- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Ezberbozan
evet açık pembe canm nası güzel dimi gerçi denemedim sadece mankende beğendim![]()
bence güzel canım rengi falanda hoşuma gitti. detayları için gidip deneyip görüşebilirinb
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet açık pembe canm nası güzel dimi gerçi denemedim sadece mankende beğendim![]()
bence güzel canım rengi falanda hoşuma gitti. detayları için gidip deneyip görüşebilirinb![]()
kafe tarzı bi yerde yapılıcak nişan abartı olmaz dimi ya sonuçta düğün salonu değil ama yazları bizim orada kına nişan yapılan bi yer süslemeleri falan yapıcak salon sahibi![]()
pınarkaradenizzzz kuzum özel mesaj kutun dolmuş sana cevap yazamıyorummm malesef. en sonda bu sayfaya yazdığın için takip ettiğini düşünerek buraya yazıyorum
ve görüntü kirliliği için arkadaşlardan özür diliyorum. gelirse lütfen bu mesajı okumasını sağlarmısınız?
ne kusuru canım aşk olsun
çok mutlu etti beni mesajın![]()
resmen kk da büyüdüm nişanlandım nikahlandım düğünüm oldu balayım oldu evlendim barklandım ve bebek bekliyorum şaska gibi...
ama gerçek... güzel bir gerçekk![]()
pazartesi ultrasonda görücez inşallah.
geliyorum ama bizlerden kimseyi göremiyorum ondan yazacak sevincimi paylaşlacak bir yer bulamıyorum kkda eskilerden![]()
Kızlar 62 gün kaldı ve ben hala bohçayı ayarlayamadım. Nasıl verecem ben ?? saracam mı yoksa sandık mı ? evim de küçük nerelere koyacam onlarıpfff..
nereden baksan en az 300 liralık eksik var![]()
oo insan 62 günde neler neler yapar sen niye bu kadar stres oldunki canm![]()
kafe tarzı bi yerde yapılıcak nişan abartı olmaz dimi ya sonuçta düğün salonu değil ama yazları bizim orada kına nişan yapılan bi yer süslemeleri falan yapıcak salon sahibi![]()
Kızlar 62 gün kaldı ve ben hala bohçayı ayarlayamadım. Nasıl verecem ben ?? saracam mı yoksa sandık mı ? evim de küçük nerelere koyacam onlarıpfff..
nereden baksan en az 300 liralık eksik var![]()
Stres yk arkadaşlar bu sizin en mutlu gününüz olacak. şimdi kavga dövüş iş yaparsanız düğünde napıcaksınız bu problemlerin 100 katını çıkacak karşınıza![]()
evyah eyvahrelax o zaman
friii
artık rahat olan ne varsa ondan olalımmm
![]()
![]()