- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.541
Kırka ne kaldı şunun şurasında senin oğlanın maşallahı varBende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlardoktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim
Innsallah saglikla normal dogurabilirim canimMaşallah. Bende hep normal istemişim kısmet olmadı. İnşallah bir anda sağlıkla kavuşursun
Kesinlikle canim farketmsydik ilac kullanmasydim kotu olabilirdi belki cok sukur rabbime bence sende 38 e kdr gidersin dye hissediyorumÇok şükür canım ya erken fark etmenin faydaları. Geç kalmadan önüne geçildi. Bu gidişle sanırım bende 40 ı görecemyalancı sancı dedikleri şey ilk defa iki gündür oluyor, kasık ve bel ağrım hafif yeni başlıyor. Bebişler büyüdü sanırım bunlarda ondan oluyor. 37. Haftayı çıkarırsak tamamdır 40 orda kalsın,
Oyle oldu valla canimKırka ne kaldı şunun şurasında senin oğlanın maşallahı var
Maşallah canim artik sirayla guzel haberleri bekliyoruzBende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlardoktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim
Insallah canimMaşallah canim artik sirayla guzel haberleri bekliyoruz
ben lansinoh aldım canım 2 li eşimin göbeğinde denedik çalışıyo bayada iyi çekiyoKizlar siz sut sagma makinasi aldniz mi? Ben belki ihtiyac olmz dye almadim ama kararsiz da kaldim
Yazık bu babalaraben lansinoh aldım canım 2 li eşimin göbeğinde denedik çalışıyo bayada iyi çekiyo
Bende Manuel tekli aldım.Kizlar siz sut sagma makinasi aldniz mi? Ben belki ihtiyac olmz dye almadim ama kararsiz da kaldim
kendimde deneyemeyeceğime göre onu buldum napayımYazık bu babalara
Bende almadim canim gerek olursa dogumdan sonra alirim umarim hic gerek kalmaz ona oluk oluk sutlerimz olurKizlar siz sut sagma makinasi aldniz mi? Ben belki ihtiyac olmz dye almadim ama kararsiz da kaldim
bende lansinoh 2li aldım.Kizlar siz sut sagma makinasi aldniz mi? Ben belki ihtiyac olmz dye almadim ama kararsiz da kaldim
AyAyy cok guldumben lansinoh aldım canım 2 li eşimin göbeğinde denedik çalışıyo bayada iyi çekiyo
Ay insallah canimBende almadim canim gerek olursa dogumdan sonra alirim umarim hic gerek kalmaz ona oluk oluk sutlerimz olur
Insallah canimAngelnursee cok sevındım canım sağlıkla kavusun inşallah ben almadım ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum canım
Oy maşallah paşaya kuzum dirayetli çıktı kuzularimizBende bugun tekrar kontrole gittim iyi sukur sanirim kirki gorcem kizlardoktorum yuruyuse basltti gunde yarim saat hurmada yemeye basla dedi nnormal dogum icin .. 37.hafta raporumuda aldim geri sayim basladi bakalim
Oyle oldu canim cok sukurOy maşallah paşaya kuzum dirayetli çıktı kuzularimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?