Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Masallah sana cok cok tebrik ederim. Anali babali buyusun kuzucuk Darisi vakiti gelince basimiza insallah

Hayırlı olsun canım, gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah ♥

Kızlar benim oğlan memeyi tuttuğu zaman guzel emiyor ama cok zor tutuyor. Bas bas bagırıyor tutmuyor. Uykudan cok zor uyandırıyoruz. Memeyi tutması için neler yapabilirim
Canım benim arkadaşım ayaklarını gıdıklardı. O da olmasa üzerini çıkarır vücudunu gıdıklardı. Ben kızımı uyandırmakta çok zorluk çektim de benimkinin sıkıntısı varmış. Yesede kusuyordu.

Topuguna vurduk burnunu sıktık yıne fayda etmedi en son pamugu ıslatıp yüzünü topugunu fılan sildik öyle uyanıyor aklınızda olsun.

Göğüslerim cok sertleşti kızlar haliyle zor emiyor yavrum philips aventin elektronik pompasını kullanıyorum cok guzel sağıyor acıtmıyor da. Hastanenin pompası da iyiydi ama cok acıtıyordu ucunu. Almayan arkadaslar varsa aventi öneririm. Gümüş kapak kullanıyordum son zamanlar ve gögüslerim çok şükür yara olmadı.
Hastanede 22 saat kaldım bu sürede 2 tane hasta bezi 2 tane de depend kullandım.dependin en büyüğünü alın zaten lastikli bişey. Depend kullanış olarak cok guzel gercekten ama dikişlerimi acıttı eve gelince pede gectım zaten azalmıstı kanamam.
Tavsiye olarak aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz olursa cevaplarım.

Cok degerli bilgiler icin sagol. Bebisinle mutlu gunler dilerim Ben pompa manual aldim ama ise yaramazsa elektronik alirim zaten biberonlar philips avent almistim bide depend klot migrostan alcam.
Goguslerime lansinoh krem ara ara suruyorum krem cok koyu birsey insallah ise yarar.

En merak ettiklerimdi bunlar çok makbule geçti cidden sağol depend sitesinden numune gönderiyor diyorlardı, bedene karar verebilmek için isteyecektim ama artık göndermiyor galiba, iki gündür onu düşünüyordum beden nasıl olacak diye. Pompa ben de avent düşünüyorum ama kullanan biri olsa da emin olarak alsam diyordum inşallah sertleşmen geçer canım, zuzun emdikçe yumuşatsın♥

en büyüğü bize ancak olur bence dependin ben en büyük almıştım hem dikişleri falan acıtmasın diye, avent kuzenim aldı memnundu ama sütü olmadı sağolsun emzirmediği için çok uzun kullanmadı. Ben çevremdeki çoğu kişi lansinoh kullandığı ve memnun olduğu için lansinoh aldım

Hayırlı uğurlu olsun. Analı babalı büyütsün rabbim ünşallah benimde normal doğum olacak nasip olursa çok heyecanlıyım . Şimdi nasıl oldun topatlanabildin mi hemen canım ? Dikişin varmı ?

inşallah beklerler kuzum aceleci olursa prenseslerde artık yapcak bişey yok sağlıkla gelsinler

Geçmiş olsun. Umarım bekler bebişin canım . 36 yı geçtikten sonra çokta endişe edecek birşey yok. Ünşallah zamanında gelir

Ben kaşıkla verıyorum biberon almadım hıc. Cenesi o kadar kuvvetli değil tam boşaltamıyor o yüzden sertleşiyor mecbur sağıyorum bende.
inşallah yara olmaz sizlerinde. Hem narkozun etkisi hem dikişlerin agrısı bi de gögusler eklenmesin inş

İnş canım cok saol en büyüğünü al canım. Ben uzun boyluyum 62 ile gebe kaldım 71 ile doğum yaptım karnım hiç 9 aylık gibi değildi. Doktorum bile derdi karnın küçük ama bebişe iyi bakıyorsun diye. O yüzden büyük alın diyorum bana olduysa herkese olur

zuzu3838 Bu arada cnm sen sagdigi sutunu direk biberondan mi veriyorsun? Yada saklama poset flan almamiz lazim mi acaba? Umarim sertlesme gecer cnm sagmaya devam ediyorsun zaten.
Sağdığım süt 3 saat bekleyebiliyor zaten canım Ben kaşıkla veriyorum. Doktorum ya kaşık ya enjektör kullanın dedi. Enjektör de ayarlamıyorum birden sıkıyorum korkuyorum boğarım diye o yüzden kaşık kullanıyorum. Doktorumuz çişi takip et dedi günde 4-5 kere çişli bez olsun yoksa az beslenıyor deriz mama takviyesi yapabiliriz dedi. Bende sağıyorum ucu cıkıyor hem arkasına da emziriyorum sonra sağdığımdan tekrar veriyorum. O sağdığımı bitiriyoruz yani canım poşete ihtiyacım olmadı hiç. Zaten sertleşme geçse sadece emzirirm inşallah

Beklerler inş canım gecmıs olsun. Benim 32. Haftadan beri 70-100 arası sancım oluyordu. Doğuma bile alındığımda en üst seviyedeydı sancım ama acıklıgım yoktu. Dinlen bol bol gönlünü ferah tut beklerler biraz daha inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…