Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Insallah canim iyi düşün iyi şeyler olsun zaten yapışma olsa görür ve söylerdi ınsallah en guzel sekilde atlatalim doğum seruvenini sağlıkla alalim kuzularimizi kucağımıza

Biz evlat sahibi olmak isteyenlerede dua edin hanmlar dogumdayken o heycanla akliniza gelir mi bilmem ama eger gelirse bizleride duaniza katmayi unutmayin
Inşallah Rabbim tez vakitte tum isteyenlerin yüzünü güldürsün canim tabiki ederiz birbirimizi en iyi biz anlariz cok zorlu bi süreç ama hic pes etmemek gerek sonucu cok güzel çünkü Allah yardımcınız olsun

Sağol canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin büyük ihtimal sanada nst tarihî verir 34. Haftadan sonra sık sık giriliyomus
Canım doktordan çıktık çok şükür her şey yolunda Ultrasonda gülerken yakaladı doktorumuz minnoşumu öyle güzeldi ki nasıl heyecanlandım onu öyle gülerken görünce haftasıyla uyumlu her şeyi. Doğum için son kararın nedir diye sordu normal doğum istediğimi söyledim. Tıbbı bir gereklilik olursa sezaryen tabiki yapabilirsiniz ama her şey yolundayken normal doğurmak istiyorum dedim. Bir sonraki görüşmemiz 36.hafta yani 2 hafta sonra. Nstyi sordum önce 36da bağlarım dedi sonra gerek yok 37de bağlarız dedi

Ayy ne guzel yerim onu ben yaa maşallah canim benim oğlum malesef hic göstermedi kendini en fazla cenesini goruyoduk bu gittiğimiz de hepten donmus arkasini canim insallah istediğin gibi hersey yolunda gider normal dogumla alirsin kuzunu kucağına

Ya birgün arayla olacak. Herkese 22 Haziran ı mı verdi doktorlar naptı. Neyse siz önden doğurun bende ertesi gün inşallah

Topiğin ilk oğluşu geliyor iki fıstık geldi. Seninki ilk oğluş olacak.

Seninde tarih belli oldu geri sayimin başladı maşallah ayni gun 2 kuzu geleck hakkinda hayirlisi canim

Çok heyecanlı, artık kavuşma gününüz belli inşallah sağlıkla alırsın kucağınaAllah hepimizin yardımcısı olsun

Ay ne guzel yaaa hepiizinki belli oldu ben kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…