- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.701
Yaa sonrasında zaman çok hızlı geçiyor demiAz kaldı sabır canım sonra zaten hızla büyüyorlar. Doğdukları günüde sayarsak 28 günlük oldular
Yapıyorum canım da agzından cıkartmıyor o sıkıntı oluyor bırazBiz saat olarak tam düzen kurmadık gece gündüz ayırımı yok bi öyle bi böyle gidiyor şimdilik. Bende ne zaman aranıyorsa ozaman memeye tutuyorum, geceleri artık saat kurmuyorum kendi uyanıyor. Dün ilk defa bir memeyi bitirdi bi kac güne kontrole gidiyoruz bakalım kilo durumu nasıl.
Benim annemde bir hafta oldu gideli eşiminde babalık izni bitti. Şuan büyük oğlum ve minik oğlanla evde düzen kurmaya çalışiyorum ama zor oluyor. Zamanla herşey yerine oturacak eminim biraz daha sabır.
Kızının dönüş yapmasına çok sevindim
zuzu3838 farklı masaj yöntemlerini bir araştır istersen ben aşağıdan yukarıya doğru hafif bastırarak yapıyorum bazen de saat yönünde.
Maşallah pıtırcığaGaz konusunda on dakika falan sıvazlarsam çıkmasa bırakıyorum . Kızım hemen gaklıyoroğlum uzun sürüyor bazen onun yerine ben çıkarıyorum artık sabır 40 ından sonra gaz işini kendileri yapıyorlarmış. O zaman emme seansı artar bizde. Memede uyuya kalma durumu bizde de var sonrası gaz olayı büyük sıkıntı. 10 gün daha sabır.
Canım omuzda çıkmayınca dizime koyup sırtını sıvazlıyorum deneseneYapıyorum canım da agzından cıkartmıyor o sıkıntı oluyor bıraz
Bize gaz ilacı çok iyi geldi canım. Aşağıdaki gaz için ilaç çok iyi geldi. Yukardaki gaz çıkmıyorMaşallah pıtırcığaGaz olayı başa bela gaz damlası aldık biz gece kıvranıyor yavrum dün gece sanırım gaz kaynaklı memeyi hiç tutmadı canım sıkkın herkes 40 ı deyip duruyor inşallah düzelşrler
Canım ben bir ay boyunca kurdum. Dediğin gibi vicdan meselesi bence kur bir ay sonra kendi haline bırak. Zaten alışıp acıkınca kalkacaklar. Dinleme evdekileri. Kaynanam ile kavga derecesine geldik ama umrumda değil.zuzu3838 Yadee Minnaklarimm ya bizde de gaz sorunu var kizcelerden biri baya gazlı ilk zamanlar kendiligine çıkarıyordu şimdi hep gaz nedeniyle uyanıyor zeytinyağı ile masaj yapsakta pek etkili olmuyor bi de artık ben de saat kurmuyorum ama vicdanım da rahat değil gece 4 -5 saat uyuduklari oluyor o kadar süre aç kalmalari sorun olur mu? Annemler bırak uyusunlar ona da ihtiyaci var diyor ama. Bi de gece iki bebişı emzirmek baya yorucu oluyor sagip biberonla beslesem meme reddi yaşar miyiz? Ay çok zormuş anne olmak herşeyiyle senin bakımına muhtaç iki melek büyük sorumluluk onlara yetememekten korkuyorum
Aynen geçmesin istiyorum aslında bir taraftanYaa sonrasında zaman çok hızlı geçiyor demihemencik büyüyolar
Bende yalnız kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Cinnet geçirme noktasına geliyorum. Bakalım boşanma dan evime dönerim inşallahBiz saat olarak tam düzen kurmadık gece gündüz ayırımı yok bi öyle bi böyle gidiyor şimdilik. Bende ne zaman aranıyorsa ozaman memeye tutuyorum, geceleri artık saat kurmuyorum kendi uyanıyor. Dün ilk defa bir memeyi bitirdi bi kac güne kontrole gidiyoruz bakalım kilo durumu nasıl.
Benim annemde bir hafta oldu gideli eşiminde babalık izni bitti. Şuan büyük oğlum ve minik oğlanla evde düzen kurmaya çalışiyorum ama zor oluyor. Zamanla herşey yerine oturacak eminim biraz daha sabır.
Kızının dönüş yapmasına çok sevindim
zuzu3838 farklı masaj yöntemlerini bir araştır istersen ben aşağıdan yukarıya doğru hafif bastırarak yapıyorum bazen de saat yönünde.
İki bebekle canım saat düzeni beni kurtardı. Yarım saat arayla birini yedirip altını açıp gazını çıkarıp yaptırıyorum diğeri uyanıyor aynı işlem onada derken bir saat geçiyor.Günleri günlerini tutmuyor gercekten. Aksam 6 dan sonra gözlerini acmazdı dun de hep uyanık kaldı gece yattı. Yattı dedıgımde 2 bucuk saatKızının emmesine cok sevındım canım. Biz saat olarak düzen olusturmadık. Ne zaman istese emiyor canım
Hayallerini yıkmak istemem ama kızım 3 gün sonra 2 aylık olacak gaz konusunda yardıma ihtiyacı var.( Hareketli olmasına rağmen)Gaz konusunda on dakika falan sıvazlarsam çıkmasa bırakıyorum . Kızım hemen gaklıyoroğlum uzun sürüyor bazen onun yerine ben çıkarıyorum artık sabır 40 ından sonra gaz işini kendileri yapıyorlarmış. O zaman emme seansı artar bizde. Memede uyuya kalma durumu bizde de var sonrası gaz olayı büyük sıkıntı. 10 gün daha sabır.
Biz kayınvalideleri hiç istemedik canım ben rahat edemem zaten hava sıcak diyeBende yalnız kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Cinnet geçirme noktasına geliyorum. Bakalım boşanma dan evime dönerim inşallahçarşamba günü aşıya gideceğiz bende kiloyu merak ediyorum.
Çağ dışı şeyler yapıyor. Güveniyordum iyi bakar diyordum hani bırakırım yazları dışarı çıkarım falan diyordum. Yok anam yok tövbe iyilikten maraz doğar derler. İstediğim çocuklarının bu güzel anında gelip rahat rahat kalsınlar. Sırf bundan ailemin yanında doğum yapmadım ki serin evleri mis gibi kafam rahat olacaktı. İyilik gelmiyor eski usül şeyleri diretti . Sonunda pes etti kurtuldum.Biz kayınvalideleri hiç istemedik canım ben rahat edemem zaten hava sıcak diyedoğumdan sonra sadece annem olcak. Malum herkes herşeye karışıyor
DemeHayallerini yıkmak istemem ama kızım 3 gün sonra 2 aylık olacak gaz konusunda yardıma ihtiyacı var.( Hareketli olmasına rağmen)
Demeay ne bilim herkes 40 ı bekle rahatlığı gör diyor bakalım
Bizimki karışırmıydı bilmiyorum ama sadece kendi gelse neyse kayınbabada gelecekti bu sıcakta bide ben kapalıyım bi odaya 2 çocuk sıkışıp kalcaktık şimdi bile dayanamıyorumÇağ dışı şeyler yapıyor. Güveniyordum iyi bakar diyordum hani bırakırım yazları dışarı çıkarım falan diyordum. Yok anam yok tövbe iyilikten maraz doğar derler. İstediğim çocuklarının bu güzel anında gelip rahat rahat kalsınlar. Sırf bundan ailemin yanında doğum yapmadım ki serin evleri mis gibi kafam rahat olacaktı. İyilik gelmiyor eski usül şeyleri diretti . Sonunda pes etti kurtuldum.
Bu atak haftalarını bende heyecanla bekliyorum neler yapcaklar bakalım sıpalarİnşallah bekledigin gibi olur ☺ 5.hafta ve 8. Hafta ataklarini yaşadık bı anda değişiyor modlari 5. Haftada memeyi tutmayip sinirlenip bağıra bağıra ağlamaları oldu hatta meme reddi yaşıyorum emmeyecek diye düşündüm.8. haftada ise gaz problemi arsa çıktı uykusuzluktan mızmız oldu ama gazdan da uyuyamadi 15-20 dk uyuyabiliyrdu.Bakalim önümüzdeki atak neler getirecek.Yeni nesil direkt ergen olarak doğuyor sanırım
Pek hoş olmuyor ama buyuduklerini görmek güzelBu atak haftalarını bende heyecanla bekliyorum neler yapcaklar bakalım sıpalar
Masallah uykularına canım. 2. Haftadan sonra ben kaldırmayı bıraktım. Yıne saatı kuruyordum ama saatınden önce kalkıyordu.zuzu3838 Yadee Minnaklarimm ya bizde de gaz sorunu var kizcelerden biri baya gazlı ilk zamanlar kendiligine çıkarıyordu şimdi hep gaz nedeniyle uyanıyor zeytinyağı ile masaj yapsakta pek etkili olmuyor bi de artık ben de saat kurmuyorum ama vicdanım da rahat değil gece 4 -5 saat uyuduklari oluyor o kadar süre aç kalmalari sorun olur mu? Annemler bırak uyusunlar ona da ihtiyaci var diyor ama. Bi de gece iki bebişı emzirmek baya yorucu oluyor sagip biberonla beslesem meme reddi yaşar miyiz? Ay çok zormuş anne olmak herşeyiyle senin bakımına muhtaç iki melek büyük sorumluluk onlara yetememekten korkuyorum
Deniyim onu da canım saolCanım omuzda çıkmayınca dizime koyup sırtını sıvazlıyorum denesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?