Nişan Haziran Temmuz gibi nişanlanacak olan kızlar. Burada toplanalım

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
balböcüğüü çeyizini çok özenle hazırlamışsınn..hepsi de takım takımm güzel günlerde kullan inşalahh...yaa fincan takımlarına bayıldım tugralı olan..nerden aldın bende istiyorum çok begendimmm

Sağol canım teşekkürler, tuğralı fincanları METRO Marketten aldım ama carfursa da gördüğümü hatırlıyorum. Büyük marketlerde bulabilirsin cnm

Canım öncelikle geçmiş olsun, allah acil şifalar versin. Bazen hayal kuruyoruz bişeyler belli tarihte olsun istiyolar ama sağlık hastalık çıkabiliyor, bunalrı göz ardı edebiliyoruz.
Canım sen istemişsin anlaşılan acele etme bence biraz zamana yay onalrda toparlansın, içine sinen şekilde olsun. Sonuçta bir kez başına gelcek böyle durumalr.
Çeyiz demişsin çeyizde ne alemdesin bende bi toıpik açmıştım nacizane

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/412679-bal-bocununnn-ceyizi.html belki fikir olur tatlım, öpüyorum sıkma canını allah yolunu açık etsin inş., herşey gönlünce olsun...:16:
canım çok teşekkür ederim evet her zaman istediğimiz olmuyor açıkçası bu durum dan sonra nişan yapma isteği kalmadı bende düğünü erkene alıcaz biraz daha çeyiz e gelince nişan yapmayacağım için yüklü bir alışveriş yapıcam tabii aldıklarım da var yakın zamanda bende bir topic oluşturucam inş... çok öpüyorummm....

meraba kızlar bende geldim temmuzda sözlendik
bizde haziran temmuz gibi nişan istiyoruz ,düğünüde malum ağustos ramazan olduğu için bide sözlümün çalışma şartları devreye girince yaz düğünü hayallerimde uçuuuup kitti :97: kasım falan gibi olucak galiba belkide aralık
ama kızlar biz daha yer tutmadım nişan için sınavlarım var mayıs gibi bakarız diye düşünüyorum geç mi kalırız ki

Son düzenleme:
Ya kızlar ben bişey daha sorucamm :9: Nişan bohçasına sözlüm için damatlık koysak olur mu? Yani ben aslında şu noktayı anlamadım; nişan bohçasına konan takım elbise nişanda giyeceği elbise mi olmalı? Dolayısıyla nişandan önce mi verilmeli karşılıklı? Yoksa normal zamanda giyeceği bir takım elbise mi olacak? Eğer öyle olursa nişan günü verilir, biz de damatlığını koyabiliriz?

3 Temmuz'da söz nişan birarada yapacağız ben böyle olmasını istedim Allah'ımın izniyle heyecanla bekliyorum:52::69::nazar:

merhaba kızlar

12.04.2011 tarihinde sözlendim. sözlendiğim hafta salonumu tuttum.geçen hafta da nişanlığımı seçtim.kuaförümü ayarladım.araba süslememizi ayarladık.şimdi sırayla önce fotografçısıyı ayarlayacağız tarih verip randevu alacağız.sonra davetiye için araştırma yapacağız.nişan bohçası fln derken o 3 ay akıp gider. çeyiziniz içinde 1 eksiğinizi giderseniz gene sizin karınız ben alacaklarım için bir liste yaptım şimdi aldıklarımın üstünü çiziyorum.bakıyorum ne kalmış diye inanın çok rahat oluyor.aklınız da ne varsa liste yapın. beni daha istememişlerdi bile ben nişanlık baktım.her şeyi araştırmaya başlamıştım.sona kalan dona kalır derler.nişan içinde ne yapsam gerekiyorsa liste yaptım o listeden ilerliyorum. bazıları saçma buluyor ama bence insanın kafasının rahatlığı açısından iyi bir yöntem tavsiye ederim.:51:

ezberbozan sözde bohça yapmadık çünkü nişanda yapıcaz .. Biz kalabalık onlar kalabalık sözüm de bir 50 60 kişi vardı. Söz mendili yaptırdık kenarına isimlerimizi yazdırdık çok harika bir anı oldu misafirlerimize. Çok heyecanaldım kahveleri ben dağıtmadım düşün :)):)::):)): benim gibi varmıdır bilmiyorum ama heyecandan ellerim titredi hemde sözlümün ailesiyle çok iyi tanıştığım halde. çok güzel heyecanlar bunlar çok mutluluk verici .

maya55 bence şimdiden başla o kadar çok şey varki alınacak keşke dantellerle sınırlı olsa al al bitmiyor , kız tarafı hep ayrıntılı şeyleri aldığı için beğenmesi ayrı dert alması ayrı eve sığdırması ayrı dert :):):):):)

aynen sana katılıyorum söylediklerinde al al bitmiyor. ben sözde çok ayrıntıya önem vermedim benim biraz sıkıntılı geçti ama nişanım için sizin yaptırmış olduğunuz mendiller gibi bir eşyler yaptırsam saçma mı olur?

Evet şimdiden alırsak sonra başka bir kıyafet görürsek kesin içimizde kalır..
Ama ben bolca model topluyorum internetten insanın kafasında bir model beliriyor böylelikle

Kimsede bi hazırlık yok mu fikir alışverişleri yapalım :16:

Kızlar yapmayın hazırlıklarınızı geçe bırakmayın nişana 1 ay kala ayarlamaya çalışırsanız olmaz. hem nişanlıkçılar taviz vermez kendinden şurda nişana 1 ay kalmış 1 milyarda desem alacak diye düşünür ticaret sonuçta bu. her şeyinizi almıyosanız bile araştırın bakın aklınızda bulunsun. ben salonumu tuttum nişanlığımı seçtim araba süsünü ayarladık kuaförü de daha bir sürü ayrıntı olacak. bohça yapılacak.nişan tepsisi ayarlanacak iğnelik ayarlanacak. şarkı seçilecek.foto aranjman takı kurselesine kadar sizin düşünmeniz gerekiyor.sonra pişman:32: olmayın

pink 12.04. benim doğum :D
ama 2011 sözlenmiş olamazsın herhalde 2010 olmalı :85::85:

darısı düğün günlerinize inşallah :24:

pink 12.04. benim doğum :D
ama 2011 sözlenmiş olamazsın herhalde 2010 olmalı :85::85:

darısı düğün günlerinize inşallah :24:

çok tşk ederim inş. ama çok pardon :26: 12.03.2011 de sözlendim diyecektim :) yani aslında çok yeni ama ben her şeyimi tamamlamaya bakıyorum. mendiller hakkında bir bilgin var mı sence nişanıma magnet veya mendil yaptırsam saçma mı olur :18:

çok tşk ederim inş. ama çok pardon :26: 12.03.2011 de sözlendim diyecektim :) yani aslında çok yeni ama ben her şeyimi tamamlamaya bakıyorum. mendiller hakkında bir bilgin var mı sence nişanıma magnet veya mendil yaptırsam saçma mı olur :18:

hımm şimdi oldu işte :62:
çok kalabalık olmayacak ise bence mendil yaptır
düğünde de magnetli nikah şekeri gibi bişey yaparsın :42:

kızlar ben arada abiyelere bakıyorum da aklımdaki model kabarık düz bir abiye istemiyorum:37:
şimdi asıl sorum şu aranızda ben gibi nişanlığını kiralamayı düşünen varmı yada kiralama imkanı olan yerler varmı :26:
nişanda giyiceğim abiyeyi başka hiç bir yerde giyemem vede çok yer kaplıycak kabarık oldugu için :26:
napsam kararsız kaldım :37:

BEN SATILIK ALDIM.
pişman mıyım elbette hayır. 2 parça çünkü..
ama kiralık daha mantıklı tabi evde yer kaplamaz :42:

dün nişantaşında aysira gelinlik mağazasında abiye sordum indirimli 800 dedi vee çok güzeldi yaa :26:
belki kiralık daha uygun olur :37:

Back