Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ya maşallah çok güzel büyümüşler Rabbim nazarlardan korusun. İnşallah hayırlı zamanda doğar bebişler

Kizlar kapi susu yaptiran var mi? Varsa tavsiye edebilecek website ? Kizlarima isime ozel ahsap yaptirmak istiyorum ama daha bulamadim.
Ben yaptırdım canım instagramda incitastasarim çokta güzel oldu

Eklentiler

• 8F819DFC-11B3-4BF4-82AA-44199D3CB951.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 33
  • 723BEB17-B4CA-47BC-A0C4-73FF032B2191.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 45
  • 5F0BE014-C65C-4EA4-B804-78BBBF610CCA.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 40
Canım senin kasıklara vuran kasılmaların oluyor mu? Benim saatte 4 defa olmaya başladı. Bazen daha sıkta olduğu da oluyo.
kasıklara vuran ağrı arada bir oluyo eğer çok yorulursam bi 5 dk falan sürüyo olursa, ondan çok böyle karnımda bağzı yerlerde sertleşme gibi bişey oluyo onu sordum doktora normal yalancı kasılma onlar dedi

Canım meme emerken havayı da yutarsa gaz olur. Ben ona çok dikkat ediyorum annem sürekli uyarıyor. Meme ve biberon hangisi olursa olsun boş havayı tutturmamaya çalışıyorum.
Muhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyor belki biraz büyüyünce normallesir.

Rabbim kazasız belasız haftalarını bitirmeyi nasip etsin

Muhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyor belki biraz büyüyünce normallesir.
Kız aynı benim kızı anlatıyorsun bunların hepsi aynı aynen mümkün değil tabi hava yutturmamaya gayret etsem de çaba boşa. O bol bol ağzına sütun gelmesini ve bir an önce yiyip bitirmek istiyor.

Masallah kuzular buyumus cnm. Ciger igneyi bizim doktor 34.hafta yapti ve bence bana yan etkileri oldu. 2.doz vurdurdugu gun sancim cikti bide sekerim biraz yukseldi. O yuzden 1 gun yattim ciktim. Dun kontrole gittim 2700, 2300 seklinde buyumusler bebislerim doktorum kucuk olani biraz arayi acmaya basladigini o yuzden her 3 gunde bir gorcem seni diyor. Hedef 37.hafta ama belli olmaz hayirlisi olsun bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…