- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #9.081
inşallah canım erken gelmezlerse bizim 24 temmuza gün verdiMasallah canim kuzularina muhtemel ayni tarihlerde dogum yaparız benimde gecen perşembe 3 hafta sonra yapariz demisti doktorum
Kuzum inşallah olmaz.Suan içim yok canım. En korktuğum sey gaz ama
Ya maşallah çok güzel büyümüşler Rabbim nazarlardan korusun. İnşallah hayırlı zamanda doğar bebişlerMerhaba teyzeler :) bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür 34 haftayıda bitiriyoruz yavaştan. Doktor bu saatten sonra doğsalarda korkmayın dedi içim rahatladı şükür birde 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek görmüyorum senin şu an erken doğum riskin yok dedi. Zaten onunda komplikasyonları olabiliyormuş. Benim minnaklar sırayla büyüyo bu haftada 1800 olan bebek 2395 34+4, 2116 olan bebek 2281 gr 34+1 olmuşDaha içerde 3 haftaları var Allah nasip ederse biraz daha alırlar inşallah.bundan sonra kontroller haftada birmiş ilk defa nst yede girdik yarım saat sürdü 15 er dk dan şükür onda da bişey çıkmadı
Inşallah vakitlerini beklerler biz ne kadar acele etsekde onlar icin bir gün bile kardır orda kalmalariinşallah canım erken gelmezlerse bizim 24 temmuza gün verdi
Kavuştum canım ikiside çok şükür evdeMinnaklarimm canım kavustun mu yavruna
Ben yaptırdım canım instagramda incitastasarim çokta güzel olduKizlar kapi susu yaptiran var mi? Varsa tavsiye edebilecek website ? Kizlarima isime ozel ahsap yaptirmak istiyorum ama daha bulamadim.
Hayırlı uğurlu olsun taze anneKavuştum canım ikiside çok şükür evdeaynı anda emzirme uyuma strateji ile iki bebekli hayatımın ilk gününü yaşıyorum
Canım senin kasıklara vuran kasılmaların oluyor mu? Benim saatte 4 defa olmaya başladı. Bazen daha sıkta olduğu da oluyo.inşallah canım erken gelmezlerse bizim 24 temmuza gün verdi
kasıklara vuran ağrı arada bir oluyo eğer çok yorulursam bi 5 dk falan sürüyo olursa, ondan çok böyle karnımda bağzı yerlerde sertleşme gibi bişey oluyo onu sordum doktora normal yalancı kasılma onlar dediCanım senin kasıklara vuran kasılmaların oluyor mu? Benim saatte 4 defa olmaya başladı. Bazen daha sıkta olduğu da oluyo.
Muhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyorCanım meme emerken havayı da yutarsa gaz olur. Ben ona çok dikkat ediyorum annem sürekli uyarıyor. Meme ve biberon hangisi olursa olsun boş havayı tutturmamaya çalışıyorum.
aynen canım senin prematüre riskin azalmış şükür bizde 37 yi bitirelim inşallahInşallah vakitlerini beklerler biz ne kadar acele etsekde onlar icin bir gün bile kardır orda kalmalari
Minikler canım benimkilerde öyle 5 dk içinde uyudukları oluyor.Muhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyorbelki biraz büyüyünce normallesir.
Rabbim kazasız belasız haftalarını bitirmeyi nasip etsinMerhaba teyzeler :) bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür 34 haftayıda bitiriyoruz yavaştan. Doktor bu saatten sonra doğsalarda korkmayın dedi içim rahatladı şükür birde 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek görmüyorum senin şu an erken doğum riskin yok dedi. Zaten onunda komplikasyonları olabiliyormuş. Benim minnaklar sırayla büyüyo bu haftada 1800 olan bebek 2395 34+4, 2116 olan bebek 2281 gr 34+1 olmuşDaha içerde 3 haftaları var Allah nasip ederse biraz daha alırlar inşallah.bundan sonra kontroller haftada birmiş ilk defa nst yede girdik yarım saat sürdü 15 er dk dan şükür onda da bişey çıkmadı
Masallah canim gözünaydın darısı başımıza ınsallahKavuştum canım ikiside çok şükür evdeaynı anda emzirme uyuma strateji ile iki bebekli hayatımın ilk gününü yaşıyorum
Ay cok guzel olmus yaa bende yatıramadım bi türlü canm kac gune geliyo kargosu birde kapida ödemesi varmi sayfaninBen yaptırdım canım instagramda incitastasarim çokta güzel oldu
Gözün aydın canım çok sevindimKavuştum canım ikiside çok şükür evdeaynı anda emzirme uyuma strateji ile iki bebekli hayatımın ilk gününü yaşıyorum
Kız aynı benim kızı anlatıyorsun bunların hepsi aynıMuhtemelen öyle ama memeyi boş cekmiyorda. çok sabırsız mümkün değil onu emzirirken yönetmek.cok hızlı emip (5-10 dk.) uykuya geciyorbelki biraz büyüyünce normallesir.
Sana helal olsunKavuştum canım ikiside çok şükür evdeaynı anda emzirme uyuma strateji ile iki bebekli hayatımın ilk gününü yaşıyorum
Masallah kuzular buyumus cnm. Ciger igneyi bizim doktor 34.hafta yapti ve bence bana yan etkileri oldu. 2.doz vurdurdugu gun sancim cikti bide sekerim biraz yukseldi. O yuzden 1 gun yattim ciktim. Dun kontrole gittim 2700, 2300 seklinde buyumusler bebislerim doktorum kucuk olani biraz arayi acmaya basladigini o yuzden her 3 gunde bir gorcem seni diyor. Hedef 37.hafta ama belli olmaz hayirlisi olsun bekliyoruzMerhaba teyzeler :) bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür 34 haftayıda bitiriyoruz yavaştan. Doktor bu saatten sonra doğsalarda korkmayın dedi içim rahatladı şükür birde 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek görmüyorum senin şu an erken doğum riskin yok dedi. Zaten onunda komplikasyonları olabiliyormuş. Benim minnaklar sırayla büyüyo bu haftada 1800 olan bebek 2395 34+4, 2116 olan bebek 2281 gr 34+1 olmuşDaha içerde 3 haftaları var Allah nasip ederse biraz daha alırlar inşallah.bundan sonra kontroller haftada birmiş ilk defa nst yede girdik yarım saat sürdü 15 er dk dan şükür onda da bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?