- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.221
İyiki dedin bende biraz sonra verecektim. Yarına bırakayım yarın başlamış olalım. Teşekkür ederim canım.Minnaklarimm canım d vitamini gündüzleri verilince etkili olurmuş aklında olsun
Ohh maşallah bızım de dustu bugun banyo da yaptık rahatladık bayaOğlumun göbek bağı düştü teyzeleridarısı kızıma. Doktor amcaları göbek bağı düşmeden banyo yaptırmayın dedi. Kızımında inşallah yarın düşerse ilk banyolarını yaptırmış olacağız.
Banyo yaptırıp totoşlarını öpmek istiyorum. Yanaklarına kıyamıyorumOhh maşallah bızım de dustu bugun banyo da yaptık rahatladık baya
Evet canım cok sukur artık her gün banyo yaptırabilirizBanyo yaptırıp totoşlarını öpmek istiyorum. Yanaklarına kıyamıyorumçok şükür. Senin tek bebiş göbüş derdin bitmiş oluyor
Maşallah canim gözünaydın kuveze girmemelerine cok sevindimÇok şükür iyiyiz kızlar. Doğum sabah 9 gibi oldu da ben sayfaya girmeye vakit bulamadım. Bebişler yanımda bir sıkıntımız yok çok şükür. Emzirme işlemi ile uğraşıp duruyorum
Masallah yaaOğlumun göbek bağı düştü teyzeleridarısı kızıma. Doktor amcaları göbek bağı düşmeden banyo yaptırmayın dedi. Kızımında inşallah yarın düşerse ilk banyolarını yaptırmış olacağız.
Kiloları çok güzel canım önden gidiyo sanırım bebişler birazBenimde dün perinatolog baktı biri 2554 diğeri 2450 olmuş. AMİN İNŞALLAH.
bakalım biz nasıl doğurcaz
Ayy ne güzel vaktinde hayırlısıyla bende bi an önce kuzularımı kucağımda istiyorumOğlumun göbek bağı düştü teyzeleridarısı kızıma. Doktor amcaları göbek bağı düşmeden banyo yaptırmayın dedi. Kızımında inşallah yarın düşerse ilk banyolarını yaptırmış olacağız.
Evet önden gidiyolar benimkiler biraz sabırsız çıktı.Kiloları çok güzel canım önden gidiyo sanırım bebişler biraz
sağlıklı olsunlarda canım hastanede takip altında olman daha iyiEvet önden gidiyolar benimkiler biraz sabırsız çıktı.Hafta sonuda hastanedeyim nst takibi yapıyolar.
Oğlumun göbek bağı düştü teyzeleridarısı kızıma. Doktor amcaları göbek bağı düşmeden banyo yaptırmayın dedi. Kızımında inşallah yarın düşerse ilk banyolarını yaptırmış olacağız.
Masallah yaaay sizin yazilari okuyunca biran önce doğurmak istiyorum tabi hayrlisiyla
Evet eminim bu gunlerimi de cok ozliycem ama istw bi sabirsizlikta varBende öyle düşünüyordum. Ama inan karnında hissetmenin tadı da ayrı güzel.Biraz daha sabır annesi
Az kaldı canım sabır sonra bir bakmışsın yanında kuzunMasallah yaaay sizin yazilari okuyunca biran önce doğurmak istiyorum tabi hayrlisiyla
Banyo yaptırdık şükür ağlamadıDarısı bize bakalımbiz banyo olmasa da bebeği sildik.
Allah kolaylik versin canim doktr degistirmek tedirgin edebilir ama rahat ol hayırlısı herşeyin tarih verdimi doktorunHepimiz sira ile anne oluyoruz ne kadar guzel duygu. Sirada kim var acaba? Ben simdilik beklemedeyim ama kuzularimi gormeye sabirsizlaniyorum artik gunler gecmiyor geceler 3-4 kere tuvalet icin kalkiyorum sicaktan uyamiyorum. Bide benim doktorum yabanci, burda calisma izinle calisyordu pasaport sorunu varmis ve bu cumartesi memleketine gidiyor yeni pasaport alcakmis haftaya cuma donecekmis, korona yuzunden ucaklar ancak simdi acilmis benden bin kez ozur diledi son haftanda gidiyorum diye. Doktorumdan baya memnundum cok ilgili sagolsun. Baska bir doktora gectim artik nasip kismet. Cumaya kadar dogursun dedi fazla riske girip bekleme diyor , yeni doktorum ne diyecek meraktayim.Ufak bir huzursuzluk girdi icime ama iyiyim.
Insallah cnm yok daha tarih vermedi. Bugun 36+0 oldum haftaya cuma 37+0 olcam tarih verselerde rahatlasam birazAllah kolaylik versin canim doktr degistirmek tedirgin edebilir ama rahat ol hayırlısı herşeyin tarih verdimi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?