- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 8.803
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.921
Yemem bayağı yerinde aslında ama son haftalar iştah kaybı oldu. Bir önceki kontrolde kız 600 gr almıştı oğlan 400 gr. İki haftada şimdi 20 günde kız 180 gr oğlan 630 gr almış. Orantılı alın diyorum hiç dinlemiyorlar beniHayırlı olsun canım gününüz belli olmus. İkizlerde kilo alımı son haftalar az olur sıkıntı yapma. Ben nesguık yıyorum kılo alımını ona baglıyoruz. Onun dısında ekstra bişey yemiyorum kahvaltı ve aksam yemegı yiyorum meyve cok tuketıyorum ben.
Canım Benden 7. Ayımdan itibaren geliyor o şeffaf sıvı. Doktorum Bebek emdikçe beyaza dönecek dediArkadaşlar doğum yaptigimdan beri göğsümü sıkınca böyle çok az beyaz damla(şeffaf su gibi) oluyor. Şimdi bu süt mü acaba? Bilgisi olan var mı? Biliyorsunuz benim hormansal bozukluktan sütüm olmayabilirdi. Doktorum kesin konusmamisti.
Gecer ınsallah canım gönlünü ferah tut. Sütü sade içemiyorum ben canım toplarla yiyince iyi oluyor dene bakalım sendeYemem bayağı yerinde aslında ama son haftalar iştah kaybı oldu. Bir önceki kontrolde kız 600 gr almıştı oğlan 400 gr. İki haftada şimdi 20 günde kız 180 gr oğlan 630 gr almış. Orantılı alın diyorum hiç dinlemiyorlar beniinşallah kızçem iki haftaya inşallah 2.5 kiloyu geçer. Nesguik aldırayım bende şeker yapar diye yemedim duymuştum yoksa. Sağ ol canım
Bende mantar olmuştum , korkma canım , Allah’ın izniyle olur inşallah .Sevgili anneler transfer sonrası mantar sorunu yaşayanınız oldu mu ? Geçen hafta transfer oldum ve mantar oldum korkuyorum tutunmazsa diye bu halde olup tutunan var mi
Ne bulsam deniyceğim canımGecer ınsallah canım gönlünü ferah tut. Sütü sade içemiyorum ben canım toplarla yiyince iyi oluyor dene bakalım sende
canım sorun olsa doktorun dediği gibi alırdı bebişi haftası falan gayet iyi artı 2 kiloyu geçmiş geridende gelmiyor. Önemli olan kuzunun sağlıklı olması kiloyu doğuncada alırlarSelam hanımlar. Bende doktordan geldim. 10 gün de sadece 100gr almış. 2100gr oldukbana az geldi. Sezeryan tarihine 1 ay kaldı. Eşi de aynı yerde.. Bide bu sefer tam adet tarihine göre çıktı haftası 33+5.bir hafta öndeydi halbuki bu zamana kadar, 34+6 olması gerekti bugün. Cumartesi tekrar çağırdı. Ben. Panik yaptım, çünkü oğlumda böyle geriden geliyordu, doktora böyle söyleyince 'rahat ol bir şey olsa bebeği alırım' dedi yinede içim buruk
canım ölçüm yanıltıcı olabilir çok takma ben bakmıyorum bile artık herseferinde farklı oluyor bazen benim minnak tospiğe yaklaşıyor bazen yine ara açılıyor. Kuzenim 36 da 1800 kız-2300 oğlanı doğurdu. Kız solunum cihazına hiç bağlanmadı bile oğlan 10 güne yakın kaldı. Önemli olan sağlıklı olmaları inşallah yavrularımızla eve döneceğizYemem bayağı yerinde aslında ama son haftalar iştah kaybı oldu. Bir önceki kontrolde kız 600 gr almıştı oğlan 400 gr. İki haftada şimdi 20 günde kız 180 gr oğlan 630 gr almış. Orantılı alın diyorum hiç dinlemiyorlar beniinşallah kızçem iki haftaya inşallah 2.5 kiloyu geçer. Nesguik aldırayım bende şeker yapar diye yemedim duymuştum yoksa. Sağ ol canım
Temmuz topiğinde de arkadaş 36 haftalık doğum yaptı. Tekil gebelik 1950 gr doğmuş bebeği ama kuvöz e girmemiş. Çok sevindim vallahi aşırı moral oluyorcanım ölçüm yanıltıcı olabilir çok takma ben bakmıyorum bile artık herseferinde farklı oluyor bazen benim minnak tospiğe yaklaşıyor bazen yine ara açılıyor. Kuzenim 36 da 1800 kız-2300 oğlanı doğurdu. Kız solunum cihazına hiç bağlanmadı bile oğlan 10 güne yakın kaldı. Önemli olan sağlıklı olmaları inşallah yavrularımızla eve döneceğiz
Canim takma kafana bak buraya kadar geldin ınsallah zaten riskli bir durum olsa doktorun bildirirdi zaten bende perşembe gidicem banada sanki bebeğim buay fazla almadı gibi geliyo karnim büyümedi hic son kontrolden beri kilo korkusu bende de var zaten bastan beri de kilosu haftasiyla tamdi hic fazla çıkmıyordu ama olsun sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da kilo sorun değilSelam hanımlar. Bende doktordan geldim. 10 gün de sadece 100gr almış. 2100gr oldukbana az geldi. Sezeryan tarihine 1 ay kaldı. Eşi de aynı yerde.. Bide bu sefer tam adet tarihine göre çıktı haftası 33+5.bir hafta öndeydi halbuki bu zamana kadar, 34+6 olması gerekti bugün. Cumartesi tekrar çağırdı. Ben. Panik yaptım, çünkü oğlumda böyle geriden geliyordu, doktora böyle söyleyince 'rahat ol bir şey olsa bebeği alırım' dedi yinede içim buruk
Doğum tarihiniz hayrli olsun kuzum artik sende geri sayima başladın kilolarida hic kafaya takma canim onemli olan sağlıklı olmalari insallah daha iki hafta var önünüzde alırlar biraz daha kilo saglicakla gelsinler burda tek tek dogumlar tarhler belli oldukça heycan sitres sariyo benide iyceBende senle aynı durumdayım şuan ve ölçüme inanmıyorum. Üç haftada kızım sadece 180 gr almış görünüyor. Oğlum arada üç beş gün açıyordu hiç böyle bir fark olmamıştı. Oğlum haftasında çıktı. kız 2250 gr çıktı. Şuan ne yesem diye düşünüyorumSezeryan tarihim belli oldu benim 23 Haziran akşam 5 te olacak rabbim nasip ederse. Suları yerleri güzel. Açılma yok. Nts de sancı çıkmadı çok şükür. Sadece moralim kıza bozuldu. Son haftalar iştahım gitti. Eşim anneme diyor ben böyle teslim etmedim. annem diyor çok yiyor ki normali bu değildi azalma var diyor. Benle dalga geçiyorlar benim kızın derdindeyim 37+3 te bebişlere kavuşuyoruz inşallah
Nesguikdemi kilo aldiriyo bebiseYemem bayağı yerinde aslında ama son haftalar iştah kaybı oldu. Bir önceki kontrolde kız 600 gr almıştı oğlan 400 gr. İki haftada şimdi 20 günde kız 180 gr oğlan 630 gr almış. Orantılı alın diyorum hiç dinlemiyorlar beniinşallah kızçem iki haftaya inşallah 2.5 kiloyu geçer. Nesguik aldırayım bende şeker yapar diye yemedim duymuştum yoksa. Sağ ol canım
Hiç canını sıkma canım benim kızım da çok az almıştı doğumdan 10 gün önce kontrole diye gittiğimde 400 gram almıştı doktor bile sasirdi belli olmuyor yani.Zaten o gün doğduSelam hanımlar. Bende doktordan geldim. 10 gün de sadece 100gr almış. 2100gr oldukbana az geldi. Sezeryan tarihine 1 ay kaldı. Eşi de aynı yerde.. Bide bu sefer tam adet tarihine göre çıktı haftası 33+5.bir hafta öndeydi halbuki bu zamana kadar, 34+6 olması gerekti bugün. Cumartesi tekrar çağırdı. Ben. Panik yaptım, çünkü oğlumda böyle geriden geliyordu, doktora böyle söyleyince 'rahat ol bir şey olsa bebeği alırım' dedi yinede içim buruk
32. Haftadan sonra bir salma oldu bende canım. Yumurta iki tane yerdim neredeyse hiç yemez oldum. Ceviz falan yine aynı. Yoğurt, süt içiyorum, et bol tüketiyorum. Şimdi bugün itibariyle eski moda dönüyorum iki hafta içinde kız 2500 ü geçse hayırlısıylaMinnaklarimm hayırlı olsun artık geri sayım başladı. Zaten tüketiyorsundur ama ben yinede yazayım.dogumdan 10 gün önceki kontrolde çok az kilo almıştı ben de günde 2-3 adet haşlanmış yumurta çiğ badem ceviz 2 şer adet kuru kayısı incir ve hurma ile koca bı bardak taze süt eşliğinde kahvaltı yapıyordum . Gün içinde koca kase ev yoğurdu ve akşam sade soda içip yatıyordum.Yediklerimden mi bilinmez ama 10 gün sonraki kontrolde 400 gram almıştı zaten o gün doğdu.Son haftalarda bebekler hizla kilo alırmış merak etme her şey güzel olacak inşallah.Bazilari kilonun yemekle değil genetikle alakalı olduğunu da söylüyor ama hangisi doğrudur bilemem.
Bence ye kul yapımı makineye inanmaHerkes yeme derdinde ben yememe derdinde daha da çok kilo almasın diyesıpalar daha doğmadan nazlarını çekiyoruz ağzını burnunu yediklerim
Ben iriyim canım eşimde öyle. Genetik kısma kalsa tosun doğurmam lazımNesguikdemi kilo aldiriyo bebiseay bende muz süt yumurta ayran ve bulgur pilavi yemekten bi hal oldum kilo alsin diye ama bence biraz genetik bu durum aslinda ben yapili biriyim hep kilo problemim olmstur ama benim oğlusum babasina cekmis galiba zayf kibar bisey olcak kurban olurum onlari verene yaa
Ben geri sayım 30 dan beri var canım sağlık bakanı koca gibi önümüzdeki iki hafta çok kritik diye diye 37 ye varacağız inşallah. Pandemim gibi benim kritik iki haftada hiç bitmediDoğum tarihiniz hayrli olsun kuzum artik sende geri sayima başladın kilolarida hic kafaya takma canim onemli olan sağlıklı olmalari insallah daha iki hafta var önünüzde alırlar biraz daha kilo saglicakla gelsinler burda tek tek dogumlar tarhler belli oldukça heycan sitres sariyo benide iyce
32. Haftadan sonra bir salma oldu bende canım. Yumurta iki tane yerdim neredeyse hiç yemez oldum. Ceviz falan yine aynı. Yoğurt, süt içiyorum, et bol tüketiyorum. Şimdi bugün itibariyle eski moda dönüyorum iki hafta içinde kız 2500 ü geçse hayırlısıylateşekkür ederim canım yazdığın için
Kızlar bence bu işin yemeyle alakası yok. MaşallahMinnaklarimm hayırlı olsun artık geri sayım başladı. Zaten tüketiyorsundur ama ben yinede yazayım.dogumdan 10 gün önceki kontrolde çok az kilo almıştı ben de günde 2-3 adet haşlanmış yumurta çiğ badem ceviz 2 şer adet kuru kayısı incir ve hurma ile koca bı bardak taze süt eşliğinde kahvaltı yapıyordum . Gün içinde koca kase ev yoğurdu ve akşam sade soda içip yatıyordum.Yediklerimden mi bilinmez ama 10 gün sonraki kontrolde 400 gram almıştı zaten o gün doğdu.Son haftalarda bebekler hizla kilo alırmış merak etme her şey güzel olacak inşallah.Bazilari kilonun yemekle değil genetikle alakalı olduğunu da söylüyor ama hangisi doğrudur bilemem.
Benden dengeli beslenen yoktur kuzum. Ama işte biri yavaştan gidiyor. Genetik desen babaları 1.90 kilo 100 ben 1.68 kilo yine maşallah en zayıf halim 65Kızlar bence bu işin yemeyle alakası yok. MaşallahJhulia senin yediklerini okuyunca ben hıc bışey yemiyor muşum. Yumurta ne zamandır yemiyorum sıcaklarda hıc gıtmıyor. Ceviz yemeyeli 1 ay oldu aksamları cerezin içinde yersem yerim bir tane o da nadir. Dediğim gibi nesguık dısında süt de içmiyorum hazır süt o da. Yemeklerin yanında yogurt yersem yerim. Yani bebiş için özel bişey yemiyorum her zamanki beslenmeme devam ediyorum. 8 günde 420 gram almıstı masallah kendinizi suçlamayın yemiyorum diye kılo almıyor zannetmeyin. Dengeli beslenin bebişler de sağlıklı kılo alır ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?