• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yaa ben şimdidwn bişeyler hissediyorum sanki içerden biri bana dokunuyo gibi 😂 çok değişik bişey 😅 konu neydi ay merak ettim şimdi
bende de oluyo o his.bu gün de oldu. sanki kas seyirmesi gibi. geçen balık yedikten sonra başladı. kızın olduğu tarafta genelde oluyo. oğlanda çok hareket yok.

Bende çoğu zaman gün içinde yasadiklarimi kabus olarak görüyorum uykum bölünüyor.Ne güzel bende görmek istiyorum ☺
O da oluyor canım. Günü gece tekrar yaşıyorum :)) Ayrı ayrı zamanlarda ilk kızımı gördüm üç dört gün önce de oğlumu gördüm çok güzellerdi 💞

Kızlar ben bebeklerimi rüyamda gördüm. Sizden gören var mı? İnşallah doğum sonrası rüyamdaki bebeklermiş demeyi de nasip eder Allah. Bu günleri gösteren o günlere de ulaştırır 🙏
Bende gordum iki kere ama ikiside farkliydi biri 2 yasinda falan digeri 4,5 gibi birbirinden cok farkliydilar ama ruyada bile anne olmak o kadar guzel bi duyguki hamile kalmadan once uyaninca hep üzülür burukluğunu yasardim simdi uyaninca tatli bi tebessüm olusuyo yuzumde tabi dilimde de sonsuz şükür 😊

Kızlar ben bebeklerimi rüyamda gördüm. Sizden gören var mı? İnşallah doğum sonrası rüyamdaki bebeklermiş demeyi de nasip eder Allah. Bu günleri gösteren o günlere de ulaştırır 🙏
Ben bir kere gördüm bebeğim diye alıp emziriyorum çok tatlı bir şeydi ruyamdaki tontiş bir bebisti 🤣

Bende gordum iki kere ama ikiside farkliydi biri 2 yasinda falan digeri 4,5 gibi birbirinden cok farkliydilar ama ruyada bile anne olmak o kadar guzel bi duyguki hamile kalmadan once uyaninca hep üzülür burukluğunu yasardim simdi uyaninca tatli bi tebessüm olusuyo yuzumde tabi dilimde de sonsuz şükür 😊
Bebekler büyüdükçe değişiyor canım 🤗çok şükür 🙏

Bacılaar kızıma bi ciciler örüyorum bi ciciler işliyorum kiii 🙂 kaynanamda iş yok, bi annem örüyo da ben de onun doğmasını beklerken akşamları yapıyorum işte çok heyecanlı oluyo 😂 annesi yesin onu ❤❤
Bizde sadece annem yapıyor 😂bende sıfır el becerisi. Dün yelek başlamış kıza yerim onları 💞sağlıkla giydirelim inşallah 🙏

Oh ne güzel yazışmışsınız yetişememişim 😬@Minnaklarim sevindim kuzum iyi olmana aman bırak millet ne isterse onu yaşasın

Bacılaar kızıma bi ciciler örüyorum bi ciciler işliyorum kiii 🙂 kaynanamda iş yok, bi annem örüyo da ben de onun doğmasını beklerken akşamları yapıyorum işte çok heyecanlı oluyo 😂 annesi yesin onu ❤❤
Mutlu günlerde giysin kuzucuk 😉😉bizimkiler de örüyor hepiniz yelek örmeyin hırka da örün dedim 😁😁

bende 2 yelek başladım biri bi heves bitti öteki bir aydır elimde sürünüyo akşam midem bulanıyo hiç bişeye bakamıyorum:KK43:

Merhaba hanımlar. Benim de bugün büyük ultrasonum vardı. Allah'a şükür herşey normal sadece kalbinde bir leke göründü kötü şeyler düşünmek istemiyorum doktor başka bulguya rastlanmadığı için o lekeye çok takılmamak lazım dedi.
Maşallah aynı annesine benzetti doktor 🙂 bende abisine benzettim. 20+4 350gr 🤰 benim. Oğlan da baştan beri ters sırt ağrısı oluyor o yüzden. Böyle giderse sezeryan olacak dedi doktor. Çok önemli değil benim. İçin. Çünkü bir. Sezeryan im. Var. Zaten

Back
X