- Konu Sahibi Ezberbozan
71 günde benim var panik yapma sakin sakin
neleri yaptın neler kaLdı
benimde nişan bohçam duruyorr
hem kız tarafı nişandan sonra ters nişan yapıp öle götürüyor bohçayı nişandan 1 - 2 hafta sonra
ben sandık fln almayacağım aldırmayacağımda bence de gereksiz benim halamın kızı ilk çıktığında 300 lira para verip hem aldı hemde aldırdı şimdi ise banyosunda çaprazlama koymuş içine de deterjanlarını koymuş..bence hiç gerek yok böle kalabalığa bunun temizliği var inidirip kaldırması var.beyaz dantelden güzl bir bohça yap güzel güzel kırmızı kurdelseni bağladayımın kızı için yapmıştık çok hoş olmuştu nişan için aldığımız çorap gömlek vs onların üstüne minik iğnelrde süslü boncuklar takmıştık hepsinin üstüne kondurduk çok hoş olmuştu bende yapacağımm üstelik 25 krş tanesi maliyetsizde tavsiye ederim..
Canım, ben ve panik yapmamak
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bohçayı hallettim.. Gücümün yettiği kadar aldım.
gömlek kravat kol düğmesi, 3lü damat pijama takımı ,1 adet rob, 1 adet günlük pijama, seccade, traş makinası ( bakım kiti olandan ) iç çamaşırları, ev terliği, kemer, takım elbise, deri traş malz. kutusu, içine de traş bıçağı sabun, traş köpüğü, parfüm seti,tarak, diş fırçası, traş sonrası bakım seti.. polo'dan valiz aldım bir de.. Hepsini güzel beyaz bir bohçaya koydum sardım, sonra valizin içine yerleştirdim..
Bir de bulursam tırnak makası seti alacam bakalım..
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
o da benimkini tamamladı.. hemen hemen aynı şeyler var bende traş makinası yerine
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
biz bohçaları 1 hafta önce verecez öyle kararlaştırdık canım..Nişana 52 gün var bohçaya 45 felan işte
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Son düzenleme: