- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.721
İki tane olunca tabi mecbur düzen lazım iyi yapmıssın sen canımİki bebekle canım saat düzeni beni kurtardı. Yarım saat arayla birini yedirip altını açıp gazını çıkarıp yaptırıyorum diğeri uyanıyor aynı işlem onada derken bir saat geçiyor.
Gaz için sen neler yapıyorsun canımHayallerini yıkmak istemem ama kızım 3 gün sonra 2 aylık olacak gaz konusunda yardıma ihtiyacı var.( Hareketli olmasına rağmen)
Yediklerimize de dikkat gerekiyor sütten geçermiş minnoş lara ama ben tam olarak ne yememeliyim bilmiyorumBenim büyük oğlum kolikti ve 7 ay sürdüçok zor günlerimiz oldu gündüzü geceyi birbirine katık, bu fayda etti diyeceğim birsey olmadı Malesef. Üstelik mamaları da değiştirdik yine aynıydı. Çok. Zor ama. Sabır bu bir dönem ve hepsi geçiyor Inşallah gazlı bebekler çabuk atlatır bu dönemi diyim
Soğan, limon, yani ekşi şeyler, soğuk şeyler su mesela soğuk içme, dondurma eritip ye ki ben yemiyorum. Benim kaysı, ceviz mesela denedim yaptı. Kaysı hoşaf ve meyve suyu şekilde yapmıyor meyvesi yaptı. Bulgur süt yapsada yanında sancı getirisi var. 40 ı çıkınca yediklerimiz o kadar etkilemezmiş. Ne 40 mış yarabbimYediklerimize de dikkat gerekiyor sütten geçermiş minnoş lara ama ben tam olarak ne yememeliyim bilmiyorum
Benim kayınbabam altın gibi bir insan geldi o gelmese daha kötü olurduBizimki karışırmıydı bilmiyorum ama sadece kendi gelse neyse kayınbabada gelecekti bu sıcakta bide ben kapalıyım bi odaya 2 çocuk sıkışıp kalcaktık şimdi bile dayanamıyorumbazı şeylerde önce kendini düşünmek gerekiyor sanırım bende isterdim ilk torunları yanlarında olsunlar ama kendileri düşünemeyince içine atmadan aman ayıp olur demeden söylemek gerekiyor sanırım. 2. Aylarında falan sünnet ettircez ona gelirsiniz dedik
Hiç sanmıyorum. Kızlar çok gazlı olmaz dediler ama benimki şancı çekiyor. Uyku düzeni zaten bozuk. Vel hasıl bu işler pratik te zormus. 2 saatte bire raziydm uyutma düzeni için o da yok. Her bebek bi birey ve kendine özelSoğan, limon, yani ekşi şeyler, soğuk şeyler su mesela soğuk içme, dondurma eritip ye ki ben yemiyorum. Benim kaysı, ceviz mesela denedim yaptı. Kaysı hoşaf ve meyve suyu şekilde yapmıyor meyvesi yaptı. Bulgur süt yapsada yanında sancı getirisi var. 40 ı çıkınca yediklerimiz o kadar etkilemezmiş. Ne 40 mış yarabbim
Bende 5. Haftayı bekliyorum. Çarşamba ay bitiyor yarabbim sen büyüksün ataklar nerden çıktıİnşallah bekledigin gibi olur ☺ 5.hafta ve 8. Hafta ataklarini yaşadık bı anda değişiyor modlari 5. Haftada memeyi tutmayip sinirlenip bağıra bağıra ağlamaları oldu hatta meme reddi yaşıyorum emmeyecek diye düşündüm.8. haftada ise gaz problemi arsa çıktı uykusuzluktan mızmız oldu ama gazdan da uyuyamadi 15-20 dk uyuyabiliyrdu.Bakalim önümüzdeki atak neler getirecek.Yeni nesil direkt ergen olarak doğuyor sanırım
Aynen canim. Benim kız alttanda üsttende rahat yapıyor. Oğlum zordaHiç sanmıyorum. Kızlar çok gazlı olmaz dediler ama benimki şancı çekiyor. Uyku düzeni zaten bozuk. Vel hasıl bu işler pratik te zormus. 2 saatte bire raziydm uyutma düzeni için o da yok. Her bebek bi birey ve kendine özel
Sagol kuzum inan herkes bişey diyo. AllahımSoğan, limon, yani ekşi şeyler, soğuk şeyler su mesela soğuk içme, dondurma eritip ye ki ben yemiyorum. Benim kaysı, ceviz mesela denedim yaptı. Kaysı hoşaf ve meyve suyu şekilde yapmıyor meyvesi yaptı. Bulgur süt yapsada yanında sancı getirisi var. 40 ı çıkınca yediklerimiz o kadar etkilemezmiş. Ne 40 mış yarabbim
Biz o kadar samimi değiliz canımBenim kayınbabam altın gibi bir insan geldi o gelmese daha kötü olurdubende kapalıyım ama yanında sabahlıgi giyip dolandım ne yapayım bana ders oldu canim bundan sonra bu kadar ince düşünceğimi sanmıyorum.
Gaz yapan yiyecekleri yememeye özen gosteriyorum ( ama neredeyse her şey gaz yapıyor netten baktığım kadariyla ne yiyecegimi sasirdim artık ) her şey herkes icinn gaz yapmazmis mesela kiraz bende gaz yaptı yemedim.her yemekten sonra omuzda gaz masajı yada dizime yastık koyup yuz üstü yatırıp masaj yapıyorum.aksamlari da yıkıyoruz en çok ise yarayan yıkamak.hem rahatlayınca uykusu da güzel oluyor.siz neler yapıyorsunuz?Gaz için sen neler yapıyorsun canım
Sanirimm sizinde beslenme saatiniz şuanJhulia yikama konuda cok hakilsin. Biz de bugun 11 gunluk olduk kizlarim yavas yavas uyku duzene giriyor. Her aksam annem kuzularimi yikiyor bir gece tuzlu su ile , ertesi gece sampuanla tuzu yikiyor. Bu sekilde 40 cikana kadar yapcaz dedi. Tuzlu su ile yikadigi aksamlarda zeytin yagla masaj yapilyor karnina gaz masaj cok iyi geliyor bide gece cok guzel uyuyorlar kuzular. Yikima genelde 11-12 gibi yapilyor ve sabah saat 3.30-4.00 kadar tam uyuyorlar sukur ve sonrasi da saat 6-7 gibi uyaniyorlar. Ben saat flan kurmadim onlarin ses ile uyaniyorum bazen de ayni anda besliyorum. Maalesef bir kizim meme emmiyor ona savarak biberonla veriyorum. Tuzlu yikamayi siddetle tavsiye ediyorum kizlar vucudun direncini artyor ilerde yaralara iyi geliyormus tuzu da deniz tuzu kullanin. Gaz konusunda her beslenmeden hemen sonra cikarmaya calismak omuzdan bide dizide yatirip sirttan masaj yapmak bizim kizlar cok seviyor hatta o sekilde uyup kaliyorlar
Bizim evde de k.v catisma cikiyor arada birAnnem zaten memleketten 3aylik olarak geldi, k.v arada bir gelip gidiyor 2-3 gun kaliyor. K.pederim sadece 1-2 kere gunduz geldi gitti onun yaninda rahat edemecegimiz anliyor adam . K.v bebeklerin bakimi icin fazla karismasini istemedik kendisi cok guzel yemek yapiyor ve o sekilde yardimci olsun istedik evde temizliyor , kisacasi sansliyim ben kizlar allah razi olsun 2 annemden . Neyse ki sukur k.v anlayisli davraniyor bakimi daha cok benim anneme birakyor cunku daha cok cocuk bakmis daha tecrubeli diye Bizden haberler boyle kizlar. Bugun kontrol var bakalim kizlarin durumu nasil olcak. Annelik cok guzel bir duygumus hepimiz cok sansliyiz
Yiyecek olarak hangisi oğlanda gaz yaptı bilemedim canım ama yediklerime pek de dikkat etmiyorum. Anne karnında yeme düzenine alısıyormus bebekler. Bizde aksamları yıkıyoruz. Yaglıyorum yıkamadan önce ayse önerin masajını yapıyorum o cok iyi gelıyor. Bir de gaz ilacı verıyorum o kadarGaz yapan yiyecekleri yememeye özen gosteriyorum ( ama neredeyse her şey gaz yapıyor netten baktığım kadariyla ne yiyecegimi sasirdim artık ) her şey herkes icinn gaz yapmazmis mesela kiraz bende gaz yaptı yemedim.her yemekten sonra omuzda gaz masajı yada dizime yastık koyup yuz üstü yatırıp masaj yapıyorum.aksamlari da yıkıyoruz en çok ise yarayan yıkamak.hem rahatlayınca uykusu da güzel oluyor.siz neler yapıyorsunuz?
Canım tuz olayını doktora sordunuzmu ben zararlı diye okumuştum istersen kontrolde onuda sorup öyle devam edin yıkamayaJhulia yikama konuda cok hakilsin. Biz de bugun 11 gunluk olduk kizlarim yavas yavas uyku duzene giriyor. Her aksam annem kuzularimi yikiyor bir gece tuzlu su ile , ertesi gece sampuanla tuzu yikiyor. Bu sekilde 40 cikana kadar yapcaz dedi. Tuzlu su ile yikadigi aksamlarda zeytin yagla masaj yapilyor karnina gaz masaj cok iyi geliyor bide gece cok guzel uyuyorlar kuzular. Yikima genelde 11-12 gibi yapilyor ve sabah saat 3.30-4.00 kadar tam uyuyorlar sukur ve sonrasi da saat 6-7 gibi uyaniyorlar. Ben saat flan kurmadim onlarin ses ile uyaniyorum bazen de ayni anda besliyorum. Maalesef bir kizim meme emmiyor ona savarak biberonla veriyorum. Tuzlu yikamayi siddetle tavsiye ediyorum kizlar vucudun direncini artyor ilerde yaralara iyi geliyormus tuzu da deniz tuzu kullanin. Gaz konusunda her beslenmeden hemen sonra cikarmaya calismak omuzdan bide dizide yatirip sirttan masaj yapmak bizim kizlar cok seviyor hatta o sekilde uyup kaliyorlar
Bizim evde de k.v catisma cikiyor arada birAnnem zaten memleketten 3aylik olarak geldi, k.v arada bir gelip gidiyor 2-3 gun kaliyor. K.pederim sadece 1-2 kere gunduz geldi gitti onun yaninda rahat edemecegimiz anliyor adam . K.v bebeklerin bakimi icin fazla karismasini istemedik kendisi cok guzel yemek yapiyor ve o sekilde yardimci olsun istedik evde temizliyor , kisacasi sansliyim ben kizlar allah razi olsun 2 annemden . Neyse ki sukur k.v anlayisli davraniyor bakimi daha cok benim anneme birakyor cunku daha cok cocuk bakmis daha tecrubeli diye Bizden haberler boyle kizlar. Bugun kontrol var bakalim kizlarin durumu nasil olcak. Annelik cok guzel bir duygumus hepimiz cok sansliyiz
O masaja bende bakayım merak ettim.Yiyecek olarak hangisi oğlanda gaz yaptı bilemedim canım ama yediklerime pek de dikkat etmiyorum. Anne karnında yeme düzenine alısıyormus bebekler. Bizde aksamları yıkıyoruz. Yaglıyorum yıkamadan önce ayse önerin masajını yapıyorum o cok iyi gelıyor. Bir de gaz ilacı verıyorum o kadar
Yediklerimize de dikkat gerekiyor sütten geçermiş minnoş lara ama ben tam olarak ne yememeliyim bilmiyorum
Benim bu cuma nasipseKim kaldı doğum bekleyenler
Maşallah çok şükür bugünlere nerden nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?