Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bir daha hamile kalırsam sanırım bu kadar doktora gitmeyeceğim. Ben kontrolden geldikten sonra iki gün çok kötü psikolojiye giriyorum. Eşimde farkında ne oluyor diyor geldikten sonra bir garip oluyorsun. İri bebek muhabbeti var çocuk bir doğuyor 3500 neresi iri oluyor. Normal bebek bunun için birde doğumu erkene çekme oluyor sezeryan devreye giriyor. Üçüncü çocuğum olursa gidip dağ evinde bağ evinde doğuracam 😂😅😅dün benimle günü aynı olan tanıdık var annemin komşusu. Aramış kıyamam beni soruyor doğum ne zaman diye. Onu da benle aynı gün alacaklar bebeği iri bebekmiş kadının morali bozuktu. Açılma olmuş sanırım bu sefer benim psikolojim gitti. O zaman benimkiler kesin 1.5 ar kilo ancak varlar.😢 Onun tek bebek 3.5 kilo iri bebekse ve doğumu benle olacaksa benim ikisi anca 3.5 eder herhalde. 🤷 6 gün geçse hayırlısı ile kafayı kırmadan 🤔

Merhaba hanımlar. Evet bugün perinatoloji bölümüne gittim. Moralim sıfır neye inanacağımı bilmiyorum, 35 haftalık 2200gr geçmesi gerekirken 32 hafta 2kg çıktı bebekte gerilik var dedi. Plazenta için yine netlik yok Malesef. Heralde ben. Kendi şehrimde doğum yapamicam. Ayrıca virüs de bu tarafta çok artı oğlumu düşünüyorum bir yandan da, canım çok sıkkın. Kendi doktorum cumartesi gel dedi..

Vosvos88 Vosvos88 allah sağlıkla bir avazda kurtarsın, duanı bize de eksik etme..
Perinatolog sanki daha net şeyler söyler gibi düşünüyordum o da iyice karıştırmış kafanı. Bebekte gerilik olsa takibini yapan doktorun bunu farkedemez miydi? Plesantayla ilgili neden net bir şey söyleyemiyorlar acaba ultrasonda görüntüleyemiyorlar mı onun durumunu. Valla canım bence senin gittiğin doktorlarda sanki biraz sorun varmış gibi gelmeye başladı bana. Eğer sizin için çok zor olmayacaksa bence Diyarbakır Memoriala gidin orda iyice bi baksınlar durum gerçekte neymiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebekte gerilik yoktur herşey yolundadır. Dua edelim bol bol paşamız sağlıkla gelsin 🙏🏻💙

Perinatolog sanki daha net şeyler söyler gibi düşünüyordum o da iyice karıştırmış kafanı. Bebekte gerilik olsa takibini yapan doktorun bunu farkedemez miydi? Plesantayla ilgili neden net bir şey söyleyemiyorlar acaba ultrasonda görüntüleyemiyorlar mı onun durumunu. Valla canım bence senin gittiğin doktorlarda sanki biraz sorun varmış gibi gelmeye başladı bana. Eğer sizin için çok zor olmayacaksa bence Diyarbakır Memoriala gidin orda iyice bi baksınlar durum gerçekte neymiş. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebekte gerilik yoktur herşey yolundadır. Dua edelim bol bol paşamız sağlıkla gelsin 🙏🏻💙

Allah razı olsun inşallah. Aynen dediğin gibi bizde öyle düşünüyoruz..

Yarın annemin bulunduğu ülkeden uçuşlar açılıyor. Kısmetse bu günlerde gelecek annem. Bu gittiğim bölümden tamamen net sonuç alırım diye düşünürken böyle şeylerle karşılaştım. Evet ilk oğlumdan çok daha ilerde ama yinede küvezde kalmasını istemiyorum pandemi durumu da burda artı. Bilmiyorum artık cumartesi ne diyecek doktor. Ama en ufak şüpheye düşersem artık diyarbakır'da devam edecem, öyle karar verdik.
Hakkında hayrlisi nereyse orda devam et canm insallah annende gelince moral olur sana insallah kuvöz
Yarın annemin bulunduğu ülkeden uçuşlar açılıyor. Kısmetse bu günlerde gelecek annem. Bu gittiğim bölümden tamamen net sonuç alırım diye düşünürken böyle şeylerle karşılaştım. Evet ilk oğlumdan çok daha ilerde ama yinede küvezde kalmasını istemiyorum pandemi durumu da burda artı. Bilmiyorum artık cumartesi ne diyecek doktor. Ama en ufak şüpheye düşersem artık diyarbakır'da devam edecem, öyle karar verdik.
Hakkinda hayırlısı nereyse orda devam et canm ınsallah annen gelince moral olarakda iyilesceksin inşallah doktoruna gittiginde çıkar zaten yanlış ölçümse ki bence öyledir

Yadee Yadee canım Rabbim sağlıkla kucagına alıp evıne getirebilmeyi nasip etsin dualarımız sizinle 🙏🏻 Eğer imkanın varsa daha iyi bir yere git emin ol ona göre de bir yol çizilir. Yoksa böyle stres daha da kötü etkiler diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah

Yadee Yadee Valla bende yanlis olcumden suphelenyom cnm icini ferah tut. Bizim bir kiz gecen hafta 2200 gr dedi bugun 2100gr diyor yani doktorum da bu bebek derinde olcumu zor yapilyor dedi bence cnm sen cok takma kafana. Plasenta konuda net bir cevap verebilecek doktora gitsen daha iyi olur. Yavrulari kucagimiza almamiza cok az kaldi insallah hersey yoluna gider :KK200: :nazar:

Bir daha hamile kalırsam sanırım bu kadar doktora gitmeyeceğim. Ben kontrolden geldikten sonra iki gün çok kötü psikolojiye giriyorum. Eşimde farkında ne oluyor diyor geldikten sonra bir garip oluyorsun. İri bebek muhabbeti var çocuk bir doğuyor 3500 neresi iri oluyor. Normal bebek bunun için birde doğumu erkene çekme oluyor sezeryan devreye giriyor. Üçüncü çocuğum olursa gidip dağ evinde bağ evinde doğuracam 😂😅😅dün benimle günü aynı olan tanıdık var annemin komşusu. Aramış kıyamam beni soruyor doğum ne zaman diye. Onu da benle aynı gün alacaklar bebeği iri bebekmiş kadının morali bozuktu. Açılma olmuş sanırım bu sefer benim psikolojim gitti. O zaman benimkiler kesin 1.5 ar kilo ancak varlar.😢 Onun tek bebek 3.5 kilo iri bebekse ve doğumu benle olacaksa benim ikisi anca 3.5 eder herhalde. 🤷 6 gün geçse hayırlısı ile kafayı kırmadan 🤔
canım takılma böyle şeylere ultrason kağıdında mesela +- 300 gr falan yazıyo yani mesela benim tospikte 2400 de olabilir sonuçta :KK48: :KK48:

B Babydust80 sağolasın cnm Allah hayırla sağlıkla artık kavuşmayı nasip etsin

canım 36. haftadasın artık bebiş kuvözde kalmaz inşallah sağlıklıdırda paşa bana bile doktor 34 den sonrası sorun değil dedi 2 bebekle

Kilosu geriden gelse bile mi?
Bende ölçümde yanlışlık olduğunu düşünmek istiyorum açıkçası. Bide. Bugün perinatolog dedi ki çok fazla ödem var ölçümde zorlanıyorum 🤷‍♀️ben anlamadım

Canim hic moralini bozma yanlis olcmus olabilirler makinelerde farkli cunku . Plasenta icin ne dedi?

canım erken doğum riskin yoksa bahsetmemiştir doktorun benim ikiz benimki bile hiç ciğer geliştirici yapalım falan demedi şu an şükür iyi gidiyoruz
Aslında 15. Haftamda lekem olmustu kasilmalarim vardi bi kac haftada devam etmisti ama şuan yok galiba zaten öyle böyle geldik 35. Haftaya artik kafaya takmiyorum ya kuzuda rahatladi baski yapmiyo 😂😂

B Babydust80 sağolasın cnm Allah hayırla sağlıkla artık kavuşmayı nasip etsin

Kilosu geriden gelse bile mi?
Bende ölçümde yanlışlık olduğunu düşünmek istiyorum açıkçası. Bide. Bugün perinatolog dedi ki çok fazla ödem var ölçümde zorlanıyorum 🤷‍♀️ben anlamadım
Bende çok şiştim canım 30. Haftaya kadar sıfır şişti. 32 den sonra birden helyum gazı verilmiş balonlar gibi oldum. Bence buda ölçümü etkiledi. Üzülme bebişler 2500 geçmiş olacak inanıyorum haftaları da güzel evimizde besler tamamlarız inşallah.

Back