• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Nesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺🙏🏻 32. Haftamızın içindeyiz 33e az kaldı çok hızlı geçiyor haftalar 🙏🏻 Bakalım inşallah bugün doktor amcamız güzel şeyler söyler. Bugün hepimizin de kontrol günüymüş ne güzel tesadüf inşallah hep hayırlı haberler alırız kızlar🙏🏻💕🧿
yaa dün doktor 31 haftalık 1500 gr bir bebek paylaştı benim minişkolar bundandan küçük diye oturup ağladım biz bekleriz ayında gününde doğsun kuzular :KK200: :KK48:

Aynen banada o seni sadece pasli çivi bıçak gibi seylerden korur dedi bizim ameliyathanelerimizdeki malzemelerimizde oyle birsey olmaz dedi ama Allaha emanetiz ya olacağın önüne de geçilmiyo zaten ikinci dozu artik o desede ben vurdurmam psikolojik midir nedir ara ara sancim oluyo ağrılarım artiyo aşı mi yapti diyorum
aynen tek doz yaptırmışsın zaten bende oda yok boşver Allah korusun deyip dua edelim:anneadayı:

Nesirciğim kuzum ben de bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama bir yandan da içerde bekleyebildiği kadar beklesin babamız doğuma yetişsin istiyorum☺🙏🏻 32. Haftamızın içindeyiz 33e az kaldı çok hızlı geçiyor haftalar 🙏🏻 Bakalım inşallah bugün doktor amcamız güzel şeyler söyler. Bugün hepimizin de kontrol günüymüş ne güzel tesadüf inşallah hep hayırlı haberler alırız kızlar🙏🏻💕🧿
Kuzum çok haklısın zamanında gelsin bebisler anne karnı her zaman daha iyi 😊 benim eşim de hep diyordu hemen gelse hemen gelse diye . Ben de hemen gelmesine istiyorum ama öyle demeyelim zamanında gelsin diyelim en iyisi o 😊 tabi Rabbim bebislerimiz için en hayırlı zamanı bilir 🥰 ay inşallah sen de hayırlı haberlerle gel inşallah sen de sona yaklaşmışsin bir şey kalmamış 😊

Kızlar ben muayeneden çıktım. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama bebeğin fl değeri gerilemiş ben hesapladım da. Doktor bir şey demedi. O an soramadım geçen hafta 49,90 çıkıyordu boyu. Şimdi 49.05 çıkıyor. Neyse nst sonucumu gösterirken sorarım. Minyon yüzlü bir bebiş geliyor dedi 🤣 anasına çekmiş diyecektim 🤣 kilosu 3360 çıktı. 4 Haziran sabah 7 de yatış yapacağım en geç 9.30 gibi ameliyat olurmuşum. Bir de epidural anestezi olacaksın dedi 👍

Kızlar ben muayeneden çıktım. Doktor bir sıkıntı yok dedi ama bebeğin fl değeri gerilemiş ben hesapladım da. Doktor bir şey demedi. O an soramadım geçen hafta 49,90 çıkıyordu boyu. Şimdi 49.05 çıkıyor. Neyse nst sonucumu gösterirken sorarım. Minyon yüzlü bir bebiş geliyor dedi 🤣 anasına çekmiş diyecektim 🤣 kilosu 3360 çıktı. 4 Haziran sabah 7 de yatış yapacağım en geç 9.30 gibi ameliyat olurmuşum. Bir de epidural anestezi olacaksın dedi 👍
Gözün aydın canım 🙏 az bir zaman kaldı minnoş kızla buluşmaya. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 😘😘😘

Canimm gozun aydin kilosu cok iyi maasallh sen boyuna takilma arkdsimin en son 49 cikmisti bugun dogum ypti boyu 55 cm :-)

Maşallah kuzuya boşver artık sorgulama hiçbişey i kokusunu içine çekeceğini düşün hayırla gelsin 😍

Maşallah canim kilosu boyu cok guzel 😍 fl değeri gerilememistir belki yanlis ölçüm olmustur bi öncekinde benimde oglum her defasinda uzun cikiyodu haftasindan ama son kontrolde kisa geldi doktora sut urunu bol tuket dedi bence olcumlerde yanılma oluyo haftaya bugun kuzun yaninda ınsallah 😍🤗

Maşallah canim kilosu boyu cok guzel 😍 fl değeri gerilememistir belki yanlis ölçüm olmustur bi öncekinde benimde oglum her defasinda uzun cikiyodu haftasindan ama son kontrolde kisa geldi doktora sut urunu bol tuket dedi bence olcumlerde yanılma oluyo haftaya bugun kuzun yaninda ınsallah 😍🤗
Aaa öyle mi canım sen de benzer şey yaşamissin demek. Gerçi doğru diyorsun ultrasonda bebek kilosuna bile givenmemek gerekiyor doğarken farklı çıkabiliyormus 🤣 Artık Perşembe gerçek ölçümlerle karşınızdayım 🤣

Back