne bileyim dans mans olmaz heralde di mi kızlar? Pasta börek çörek ikramı falan olur sonra da yüzükler takılır diye düşünüyorum ama sizlerden evde nişan yapmayı düşünenler varsa fikir bekliyorum :44:

canım bende evde yapıcam nişanı evde dans oyun felan olmicak tabi, ama evi çok büyük olanlar yapabilir neden olmasınki, ben sadece fonda sözsüz müzikler çaldırmayı düşünüyorum ortam hepten insan sesiyle dolmasın hoş bi anbiyans olsun diye. Nişan merasim felan bitincede nişanlım ben ve gençler canlı müziğe gideriz belki yemeğe felan öyle işte.

Canım öncelikle geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Bazen hayal kuruyoruz bişeyler belli tarihte olsun istiyolar ama sağlık hastalık çıkabiliyor, bunalrı göz ardı edebiliyoruz.
Canım sen istemişsin anlaşılan acele etme bence biraz zamana yay onalrda toparlansın, içine sinen şekilde olsun. Sonuçta bir kez başına gelcek böyle durumalr.
Çeyiz demişsin çeyizde ne alemdesin bende bi toıpik açmıştım nacizane

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi.html belki fikir olur tatlım, öpüyorum sıkma canını allah yolunu açık etsin inş., herşey gönlünce olsun...:16:

balböcüğüü çeyizini çok özenle hazırlamışsınn..hepsi de takım takımm güzel günlerde kullan inşalahh...yaa fincan takımlarına bayıldım tugralı olan..nerden aldın bende istiyorum çok begendimmm

kızlarrrr :12:
merabalar :16:
bende haziran-temmuz gibi nişanlancam kısmetse tabi :31:
hoş henüz babama söyleme ve kıvranma aşamasındayız ama :27:
uzaktan gelecekleri için bi 10 gün 2 hafta kadar burda kalcaklar bi akrabalarında.geldiklerinde 1er akşam arayla tanışma isteme,1 hafta sonrasındada aile arasında evde bi nişan olcak.gelişmeleri burdan paylaşmaya devam ederim.
:69::69::69:

Back