- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.501
İnan bende çok merak etmekle hafif korkuyorumAy minnaklı çok merak ediyorum ya nasıl olacak acabainşallah birbirleriyle uyumlu bebeler olurlar. İkiz analarının öncüsü ♥
Maşallah kuzuyaKızlar bebek 3200 kilo olmuş. Doktor 3800e kadar yolu var dedi inşallah normal doğabilir. Şu an 39 haftayla uyumlu. Ama ben artık doğsun istiyorum niye bilmiyorum ama
Aynen canım çokta takılmamak gerekBu hafta jüpiterin geri hareketi sonucu bebeklerde kilo konusunda sürpriz sonuçlar alınabilirbiri gelip bize böyle sallasa heeee diycem artık şaka bi yana, çok şükür inançlı insanlarız hepimiz. Onca zorluğu aşıp bugünlere geldik ve bundan sonrasını da Allah'a bırakıyorum ben, inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelecek. Ben bu grupta bu saatten sonra üzücü bir sonuç çıkmayacağına inanıyorum, bunun için dua ediyorum. İyi düşünelim bence. Kilo düşer çıkar, gerekirse Jhulia gibi 3 don üst üste giydiririz pozitif düşünceden kopmayalım.
Maşallah minnoşaKızlar bebek 3200 kilo olmuş. Doktor 3800e kadar yolu var dedi inşallah normal doğabilir. Şu an 39 haftayla uyumlu. Ama ben artık doğsun istiyorum niye bilmiyorum ama
Oyy maşallah hayırla gelsin inşallahKızlar bebek 3200 kilo olmuş. Doktor 3800e kadar yolu var dedi inşallah normal doğabilir. Şu an 39 haftayla uyumlu. Ama ben artık doğsun istiyorum niye bilmiyorum ama
Benim tek bebe olaydı 40 da dolduracam diye yırtardım kendimisabır canım iki hafta daha sabır senle ve zuzu ile ekimde transfer olanlar tamamlanıyor. Kasım ayı transferleri sıralanacak inşallah
Bende aynıyım seninle biran önce kavuşmak istiyorum squat çömelme her gün yürüyüşte yapıyorum ama bna mısın demıyor.Kızlar bebek 3200 kilo olmuş. Doktor 3800e kadar yolu var dedi inşallah normal doğabilir. Şu an 39 haftayla uyumlu. Ama ben artık doğsun istiyorum niye bilmiyorum ama
Hemencecik kendı sancın da gelır ınsallah canım ya hakkında hayırlısı neyse o olsunKizlar gece nisanim geldi simdi sancimi bekliyoruz eve geldim doktor hastaneye alckti istemedim. Suni vermek istemedi nisanim geldigi icin saka gbi doguramdm bi
Nişan geldiği için burdan dönüşün yokKizlar gece nisanim geldi simdi sancimi bekliyoruz eve geldim doktor hastaneye alckti istemedim. Suni vermek istemedi nisanim geldigi icin saka gbi doguramdm bi
Canım bu kanı anne karnındayken mi alıyorlar. 35. Haftayı doldurmuş olması gerekiyor derken? 34 haftalık doğum yapana olmuyor yani.Kızlar kordon kanı ve doku saklama için yeni bilgi edindim kordon dokusu içşn tedavi edilebilir hastalıklar henüz deneysel aşamada ve türkiyede nakil örneği yok gördüğüm kadarıyla o yüzden sadece kordon kanı saklatmak mantıklı geldi. Bunun için bebeğin 35. Haftayı doldurması ve ailenizde genetik lösemi gibi hastalık geçmişi olmaması gerekiyor. Hastalık varsa zaten kendi kanının geninde olduğu için kullanılamıyormuş.
Insallah canim bekliyorum bakalimHemencecik kendı sancın da gelır ınsallah canım ya hakkında hayırlısı neyse o olsun
Insallah canimNişan geldiği için burdan dönüşün yokhayırlısı ile doğal sancın gelir inşallah
Inşallah sancinda gelir bir avazda kurtarırsın derler ya büyüklerKizlar gece nisanim geldi simdi sancimi bekliyoruz eve geldim doktor hastaneye alckti istemedim. Suni vermek istemedi nisanim geldigi icin saka gbi doguramdm bi
anne karnında değil canım doğum yaptıktan sonra bebeğin kordon kısmını klipsleyip alıyolar ya, kalan kordondaki kanıda alıp bi kite koyuyo doğum yaptıran doktorun (bu konuda bilgi sahibi olması gerekiyomuş). Kiti kordon bankası veriyo sana. 35 haftadan önce olmama sebebini tam bilmiyorum ama yeterli kan olmuyo olabilir.Canım bu kanı anne karnındayken mi alıyorlar. 35. Haftayı doldurmuş olması gerekiyor derken? 34 haftalık doğum yapana olmuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?