Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim hic takma kafana haftasiyla uyumluymus cok sukur insallah saglikla alirsin oglusunu kucagina

Canim hic takma olcumu yanlis yapmis olabilir bazen yanlis olcuyorlar kizin da iyidr insallahh gozun aydin canim ne guzel bebislerine kavuscagin tarihte belli olmus

Canim hic takma olcumu yanlis yapmis olabilir bazen yanlis olcuyorlar kizin da iyidr insallahh gozun aydin canim ne guzel bebislerine kavuscagin tarihte belli olmus
Evet canım çok şükür son iki hafta. İki hafta sonra Salı günü Minnaklarimı göreceğim. Hiç fotoları yok. Kendilerini görmüş olacağız ballı lokma tatlılarımı

Canım hiç moralini bozma, sağlıkları yerinde çok şükür önemli olan bu. Hatta bak sana kendimden örnek vereyim ben 1750gr doğmuşum ne kuvöz ne başka bişey öylece çıkmışız hastaneden. Ama gelişimim öyle hızlı olmuş ki çok şişko bir bebek olmuşum. Annem beni kontrole götürdüğünde doktor bile inanamamış bu o bebek mi demiş Annem her zaman küçük doğan bebekler çok hızlı büyür der. İnşallah ikisinin de kilosu 3ü görür hatta üstüne çıkar Sen stres yapma. Ben bu sabah tartıldım mesela 2 haftada sadece 200gr kilo almışım şimdi merak ediyorum acaba bebek kilo aldı mı yoksa bizim kilo alımımız da yavaşlamaya mı başladı? Cuma günü kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum şimdi

Son düzenleme:
Evet canım çok şükür son iki hafta. İki hafta sonra Salı günü Minnaklarimı göreceğim. Hiç fotoları yok. Kendilerini görmüş olacağız ballı lokma tatlılarımı
Ay benimde oyle canim oglum asagi indigi icin alamdk son resimlerini. Tarihin belli olmasi cok iyi bisey canim yaa ben ha bugun ha yarin dye bekliyorum

Biliyorum kuzum ama işte ilk bi üzülüyor sonra geçiyor ben üç hafta içinde 1.5 kilo aldım sadece bende onu düşündüm aslında acaba ben almayınca onlarda mı almadı. Bizde iki tane olunca rahimin yetememe durumu oluyor. Mesela benim bebeklerim en fazla kiloyu 30 32 arasında aldılar. Bende iki haftada 4 kilo almıştım. Sanırım bizde depodan beslenme bitince annenin yediğine bakıyor. 2 hafta o hafta gibi yiyeceğim bakalım ne olacak. Kendimi denek olarak kullanacam

Ay benimde oyle canim oglum asagi indigi icin alamdk son resimlerini. Tarihin belli olmasi cok iyi bisey canim yaa ben ha bugun ha yarin dye bekliyorum
Sen benden önce sanki olursun senin normal doğum tarihin 22 Haziran. Senin oğlan birde inat edip 40 ı bitiriyormuş ancak öyle aynı gün doğururuz

Yadee Haftasi ile uyumlu ise merak edilcek birsey yok cnm insan vucudu bir hafta alir bir hafta az alir bide genetik etkisi de var cnm bence kilo konusunda merak etme . Yerlesim hakkinda doktorundan acik acik sorarsin daha doguma zamanin var insallah hersey guzel gecer
Minnaklarimm Seninde kizin daha zayif kalmak istemis bence sikinti yok Zaten erkek bebekler dogumdan sonra bile sute doymazmis daha cok isterler kiz cocuklar biraz farkli. Bende son 2 haftadir kendim kilo almadim hep 82kg kaldim bu son haftalar biraz degisik ☺ Carsamba kontrolum var bakalim kuzular ne olmus bide bende istah azaldi eskisi gibi cok yiyemiyorum

Annem diyor zaten oğlan kadar olamaz ama boyları aynı boyları olursa kilosu da olur yani diye düşünüyorum bende sanırım benimde sıcaktan azaldı . İnşallah hayırlı haberle gelirsiniz

benimde son kontrolde aldığım tüm kilo bebeklerdeki artıştı benimde canım istemiyo ama sağolsun sevgili beyim tepemden çekilmiyo ilacını içtinmi cevizini yedinmi sütünü içtinmi muz ve süt için çözümümüz bu sıcaklarda milkshake oldu ikisini birden tüketmiş oluyorum

Cumartesi sana sürpriz yapacak annesi ilerleyecek inşallah

Aşağıda mı diyor yine dokturun. Yapışıklık için ne dedi. Hayırlısı ile rabbim Minnaklarimıza kavuşmayı nasip etsin

Amin. Senin de sezeryan tarihin hayırlı olsun o güne güle oynaya gidesin inşallah cnm.
Evet bebeğin eşi aşağıda aynı yerinde duruyor yapışmış ihtimali hala var. 10 15 temmuz sezeryan dedi ama burda mi olur başka İlde mi belli degil.

Aynen inşallah bekler.. Bende olumlu düşünmeye çalışıyorum yinede üzüldüm ya herşey nasip dediğin gibi risk olsaydı bebeği bekletmezdi. Şimdi her hafta ve gün bizim için önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…