- 9 Mart 2019
- 1.593
- 1.662
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.561
Evet canım bu hafta evi toparlamakla geçti günlerim. O yüzden çok hızlı geçti bebisimin son hazırlıklarını yaptım. Resmen bir gün kaldı ama.ben inanamıyorumOyle oldu canim cok sukuray seninde bir guncuk kaldi cok heycanli
Ay canım senin de doğumun yaklaşmış resmen 37. Haftada imişsin doktor neden bugün vermedi sezeryan tarihiniSlm kızlar nasılsınız biz de bugün kontrolden geldik çok şükür iyiyiz bi 10 gün sonra falan tekrar gidince sezaryen günü verecek doktorum inşallah Allah hepimizi sağ salim kurtarsın adaklar adadım Ya Rab
Bikaç gündür deli gibi kaşınıyorum karaciğer enzimine bakıldı şükür bişey çıkmadı her gün yeni bişey çıkıyor ya dayancaz
Ccanim hadi gozun aydinSlm kızlar nasılsınız biz de bugün kontrolden geldik çok şükür iyiyiz bi 10 gün sonra falan tekrar gidince sezaryen günü verecek doktorum inşallah Allah hepimizi sağ salim kurtarsın adaklar adadım Ya Rab
Bikaç gündür deli gibi kaşınıyorum karaciğer enzimine bakıldı şükür bişey çıkmadı her gün yeni bişey çıkıyor ya dayancaz
Ay ne guzel canim 4 gozle bekliyoruz persembeyiEvet canım bu hafta evi toparlamakla geçti günlerim. O yüzden çok hızlı geçti bebisimin son hazırlıklarını yaptım. Resmen bir gün kaldı ama.ben inanamıyorum
Ay canım teşekkür ediyorum heyecanımı paylaşıyorsunuzAy ne guzel canim 4 gozle bekliyoruz persembeyisaat kcta?
Anladığım kadarıyla şuan hamile olanlar tekrar idari izinli kuzum. 28 haftalık gebe olanlar işe baslamayacak. Gebelik sonrasını kapsamıyor.Kizlar bu yeni gebelik 24.haftadan basliyckmis izin anlayan vrmi banada anlatsin
Ne demk canimAy canım teşekkür ediyorum heyecanımı paylaşıyorsunuzkuzum sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım. Doktora sordum ameliyatım kaçta olur diye. O gün 3 sezeryan varmış. Seni en geç 9 buçukta ameliyata almış oluruz dedi
Bende oyle anladim canim bazilari artik gebelik izni 24.haftadan basliyck filn demis anliyamdmAnladığım kadarıyla şuan hamile olanlar tekrar idari izinli kuzum. 28 haftalık gebe olanlar işe baslamayacak. Gebelik sonrasını kapsamıyor.
Evet canım insan inanamıyor demiAy canım senin de doğumun yaklaşmış resmen 37. Haftada imişsin doktor neden bugün vermedi sezeryan tarihiniHadi gözün aydın sende de geri sayım başlar yakinda çok heyecanlı
Sagol canım yok öyle bir talebim olmadı plesanta biraz aşagıda duruyor yukarı çıkmadı o yüzdenCcanim hadi gozun aydinsezaryeni sen mi istedin canim
Sagol canım yok öyle bir talebim olmadı plesanta biraz aşagıda duruyor yukarı çıkmadı o yüzden
Sağolasın kuzum Allah razı olsunNe demk canimhayirlarla gir hayirlarla cik insallahh
Evet kesinlikle Kuzum her ne kadar erkenden bebislere kavuşmak istesek de anne karnında durmaları daha iyiEvet canım insan inanamıyor demibu takvim biraz ilerde 4 5 gün sanırım. Bi dahaki gidişimiz e net tarih verecek inş ne kadar durursa anne karnında o kadar iyi diyor. Hele seni hiç düşünemiyorum heyecan tavan dimi
Beenimde baslrda oleydi duzeldi sukur canim insallah bebisini saglikla kucagina alirsinSagol canım yok öyle bir talebim olmadı plesanta biraz aşagıda duruyor yukarı çıkmadı o yüzden
Canimmm hayirli olsun nasil olduu?Merhaba kızlar bende oğluma kavuştum.4 gün önce kucağıma aldım çok şükür Rabbime .Zorlu anlar geçirdim ama hepsi geçti
Yok canım aslında sık çağırmıyordu artık son zamanlar 15 güne bir gittim. İnşallah öyledir canım Allah büyüktür hiçbirimizi zorda koymayacak inşallah gönlünü ferah tut. Geçen seferki kontrolden beri başaşağı teyzesi evetMaşallah cnm. Sen 10 güne bir mi gidiyorsun??
Benim de plasenta aşağıda ama önceden bir sezeryanim olduğu yapışmış olmasından şüpheleniyor doktor. İnşallah bu gidişimde böyle olmadığını söyler.
Peki bebeğin hareketlerini nerde hissediyorsun? Ve seninki normal doğum pozisyonunda mi?hala her yerde varlığını hissediyorum bilemiyorum ama eskisi kadar değil yavaşlıyor
Bundan sonra düzelmez heralde kuzum ya orda kalır gibi. Amin hep birlikte inşallahBeenimde baslrda oleydi duzeldi sukur canim insallah bebisini saglikla kucagina alirsin
Hayırlısıyla senin doğurdum mesajını okuycazEvet kesinlikle Kuzum her ne kadar erkenden bebislere kavuşmak istesek de anne karnında durmaları daha iyievet ben çok heyecanlıyım hala hayal gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?