Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ohh maşallah bızım de dustu bugun banyo da yaptık rahatladık baya

Çok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
Maşallah canim gözünaydın kuveze girmemelerine cok sevindim

Masallah yaa ay sizin yazilari okuyunca biran önce doğurmak istiyorum tabi hayrlisiyla

Ayy ne güzel vaktinde hayırlısıyla bende bi an önce kuzularımı kucağımda istiyorum

Hepimiz sira ile anne oluyoruz ne kadar guzel duygu. Sirada kim var acaba? Ben simdilik beklemedeyim ama kuzularimi gormeye sabirsizlaniyorum artik gunler gecmiyor geceler 3-4 kere tuvalet icin kalkiyorum sicaktan uyamiyorum. Bide benim doktorum yabanci, burda calisma izinle calisyordu pasaport sorunu varmis ve bu cumartesi memleketine gidiyor yeni pasaport alcakmis haftaya cuma donecekmis, korona yuzunden ucaklar ancak simdi acilmis benden bin kez ozur diledi son haftanda gidiyorum diye. Doktorumdan baya memnundum cok ilgili sagolsun. Baska bir doktora gectim artik nasip kismet. Cumaya kadar dogursun dedi fazla riske girip bekleme diyor , yeni doktorum ne diyecek meraktayim. Ufak bir huzursuzluk girdi icime ama iyiyim.

Allah kolaylik versin canim doktr degistirmek tedirgin edebilir ama rahat ol hayırlısı herşeyin tarih verdimi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…