Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Günaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyin🤲 hepinizi öpüyorum 😘
Kuzummm dualarım seninle Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelir minik 🙏🏻☺️ Şimdi bi yerde okudum doğumu kolaylaştırmak için küçük bir dua varmış. Sancı geldikçe “sümme sebile yesserah” demek kolaylık veriyormuş. Aklında bulunsun🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyorum

Günaydın kızlar oğlum gününü beklemedi sabah küçük bir kanama oldu hastaneye yatışımız yapıldı inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız duanızı esirgemeyin🤲 hepinizi öpüyorum 😘
Canım benim duam seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz ay resmen sizin oğlanlar yarışa girdi Angelnursee Angelnursee 😅

Vosvos88 Vosvos88 hayırlı olsun canım. Kuzucuk gelmek istemiş zaten haftan da iyi çok heyecanlı her gün bir bebek geliyor artık grupta :)
Bende kontrolden geldim çiğer iğneden vaz geçti doktorum bir hafta daha bakalım diyor :)
Her hafta ölçüm yapmak bebişlerin ağırlıklarına doğru çıkarmıyor bir bebeğim geçen haftadan daha küçük çıktı :) nasıl oluyor bilemedim doktorum da haftaya bakarız dedi merak etmiyorum artık çünkü bu ölçümler gerçekten tutmuyor.:110: Tüm bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah

Vosvos88 Vosvos88 hayırlı olsun canım. Kuzucuk gelmek istemiş zaten haftan da iyi çok heyecanlı her gün bir bebek geliyor artık grupta :)
Bende kontrolden geldim çiğer iğneden vaz geçti doktorum bir hafta daha bakalım diyor :)
Her hafta ölçüm yapmak bebişlerin ağırlıklarına doğru çıkarmıyor bir bebeğim geçen haftadan daha küçük çıktı :) nasıl oluyor bilemedim doktorum da haftaya bakarız dedi merak etmiyorum artık çünkü bu ölçümler gerçekten tutmuyor.:110: Tüm bebişlerimiz zamanında sağlıkla gelsinler inşallah
Bende artık inanmıyorum ama bunun için biraz geç kaldım 😂😂 seninki rejime girmiş şimdiden bu hesabı ciddiye alırsak 😅inşallah hepimiz mutlu sona hayırlısı ile ulaşırız 🙏

Jhulia Jhulia Nesir Nesir taze anneler umarım herşey güzel geçiyordur :) Artık bebişlerine alıştın mı? Zaman akıp gidiyor kuzular hemen büyüyorlardır yeni doğan giyisler büyük yada küçük geldi mi? Ben yenidoğandan çok fazla almadım merak ettim
Evett zaman çok hızlı neredeyse 1 aylık olacak 😊 uykusuzz kalmak harici güzel geciyor 🙄 Benimki erken geldi düşük kiloda o yüzden baya büyük oldu yenidoğan kiyafeti bile.yeni yeni doldurmaya başladı içlerini.Tutabilmek için 3 don üst üste giydiriyordum artık 2 tane🤣😅 e bebekten yenidoğan zibinlari aldım ilave olarak .doğduktan sonra ilave edersin durumuna göre çünkü gelişimleri hızlı oluyor bir de iri doğarsa giyemez.

Bencede canim zaten önemli olan sağlıkları kilosu fazlaca olup kuvöz de kalmak zorunda olan bebislerde var sag salim vaktinde gelsinlerde varsin biraz zayf olsunlar

Rabbim sağlıkli sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok heyecanlı anlar ya 😊

Merhaba hanımlar. Evet bugün perinatoloji bölümüne gittim. Moralim sıfır neye inanacağımı bilmiyorum, 35 haftalık 2200gr geçmesi gerekirken 32 hafta 2kg çıktı bebekte gerilik var dedi. Plazenta için yine netlik yok Malesef. Heralde ben. Kendi şehrimde doğum yapamicam. Ayrıca virüs de bu tarafta çok artı oğlumu düşünüyorum bir yandan da, canım çok sıkkın. Kendi doktorum cumartesi gel dedi..

Vosvos88 Vosvos88 allah sağlıkla bir avazda kurtarsın, duanı bize de eksik etme..

Jhulia Jhulia Nesir Nesir taze anneler umarım herşey güzel geçiyordur :) Artık bebişlerine alıştın mı? Zaman akıp gidiyor kuzular hemen büyüyorlardır yeni doğan giyisler büyük yada küçük geldi mi? Ben yenidoğandan çok fazla almadım merak ettim
Canım ben yenidoğan yani 0-3 ay kıyafetlere oranla daha minik 5 tane kıyafet almıştım. Bir tane tulumun kumaşı sert ve biraz küçük olduğu için onu giydiremedim olmadı pek boydan. Ama digerlerini baya giydiriyorum hatta bazen çamaşırı yığıldı yıkamak için o sırada 0-3 ay alt üst takımlarını giydirdim tabi onlar büyük oluyor. Ama 4 tane yenidoğan yetiyor bence 👍 evet bebisime alışıyorum uykusuzluk çok zor bazen sırtım çok ağrıyor gazını çıkartmak için sırtımda taşırken. Ama çok seviyorum cadıyı 🥰

Bende de hiç catlak yoktu ne güzel diyordum ki dün ameliyat yerime krem sürerken biraz acı hissettim yakından bakayım dedim kesiginn olduğu bölgeden yukarı yukarı bı kaç yerde kırmızı çizgiler var ve açıyorlar yeni olmuşlar sanki.ameliyat esnasında çok cekistirdiklerinden mi oldu acaba yoksa benim de göbeğim çok büyük değildi
Ya gerçekte mi? Dur ben de dikkat edeyim bir değişme olacak mı 😅 inşallah olmaz

Merhaba hanımlar. Evet bugün perinatoloji bölümüne gittim. Moralim sıfır neye inanacağımı bilmiyorum, 35 haftalık 2200gr geçmesi gerekirken 32 hafta 2kg çıktı bebekte gerilik var dedi. Plazenta için yine netlik yok Malesef. Heralde ben. Kendi şehrimde doğum yapamicam. Ayrıca virüs de bu tarafta çok artı oğlumu düşünüyorum bir yandan da, canım çok sıkkın. Kendi doktorum cumartesi gel dedi..

Vosvos88 Vosvos88 allah sağlıkla bir avazda kurtarsın, duanı bize de eksik etme..
Canım sıkma canini yanlış ölçmüş olamaz mı kendi doktorundaki ölçülerde daha öndeydi geri gitmedi sonuçta gerilik bile olsa öyle kalırdı birde emar falan diyodun sanki istemedimi onu doktor üzme kendini inşallah hersey yoluna girer annen gelebildimi yaninda olursa desteği olur hem sana hem oğluna aklin kalmaz onda da

Canım sıkma canini yanlış ölçmüş olamaz mı kendi doktorundaki ölçülerde daha öndeydi geri gitmedi sonuçta gerilik bile olsa öyle kalırdı birde emar falan diyodun sanki istemedimi onu doktor üzme kendini inşallah hersey yoluna girer annen gelebildimi yaninda olursa desteği olur hem sana hem oğluna aklin kalmaz onda da

Yarın annemin bulunduğu ülkeden uçuşlar açılıyor. Kısmetse bu günlerde gelecek annem. Bu gittiğim bölümden tamamen net sonuç alırım diye düşünürken böyle şeylerle karşılaştım. Evet ilk oğlumdan çok daha ilerde ama yinede küvezde kalmasını istemiyorum pandemi durumu da burda artı. Bilmiyorum artık cumartesi ne diyecek doktor. Ama en ufak şüpheye düşersem artık diyarbakır'da devam edecem, öyle karar verdik.

Yadee Yadee bencede canım. Bu kadar fark olmaz, hani belki yavaşlar ama ilerde giden bebek birden bire mi çok yavaşladı. Rabbim yardımcın olsun inşallah her işini kolaya çevirsin. Malesef virüs buralarda gerçekten hortladı😢 hayırlısı ile kritik haftalarını inşallah atlatırsın 🙏

Yadee Yadee bencede canım. Bu kadar fark olmaz, hani belki yavaşlar ama ilerde giden bebek birden bire mi çok yavaşladı. Rabbim yardımcın olsun inşallah her işini kolaya çevirsin. Malesef virüs buralarda gerçekten hortladı😢 hayırlısı ile kritik haftalarını inşallah atlatırsın 🙏

Amin inşallah hepimiz geçelim sağlık bu son süreci.
Bende inanmak istemiyorum bu duruma bakalım cumartesi ne diyecek doktor bu duruma 🙄

Back