- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.681
Dil dışarda, eller kollar deli gibi çırpınıyor canımCanım yetmediğini nasıl anlıyorsun? Araniyorlar mı? Ben hala takviyeye başlamadım. Acaba benim kızlar mı az içiyor? Kilo takibi yaptın mı ilk 2 hafta kendi kilolarını geçmişler miydi? Bizimkiler doğumdan sonra zayiflamişlar doktor yüzde 10 zayiflamalari normal demişti 2 haftada doğdukları kiloyu geçtiler ama çokta kilo aldılar diyemem.
Her şey onlar için canım napalımAh canım ya halimiz hep öyle inan benim de karnım sarktı yırtık lar cabası olsun yavrular iyi olsun da maşallah iyi kilo vermişsin benim 31.gün bugün elhamdülillah 10 gündür falan kahve sarı gibi akıntı şeklinde geliyor 88 gebe kaldım 106 doğurdum Bi hafta önce 92 tdim şimdi noldu bilmiyorum
Bir haftada filan kapmisti canim8 gün oldu işte dış taraf O kadar değil de tam vajenin olduğu yerdekiler Kötü durumda. Senin kaç günde kapanmıştı
Himm benimkiler de o tepkiler yok.1-2 hafta daha takip edeyim bakalım gelişim nasıl olacakDil dışarda, eller kollar deli gibi çırpınıyor canımbenimkiler kilo kaybı yaşamadı canım . Kuvözden kilo alarak çıktılar ilk kontrol eve geldiklerinden üç gün sonraydı. Kilo almışlardı evde de çok şükür
Haftada Ortalama 200 250 gr almış olmaları gerekiyor canım. Bizim 1. Ay aşısı geliyor hafta içi bakalım kaç kilo olmuşlarHimm benimkiler de o tepkiler yok.1-2 hafta daha takip edeyim bakalım gelişim nasıl olacak
Bizim de ilk kontrol 3 gün sonra idi zayiflamışlardi sarılıkta sınırda çıkmıştı.şimdi sariligi da atlattık kilo da aldık ama ne kadar almalılar bilemedim.aylık kontrolde sütun yarayip yaramadığını anlayacağım galiba.
Evet o kadar aldılar da ne bileyim daha çabuk al yanak olsunlar istiyorumHaftada Ortalama 200 250 gr almış olmaları gerekiyor canım. Bizim 1. Ay aşısı geliyor hafta içi bakalım kaç kilo olmuşlar
Geçmiş olsunn canım umarım geçici bir şeydir.Nasil anladınız alerji işini.yegenimde öyle rapor çıkartıldı 2 yasa kadar o bitkisel mamadan yedi.Kızlar benim kızda alerji çıktı. Kan verdik bakalım neye alerjisi var. Süt ya da Besin alerjisi deniliyor. Doktor mamasını değiştirdi. Aptamilin alerji mamasını söyledi. Çok pahalı. Rapor cikartip ücretsiz alacakmışiz. Bana da süt ürünleri yasakzaten son zamanlar iyice memeden uzaklaştı. Bir ara çok güzel meme mama ikisi bir arafa gidiyorduk şimdi memeden çok gelmiyor diye istemiyor.
Oğlum kızımdan büyük gibi duruyor bu da benim canımı sıkıyorEvet o kadar aldılar da ne bileyim daha çabuk al yanak olsunlar istiyorumkız kardeşlerimin sütleri yaramiştı yigenler maşallah hep tombul tombuldu bizimkiler o evreye ne zaman gelecek
Bizimkilerin arasında 100 gram vardı o da kapandı ama biri tombul yanaklı biri zayıf yüzlerinden ayırt ediliyorlarOğlum kızımdan büyük gibi duruyor bu da benim canımı sıkıyoryarım kilo fark ile doğdular halen o fark var. Ama oğlum iri kemikli kızım minyon tipli olunca fark fazla gibi duruyor. Aslında kız minyon değil boyu uzun olacakta kemiği kibar şükür bana çekmemiş. Dayısı gibi yüzüde benziyor
Senin cinsiyetleri aynı olunca ayırt etmek zor olur. Tabi sana değil sen bilirsin en ince ayrıntısına kadarBizimkilerin arasında 100 gram vardı o da kapandı ama biri tombul yanaklı biri zayıf yüzlerinden ayırt ediliyorlarikisi de bana benzemiyor aslında tam olarak kime benzedikleri de belli değil Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömürleri olsun tüm bebişlerimizin
Yaa bende çok merak ediyorum minnoşlarımı zaman azaldıkça hiç geçmiyo sankiSenin cinsiyetleri aynı olunca ayırt etmek zor olur. Tabi sana değil sen bilirsin en ince ayrıntısına kadarAmin canım benim inşallah
Az kaldı sabır canım sonra zaten hızla büyüyorlar. Doğdukları günüde sayarsak 28 günlük oldularYaa bende çok merak ediyorum minnoşlarımı zaman azaldıkça hiç geçmiyo sanki
Dediğin gibi gececek canım ama insan yoruluyor yaa. Gece gazını cıkartsa yatacak aslında ama yok gece cıkarmıyor beyfendı. Karı koca yarım saatten fazla ugrasıyoruz ama çıkartmıyorzuzu3838 benim ki gündüz ikindiye kadar yarım saate bir uyanıp emiyor bazen biraz uyanık kalıp geri uyuyor. Akşamlari genelde uzun uykuya yatıyor. Gazını her seferinde almaya çalışıyorum. Ama. Dediğin gibi de oluyor, meme de uyuya kalınca bırakıyorum yatağına geri uyanıyor çok. Geçmeden. Gece 1 defa da olsa uykunun bölünmesi benim. İçin uykusuzluk demek erken yatmama rağmen uykusuz uyanıyorum her sabah bu biraz yorucu. Yinede elhamdülillah. Bu günler de geçecek
Hadı ya kendılerı mı yapıyormus bılmıyordum bakGaz konusunda on dakika falan sıvazlarsam çıkmasa bırakıyorum . Kızım hemen gaklıyoroğlum uzun sürüyor bazen onun yerine ben çıkarıyorum artık sabır 40 ından sonra gaz işini kendileri yapıyorlarmış. O zaman emme seansı artar bizde. Memede uyuya kalma durumu bizde de var sonrası gaz olayı büyük sıkıntı. 10 gün daha sabır.
Günleri günlerini tutmuyor gercekten. Aksam 6 dan sonra gözlerini acmazdı dun de hep uyanık kaldı gece yattı. Yattı dedıgımde 2 bucuk saatzuzu3838 Yadee bende size soracaktım. Mesleğimin getirileri şimdiden yavrulara yansıdı 2 saatte bir beslenme düzenine kendileri alıştı. 1.5 2 saatte bir gündüz olsun gece olsun uyanıyorlar. Bizim sabah hafif uyku uyanık halde geçiyor. Öğleden sonra uykusunu seviyorlar daha çok. Akşam 5 ten sonra uyanıyorlar. Kızım çok nazlı oğluma göre uykusu daha iyi ama o da pış pış istıyor. Oğlum üç gündür gece nöbeti yazdı bize 2 den önce uyumuyor. Ağlamıyor öyle babasıyla bakışıp duruyorlar. Artık adama sinir geldi onun gözleri kapanıyor ufaklık cin gibi bakıyor kendi evimde değilim ve doğumdan itibaren annem, kayınvalidem yanımdaydı. Kayınvalideme rağmen ancak bu kadar düzen oturttum. Annem 20 miz çıkınca gitti bende kayınvalidemlere geldim . Ben mamayı azaltıp memeyi artıracağımda onda uyanma durumu nasıl oluyor. Yani benimkiler 2 saat mama uyanık olunca meme düzenine alıştı. Memeyi sık sık vereceğim de uyku anında meme almıyorlar. Zaten kızım tekrar memeye dün dönüş yaptı. Uyanıkken beş dakika çekti. Çok şükür oğlumda sorun yok.
zuzu3838 Yadee bende size soracaktım. Mesleğimin getirileri şimdiden yavrulara yansıdı 2 saatte bir beslenme düzenine kendileri alıştı. 1.5 2 saatte bir gündüz olsun gece olsun uyanıyorlar. Bizim sabah hafif uyku uyanık halde geçiyor. Öğleden sonra uykusunu seviyorlar daha çok. Akşam 5 ten sonra uyanıyorlar. Kızım çok nazlı oğluma göre uykusu daha iyi ama o da pış pış istıyor. Oğlum üç gündür gece nöbeti yazdı bize 2 den önce uyumuyor. Ağlamıyor öyle babasıyla bakışıp duruyorlar. Artık adama sinir geldi onun gözleri kapanıyor ufaklık cin gibi bakıyor kendi evimde değilim ve doğumdan itibaren annem, kayınvalidem yanımdaydı. Kayınvalideme rağmen ancak bu kadar düzen oturttum. Annem 20 miz çıkınca gitti bende kayınvalidemlere geldim . Ben mamayı azaltıp memeyi artıracağımda onda uyanma durumu nasıl oluyor. Yani benimkiler 2 saat mama uyanık olunca meme düzenine alıştı. Memeyi sık sık vereceğim de uyku anında meme almıyorlar. Zaten kızım tekrar memeye dün dönüş yaptı. Uyanıkken beş dakika çekti. Çok şükür oğlumda sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?