Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Doğru söylüyorsun sakındıkça oluyor herşey Aynen cnm sakındıkça oluyor rezene içiyorum Bi fincan. Damla kullandın mı sen ne kadar damlatıyordun

Doğru söylüyorsun sakındıkça oluyor herşey
Aynen cnm sakındıkça oluyor rezene içiyorum Bi fincan. Damla kullandın mı sen ne kadar damlatıyordun

Yok hayır kullanmıyorum daha bu oğlumda, inşallah da lazım olmaz. İlk oğlumda kullandım ama hangi firma kaç damla hatırlamıyorum.
Senin kız miydi cnm bebeğin?

Kızlar bebek uygulamasinda buldum bu tarifi baya da olumlu yorum vardı ben henüz denemedim belki sizde gormussunuzdur ya da denemek isteyenler olur diye paylaşayım dedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200712-184326.png
    145,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200712-184335.png
    194,8 KB · Görüntüleme: 25
Minnaklarimm aptamil gaz yaptı demiştin hangi mamayı kullanıyosun memnun musun ?Bizde de gaz yaptı yazık çocuk kovranıyo
Yine aptamil kullanıyorum. Daha hassas bebekler için olanı. Aptamil conformil 1 mamasını kullanıyorum bayağı fark etti. Çok pahalı biraz daha bunu kullanıp yine eski mamaya döneceğim.

Yeme işini ben mi çok abartıyorum. 3 4 saat uyumalarına izin vermiyorum uykuda altını açıp yedirip uyumaya devam ettiriyorum ne olduğunu anlamıyorlar bile

Geçmiş olsunn canım umarım geçici bir şeydir.Nasil anladınız alerji işini.yegenimde öyle rapor çıkartıldı 2 yasa kadar o bitkisel mamadan yedi.
Kuzum üç günlüktü bir kaç kere kakasinda kan vardı. Geçen hafta yüzünde egzama pullanma oldu. Bir de son zamanlar çok kusuyordu. Doktor vücudunda kızarıklık ve egzamayi görünce direk süt alerjisi dedi. Kan sonuçları dün çıktı ama hiç bir seye alerjisi çıkmadı. Kan sonucu temiz çıktı. Ama doktor bu alerjisi olmadığı anlamına gelmez dedi. Bu mamayi yiyince çok nadir kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…