- Emoji Skoru
- 1.960
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.941
Canim hic takma kafana haftasiyla uyumluymus cok sukur insallah saglikla alirsin oglusunu kucaginaSelam hanımlar. Bende doktordan geldim. 10 gün de sadece 100gr almış. 2100gr oldukbana az geldi. Sezeryan tarihine 1 ay kaldı. Eşi de aynı yerde.. Bide bu sefer tam adet tarihine göre çıktı haftası 33+5.bir hafta öndeydi halbuki bu zamana kadar, 34+6 olması gerekti bugün. Cumartesi tekrar çağırdı. Ben. Panik yaptım, çünkü oğlumda böyle geriden geliyordu, doktora böyle söyleyince 'rahat ol bir şey olsa bebeği alırım' dedi yinede içim buruk
Canim hic takma olcumu yanlis yapmis olabilir bazen yanlis olcuyorlar kizin da iyidr insallahh gozun aydin canim ne guzel bebislerine kavuscagin tarihte belli olmusBende senle aynı durumdayım şuan ve ölçüme inanmıyorum. Üç haftada kızım sadece 180 gr almış görünüyor. Oğlum arada üç beş gün açıyordu hiç böyle bir fark olmamıştı. Oğlum haftasında çıktı. kız 2250 gr çıktı. Şuan ne yesem diye düşünüyorumSezeryan tarihim belli oldu benim 23 Haziran akşam 5 te olacak rabbim nasip ederse. Suları yerleri güzel. Açılma yok. Nts de sancı çıkmadı çok şükür. Sadece moralim kıza bozuldu. Son haftalar iştahım gitti. Eşim anneme diyor ben böyle teslim etmedim. annem diyor çok yiyor ki normali bu değildi azalma var diyor. Benle dalga geçiyorlar benim kızın derdindeyim 37+3 te bebişlere kavuşuyoruz inşallah
Evet canım çok şükür son iki hafta. İki hafta sonra Salı günü Minnaklarimı göreceğim. Hiç fotoları yok. Kendilerini görmüş olacağız ballı lokma tatlılarımıCanim hic takma olcumu yanlis yapmis olabilir bazen yanlis olcuyorlar kizin da iyidr insallahh gozun aydin canim ne guzel bebislerine kavuscagin tarihte belli olmus
Canım hiç moralini bozma, sağlıkları yerinde çok şükür önemli olan bu. Hatta bak sana kendimden örnek vereyim ben 1750gr doğmuşumTemmuz topiğinde de arkadaş 36 haftalık doğum yaptı. Tekil gebelik 1950 gr doğmuş bebeği ama kuvöz e girmemiş. Çok sevindim vallahi aşırı moral oluyorben eşimede dedim kiloları tamamen sürpriz olacak artı eksiye hazırla kendini diye.
Nasil olcaksin canim anestezi genel mi lokal miEvet canım çok şükür son iki hafta. İki hafta sonra Salı günü Minnaklarimı göreceğim. Hiç fotoları yok. Kendilerini görmüş olacağız ballı lokma tatlılarımı
Ay benimde oyle canim oglum asagi indigi icin alamdk son resimlerini. Tarihin belli olmasi cok iyi bisey canim yaa ben ha bugun ha yarin dye bekliyorumEvet canım çok şükür son iki hafta. İki hafta sonra Salı günü Minnaklarimı göreceğim. Hiç fotoları yok. Kendilerini görmüş olacağız ballı lokma tatlılarımı
Biliyorum kuzum ama işte ilk bi üzülüyor sonra geçiyorCanım hiç moralini bozma, sağlıkları yerinde çok şükür önemli olan bu. Hatta bak sana kendimden örnek vereyim ben 1750gr doğmuşumne küvez ne başka bişey öylece çıkmışız hastaneden. Ama gelişimim öyle hızlı olmuş ki çok şişko bir bebek olmuşum. Annem beni kontrole götürdüğünde doktor bile inanamamış bu o bebek mi demiş Annem her zaman küçük doğan bebekler çok hızlı büyür der. İnşallah ikisinin de kilosu 3ü görür hatta üstüne çıkar Sen stres yapma. Ben bu sabah tartıldım mesela 2 haftada sadece 200gr kilo almışım şimdi merak ediyorum acaba bebek kilo aldı mı yoksa bizim kilo alımımızda yavaşlamaya mı başladı? Cuma günü kontrolümüzü sabırsızlıkla bekliyorum şimdi
Spinal anestezi olacağım canım. Belden aşağı. Babamız giremeyecek ama doktor tlf a izin veriyor. Bol bol çekeriz dedi :))Nasil olcaksin canim anestezi genel mi lokal mi
Sen benden önce sanki olursun senin normal doğum tarihin 22 Haziran. Senin oğlan birde inat edip 40 ı bitiriyormuş ancak öyle aynı gün doğururuzAy benimde oyle canim oglum asagi indigi icin alamdk son resimlerini. Tarihin belli olmasi cok iyi bisey canim yaa ben ha bugun ha yarin dye bekliyorum
Sanki niyeyse 40 I doldurcak gbi hissediyorum canim ayni gun dogururmusuzSen benden önce sanki olursun senin normal doğum tarihin 22 Haziran. Senin oğlan birde inat edip 40 ı bitiriyormuş ancak öyle aynı gün doğururuz
Annem diyor zaten oğlan kadar olamaz ama boyları aynıYadee Haftasi ile uyumlu ise merak edilcek birsey yok cnm insan vucudu bir hafta alir bir hafta az alir bide genetik etkisi de var cnm bence kilo konusunda merak etme . Yerlesim hakkinda doktorundan acik acik sorarsin daha doguma zamanin var insallah hersey guzel gecer
Minnaklarimm Seninde kizin daha zayif kalmak istemis bence sikinti yok Zaten erkek bebekler dogumdan sonra bile sute doymazmis daha cok isterler kiz cocuklar biraz farkli. Bende son 2 haftadir kendim kilo almadim hep 82kg kaldim bu son haftalar biraz degisik ☺ Carsamba kontrolum var bakalim kuzular ne olmus bide bende istah azaldi eskisi gibi cok yiyemiyorum
Olur mu olur yengeç burcu bebişleriSanki niyeyse 40 I doldurcak gbi hissediyorum canim ayni gun dogururmusuz
ayy adam o kadar istemişti oysaki doğuma girmeyi herşey nasip kısmet sanırımSpinal anestezi olacağım canım. Belden aşağı. Babamız giremeyecek ama doktor tlf a izin veriyor. Bol bol çekeriz dedi :))
benimde son kontrolde aldığım tüm kilo bebeklerdeki artıştıYadee Haftasi ile uyumlu ise merak edilcek birsey yok cnm insan vucudu bir hafta alir bir hafta az alir bide genetik etkisi de var cnm bence kilo konusunda merak etme . Yerlesim hakkinda doktorundan acik acik sorarsin daha doguma zamanin var insallah hersey guzel gecer
Minnaklarimm Seninde kizin daha zayif kalmak istemis bence sikinti yok Zaten erkek bebekler dogumdan sonra bile sute doymazmis daha cok isterler kiz cocuklar biraz farkli. Bende son 2 haftadir kendim kilo almadim hep 82kg kaldim bu son haftalar biraz degisik ☺ Carsamba kontrolum var bakalim kuzular ne olmus bide bende istah azaldi eskisi gibi cok yiyemiyorum
Cumartesi sana sürpriz yapacak annesi ilerleyecek inşallahSelam hanımlar. Bende doktordan geldim. 10 gün de sadece 100gr almış. 2100gr oldukbana az geldi. Sezeryan tarihine 1 ay kaldı. Eşi de aynı yerde.. Bide bu sefer tam adet tarihine göre çıktı haftası 33+5.bir hafta öndeydi halbuki bu zamana kadar, 34+6 olması gerekti bugün. Cumartesi tekrar çağırdı. Ben. Panik yaptım, çünkü oğlumda böyle geriden geliyordu, doktora böyle söyleyince 'rahat ol bir şey olsa bebeği alırım' dedi yinede içim buruk
Yaa peki kim çekecek fotograflari telefonla hemsireler miSpinal anestezi olacağım canım. Belden aşağı. Babamız giremeyecek ama doktor tlf a izin veriyor. Bol bol çekeriz dedi :))
Aşağıda mı diyor yine dokturun. Yapışıklık için ne dedi. Hayırlısı ile rabbim Minnaklarimıza kavuşmayı nasip etsin
Canım az almıs gercekten ama riskli bir durum olsa doktorun bekletmezdi. En azından adet tarıhınle uyumlu ya geride olsaydı. Şükür haftası da cok kötü değil stres daha cok etkiler stres yapmamaya calıs ıins kılo da alır zamanını da bekler kuzucuk
Sezaryen günün de hayırlı ugurlu olsun gün saycan artık ohhSpinal anestezi olacağım canım. Belden aşağı. Babamız giremeyecek ama doktor tlf a izin veriyor. Bol bol çekeriz dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?