Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canlar hepinizden Allah razı olsun iyiyiz bin şükür odadayız spinal olduk ama masada sanırım tansiyonum çıktı azıcık uyuttular kendimimtoparlim yazarım sagolun varolun hepinize dua ettim
Cok gecmis olsun canim sukur ilk prensimiz geldi darisi bana insallh heycanla yarini bekliyorum

canım erken doğum riskin yoksa bahsetmemiştir doktorun benim ikiz benimki bile hiç ciğer geliştirici yapalım falan demedi şu an şükür iyi gidiyoruz
Benimde cnm bugun yapmaya dusunyordu ama doktorum vaz gecti. Simdilik gerek gormuyorum dedi insallah boyle devam eder. Karnimda catlakda olmadi sukur ama bu sertlesme cok olmaya basladi nstye girdim sancim da yok. Artik haftalari sayiyoruz

Canim bence baska bi perinatologa git ameliyat sirasnda olurmu oncesinde bilcekki ona gore tedbirini alck

Canim bence baska bi perinatologa git ameliyat sirasnda olurmu oncesinde bilcekki ona gore tedbirini alck

Aynen doğru diyorsun çok yıprandım bebeğim iyi olsun dedim yeterki bu gerileme iyicene canımı sıktı. Yinede içimi ferah tutmak istiyorum,bakalim cumartesi günü ne diyecek doktor

Benimde cnm bugun yapmaya dusunyordu ama doktorum vaz gecti. Simdilik gerek gormuyorum dedi insallah boyle devam eder. Karnimda catlakda olmadi sukur ama bu sertlesme cok olmaya basladi nstye girdim sancim da yok. Artik haftalari sayiyoruz
Sertleşme bendede var canım ama sanki bi yere toplanıyokar gibi ondan oluyo

Kuzum doğru ölçebildiklerini düşünmüyorum ayrıca kuzenimin bebeği 1800 gr la kalmadı kuvözde önemli olan sağlıklı olması

Yadee yapışıklık için başka bi perinatologa daha git gerekirse. Kilosunu dert etme ama. Sen burda hepimizden tecrübelisin, ilk oğlunda en büyük zorluğu yaşadın da o miniminnacık yavrunu çok erken olmasına rağmen doğurup büyüttün, rabbim bu yavruna da güç kuvvet versin inşallah. Abisinden daha büyük, daha da dirayetli çıkacak Allahın izniyle. İyi düşün, bol bol dua et. Benim de bu hafta kontrolde hep daha büyük çıkan oğlan diğerinden daha küçük çıktı. Doktor takılma ona, manuel ölçüm yapıyoruz sonuçta, ufacık bi oynatmada ölçüm değişiyor dedi, gösterdi hatta. Stres yapıp kendini de bebeğini de üzme canım ♥

Canlar hepinizden Allah razı olsun iyiyiz bin şükür odadayız spinal olduk ama masada sanırım tansiyonum çıktı azıcık uyuttular kendimimtoparlim yazarım sagolun varolun hepinize dua ettim
Gözün aydın canım senin oğlan yeter bitsin bu hasret demiş ya da yengeç olmak istememiş de olabilir sağlıkla huzurla büyüsün inşallah ♥

Cevabın için teşekkür ederim moral oldu bana. Evet ilk oğlumdan tecrübeliyim yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum galiba farklı bir şehirde oğlum küvezde süt sağma vs yinede öncelik sağlık Tabiki. Allahın izniyle bu günler de geçecek. Ölçümlere bende inanmadım. Bakalım cumartesi ne çıkacak..

Bu sefer küvez olmayacak bence. Kaçıncı haftaya geldin dana gibi oldu oğlan içini ferah tut, güzel günler gelecek inşallah ♥

Yaa aynısı bu hafta bizede oldu 1450 olan çocuk olmuş 2116, 1630 olan 1800 ben şok oldum doktorda fabriraka üretmiyo bunları olur öyle arada biri diğerini geçer dedi dur bakalım ne doğuracaz merakla bekliyorum

Yaa aynısı bu hafta bizede oldu 1450 olan çocuk olmuş 2116, 1630 olan 1800 ben şok oldum doktorda fabriraka üretmiyo bunları olur öyle arada biri diğerini geçer dedi dur bakalım ne doğuracaz merakla bekliyorum
Bu hafta jüpiterin geri hareketi sonucu bebeklerde kilo konusunda sürpriz sonuçlar alınabilir biri gelip bize böyle sallasa heeee diycem artık şaka bi yana, çok şükür inançlı insanlarız hepimiz. Onca zorluğu aşıp bugünlere geldik ve bundan sonrasını da Allah'a bırakıyorum ben, inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günler de gelecek. Ben bu grupta bu saatten sonra üzücü bir sonuç çıkmayacağına inanıyorum, bunun için dua ediyorum. İyi düşünelim bence. Kilo düşer çıkar, gerekirse Jhulia gibi 3 don üst üste giydiririz pozitif düşünceden kopmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…