- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.601
Ay hadi bir avazda inşallahKizlar bana dua edin hastaneye yattim dogum icin
Canim hakkinda hayırlısı belkide boyledir sağlıklı olsunda birazda minnak olsun inşallah sezeryan gunune kadarda alir biraz daha kilo sağlıcakla gelsin sende takma sitresde bebeğini cok etkilerMerhaba hanımlar. Bebeğin eşi yapışık değil çıktı raporumda ama kesin değil yinede. Malesef eşi derken başka bir sorun var bebeğim artık gelişmiyor 3 güne bir gidecem uzata bildiği kadar uzatacak doktor süremizi ama 1 Temuzda sezeryan tarihi verdi.. Hakkımızda hayırlısıbenim de kismetimde ufak bebekler var. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Prematüre elbiselere bakacam tekrar 3 5 parça almam gerek.
Hadi hayırlısıyla gelsin minik kuş duamiz seninle canm Rabbim yardim etsinKizlar bana dua edin hastaneye yattim dogum icin
Aminn insallah canim cok sagol sancim 60 larda ama yetrli degil canim suni fitil koydular bunu da ilk kez duydum senin bi bigin varmi canim?Ay hadi bir avazda inşallahSancı geldikçe sümme sebile yesserah de canım yolumu kolaylastır demek anlamı. Var mı sancın yoksa sunı mı vercekler
Hayırlısı olsun canım. Sağ ve sağlıklı olsun da minik olsun, onu da büyütürsün sen ♥ hiç moralini bozma, iyi olacak her şeyMerhaba hanımlar. Bebeğin eşi yapışık değil çıktı raporumda ama kesin değil yinede. Malesef eşi derken başka bir sorun var bebeğim artık gelişmiyor 3 güne bir gidecem uzata bildiği kadar uzatacak doktor süremizi ama 1 Temuzda sezeryan tarihi verdi.. Hakkımızda hayırlısıbenim de kismetimde ufak bebekler var. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Aminnn insallah canimHadi hayırlısıyla gelsin minik kuş duamiz seninle canm Rabbim yardim etsin
Allah yardımcın olsun canımKizlar bana dua edin hastaneye yattim dogum icin
Amin insallah canim hepinize dua etcemKızlar bugün çok şükür 37+0 olduk. Artık hayırlısı ile istedikleri zaman gelebilirlerAngelnursee rabbim yardımcın olsun senden sonra hayırlısıyla sıra bize gelecek.
Aminn insallah canim sagolAllah yardımcın olsun canıminşallah sağlıklı sıhhatli atlatır kucağına alırsın minişi ♥ dualarımız seninle
Ay hadi bir avazda inşallahSancı geldikçe sümme sebile yesserah de canım yolumu kolaylastır demek anlamı. Var mı sancın yoksa sunı mı vercekler
Canım inşallah bebeğin sağlıkla gelir. Sen prematüre konusunda en azından tecrübelisin. Tabiki bir anne için çok çok zor yaşadığın üzüntüyü tahmin edebiliyorum ama sen üzülmeye devam ettikçe minnoş da etkilecek içerde. Dua edelim gelişimi devam etsin. Sen yine de anne karnında kilo aldırıcı besinleri tüketmeye devam et. Süt ve süt ürünleri, muz, ceviz, çiğ badem,bulgur, ıspanak benim bildiklerim. Bol bol ye hem sana hem oğluna şifa olsun inşallahMerhaba hanımlar. Bebeğin eşi yapışık değil çıktı raporumda ama kesin değil yinede. Malesef eşi derken başka bir sorun var bebeğim artık gelişmiyor 3 güne bir gidecem uzata bildiği kadar uzatacak doktor süremizi ama 1 Temuzda sezeryan tarihi verdi.. Hakkımızda hayırlısıbenim de kismetimde ufak bebekler var. Allah kimseyi mahrum bırakmasın..
Maşallah kuzulara, annelerini dinlediler ve 37.haftaya ulaştılarKızlar bugün çok şükür 37+0 olduk. Artık hayırlısı ile istedikleri zaman gelebilirlerAngelnursee rabbim yardımcın olsun senden sonra hayırlısıyla sıra bize gelecek.
Ben bi kaç hamile pijaması aldım onlar rahat oluyoEvet sızlıyor. Benden size tavsiye göbek altınıza gelecek şeyler almayın kıyafet olarak. Çatlaklar sızlıyor. Birde benim bebekler üç gündür aşağı indi tam göbek deliği ile çatlakların orda ağırlık daha bir yanıyor.
Tamam canim cok sagol insallh saglikla kolaylikla yaparimAngelnursee canım Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle. Sancın geldikçe zuzu3838 in yazdığı cümleyi söyle faydası olduğunu bir kaç kişiden duydum inşallah Rabbim senin de yolunu kolaylaştırır
Amin canım benim cümlemizinki inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza gelirMaşallah kuzulara, annelerini dinlediler ve 37.haftaya ulaştılarsağlıkla gelsinler inşallah
Çuval olsa beni ancak o kaldırır şu an öyleyimBen bi kaç hamile pijaması aldım onlar rahat oluyo
Yooo benimki bildiğin Türkiye fiziki haritası gibiB beklenenmucizeemidaf000 Minnaklarimm kendimi krem/yağ/losyon kazanına atasım geldi harita derken küçük ölçekli haritalardan bahsediyorsunuz di mi? Ufak tefek çatlamalı falan? Resmen çok korkuyorum
Beyin gücüyle çatlak durdurmayı deniycem. Yoo yo benim çatlağım yok, ben çatlamıyorum ki, haaayıır şapşik ne çatlağı, çatlak mı, o da neymişYooo benimki bildiğin Türkiye fiziki haritası gibiben 32 den sonra yırtıldım. Pazzle gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?