- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.381
Canım belli bir haftadan sonra boy önemli değil zaten önemli olan kilosu takılma onaAaa öyle mi canım sen de benzer şey yaşamissin demek. Gerçi doğru diyorsun ultrasonda bebek kilosuna bile givenmemek gerekiyor doğarken farklı çıkabiliyormusArtık Perşembe gerçek ölçümlerle karşınızdayım
Hadi bakalim hayırlısıylaAaa öyle mi canım sen de benzer şey yaşamissin demek. Gerçi doğru diyorsun ultrasonda bebek kilosuna bile givenmemek gerekiyor doğarken farklı çıkabiliyormusArtık Perşembe gerçek ölçümlerle karşınızdayım
Sağolasın kuzum Allah razı olsun içim rahatladıCanım belli bir haftadan sonra boy önemli değil zaten önemli olan kilosu takılma onakendim gibi heyecanlandım sağlıkla gelsin prenses
Vay yayamaz çocukKızlar bende cıktım sımdı doktordan. Oğlum iyi çok şükür gelişimi filan. Nst de yine sancım cıktı. Yapacak bişey yok olacak sancın dedi. Su nişan gelirse sancın artarsa doğum başlıyordur ama erken doğacağını ummuyorum dedi. 6 hazırana tekrar cagırdı. Yüzünü yine göstermedi sıpa elini kulagına koymustu elinin resmini aldık bizde
Canimm cokk sevindim bizim oglanlar niye boyle ay benimkide ayni gostermiyoKızlar bende cıktım sımdı doktordan. Oğlum iyi çok şükür gelişimi filan. Nst de yine sancım cıktı. Yapacak bişey yok olacak sancın dedi. Su nişan gelirse sancın artarsa doğum başlıyordur ama erken doğacağını ummuyorum dedi. 6 hazırana tekrar cagırdı. Yüzünü yine göstermedi sıpa elini kulagına koymustu elinin resmini aldık bizde
Gerçeğine az kaldı canım biz oğlanlardan birinin elinin resmini bile alamıyoruz diğeri kapatıyoKızlar bende cıktım sımdı doktordan. Oğlum iyi çok şükür gelişimi filan. Nst de yine sancım cıktı. Yapacak bişey yok olacak sancın dedi. Su nişan gelirse sancın artarsa doğum başlıyordur ama erken doğacağını ummuyorum dedi. 6 hazırana tekrar cagırdı. Yüzünü yine göstermedi sıpa elini kulagına koymustu elinin resmini aldık bizde
ay maşallah yaa neredeyse 40 ı dolduracaksınız az kaldıKizlar bende kontrolden geldim aciklik 3 cm hala bebegimde iyi sukur
Masallah Rabbim daha iyi etsin. Diren ogluş diyoruzKizlar bende kontrolden geldim aciklik 3 cm hala bebegimde iyi sukur
Darisi size canimay maşallah yaa neredeyse 40 ı dolduracaksınız az kaldı
Aminn hepimiz saglikla aliriz insallah bebislerimiziAngelnursee Nesir zuzu3838 maşallah subhanallah ne güzel haberler geldi Rabbim sağlıkla kavuştursun..
Amin canim direnecek gbi duruyo bakalimMasallah Rabbim daha iyi etsin. Diren ogluş diyoruz
İnşallah canım saolasınVay yayamaz çocukyerim onu ya Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah zamanında gelir oğlusun evet o eller rahat durmuyor ki yüzlerini görelim
Cok süprizciler annesiCanimm cokk sevindim bizim oglanlar niye boyle ay benimkide ayni gostermiyo
Doğunca inşallah canımGerçeğine az kaldı canım biz oğlanlardan birinin elinin resmini bile alamıyoruz diğeri kapatıyo
Gozunaydin canm seninde ogluslar daha mi nazli ne benimde plesenta önde oglusumda her kontrolde yüzünü plesantaya döndüğü icin goremiyoruz doguma artik insallahKızlar bende cıktım sımdı doktordan. Oğlum iyi çok şükür gelişimi filan. Nst de yine sancım cıktı. Yapacak bişey yok olacak sancın dedi. Su nişan gelirse sancın artarsa doğum başlıyordur ama erken doğacağını ummuyorum dedi. 6 hazırana tekrar cagırdı. Yüzünü yine göstermedi sıpa elini kulagına koymustu elinin resmini aldık bizde
Masallah canim senin oglusa da bu haftaya kadar guzel direndiAmin canim direnecek gbi duruyo bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?