- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.201
Insallah canim iyi düşün iyi şeyler olsun zaten yapışma olsa görür ve söylerdi ınsallah en guzel sekilde atlatalim doğum seruvenini sağlıkla alalim kuzularimizi kucağımızaInşallah. Aslinda ilk şoku atlatiktan sonra kilosuna değil de hala bebeğin eşi aşağıda olduğu için canım sıkkın olduğunu anladım. İnşallah yapışma olmamıştıryoksa bebek doğduktan sonra da alır..
Yarın kontrole gidiyorum tekrar
Inşallah Rabbim tez vakitte tum isteyenlerin yüzünü güldürsün canim tabiki ederiz birbirimizi en iyi biz anlariz cok zorlu bi süreç ama hic pes etmemek gerek sonucu cok güzel çünkü Allah yardımcınız olsunBiz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
Canım doktordan çıktık çok şükür her şey yolundaSağol canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin büyük ihtimal sanada nst tarihî verir 34. Haftadan sonra sık sık giriliyomus
Ayy ne guzel yerim onu ben yaa maşallah canim benim oğlum malesef hic göstermedi kendini en fazla cenesini goruyoduk bu gittiğimiz de hepten donmus arkasiniCanım doktordan çıktık çok şükür her şey yolundaUltrasonda gülerken yakaladı doktorumuz minnoşumu öyle güzeldi ki nasıl heyecanlandım onu öyle gülerken görünce haftasıyla uyumlu her şeyi. Doğum için son kararın nedir diye sordu normal doğum istediğimi söyledim. Tıbbı bir gereklilik olursa sezaryen tabiki yapabilirsiniz ama her şey yolundayken normal doğurmak istiyorum dedim. Bir sonraki görüşmemiz 36.hafta yani 2 hafta sonra. Nstyi sordum önce 36da bağlarım dedi sonra gerek yok 37de bağlarız dedi
Ya birgün arayla olacak. Herkese 22 Haziran ı mı verdi doktorlar naptı. Neyse siz önden doğurun bende ertesi gün inşallahKızlar iyi akşamlar herkese bizim de sezaryen tarihi belli oldu 22 haziraninşallah ekstra bişey olmazsa sanki daha çok gün var gibi hiç geçmiyor gibi Allah'ım garip duygular Rabbim hepimizi kuzularımızı sağ salim getirsin ♥
Topiğin ilk oğluşu geliyorKızlar iyi akşamlar herkese bizim de sezaryen tarihi belli oldu 22 haziraninşallah ekstra bişey olmazsa sanki daha çok gün var gibi hiç geçmiyor gibi Allah'ım garip duygular Rabbim hepimizi kuzularımızı sağ salim getirsin ♥
Seninde tarih belli oldu geri sayimin başladı maşallah ayni gun 2 kuzu geleck hakkinda hayirlisi canimKızlar iyi akşamlar herkese bizim de sezaryen tarihi belli oldu 22 haziraninşallah ekstra bişey olmazsa sanki daha çok gün var gibi hiç geçmiyor gibi Allah'ım garip duygular Rabbim hepimizi kuzularımızı sağ salim getirsin
Çok heyecanlı, artık kavuşma gününüz belliKızlar iyi akşamlar herkese bizim de sezaryen tarihi belli oldu 22 haziraninşallah ekstra bişey olmazsa sanki daha çok gün var gibi hiç geçmiyor gibi Allah'ım garip duygular Rabbim hepimizi kuzularımızı sağ salim getirsin ♥
Peşpeşe gelecek meleklerYa birgün arayla olacak. Herkese 22 Haziran ı mı verdi doktorlar naptı. Neyse siz önden doğurun bende ertesi gün inşallah
Amin amin canım benim inşallahPeşpeşe gelecek meleklerbugünleri gösterene binlerce şükür Sağlıkla gelsinler minnoşlar
Ay ne guzel yaaa hepiizinki belli oldu ben kaldimKızlar iyi akşamlar herkese bizim de sezaryen tarihi belli oldu 22 haziraninşallah ekstra bişey olmazsa sanki daha çok gün var gibi hiç geçmiyor gibi Allah'ım garip duygular Rabbim hepimizi kuzularımızı sağ salim getirsin ♥
Seninde normal doğum tarihin 22 HaziranAy ne guzel yaaa hepiizinki belli oldu ben kaldim
Seninde normal doğum tarihin 22 Haziranbende mi gidip 22 sine alsam ben tek sayı seviyorum. Benimde 21 i bebişlerin 23
AA evet dimi inşallah hayırlısıyla canım ertesi gün de senin minnaklarTopiğin ilk oğluşu geliyoriki fıstık geldi. Seninki ilk oğluş olacak.
Amin canım Allah razı olsun inşallah hep birlikte sağlıkla sevinçleÇok heyecanlı, artık kavuşma gününüz belliinşallah sağlıkla alırsın kucağına Allah hepimizin yardımcısı olsun
Seninki daha actionluAy ne guzel yaaa hepiizinki belli oldu ben kaldim
Cookk heran bekliyorumSeninki daha actionlu
Teyzesi 3020grCookk heran bekliyorumoglusun kac kiloymus canim
Maasallh haftaya kdr biraz daha alirTeyzesi 3020gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?